- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Guness aknc
-
Ben ilaç kullanmıyorum hiçHiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun mu
Ben Şubat'ta gitmiştim pko var denmişti o zaman daha çocuk düşünmüyodum. Temmuzdan beri düşünüyorum ve o zamandan beri her adet bitimi hacamat yaptırıyorum ve son 2 aydır da naturellen macun kullaniyorum. Son adetimde dr pko yok yumurtalıklar gayet iyi görünüyo dedi. O zaman daha 1 aydir kullaniyodum macunu. Ben hacamata bagliyorum pko nun olmamasini. Hacamatla da hamile kalan cok mesela benim ablamHiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun mu
O macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.Hiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun mu
Naturallen ve c life icerigi ayni zaten sadece naturallen de propolis de var diye biliyorum ikisini karşılaştırıp naturallene karar vermiştim ben de.O macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.
Yaa ne güzel keşke önce deneseydim ama şuan 3.5sene oldu 2 aşılama sonunda negatif artık tüp bebek araştırmasına başlıycamBen Şubat'ta gitmiştim pko var denmişti o zaman daha çocuk düşünmüyodum. Temmuzdan beri düşünüyorum ve o zamandan beri her adet bitimi hacamat yaptırıyorum ve son 2 aydır da naturellen macun kullaniyorum. Son adetimde dr pko yok yumurtalıklar gayet iyi görünüyo dedi. O zaman daha 1 aydir kullaniyodum macunu. Ben hacamata bagliyorum pko nun olmamasini. Hacamatla da hamile kalan cok mesela benim ablam
Ben şuan ilaç kullanıyorum olmaz o zaman bana seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde büyüyor yumurta ama çatlamıyor bana da 3.5 sene olduO macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.
Evet dediğiniz de olabilir. Yaşımız 27 eşimde bir sorun yok bende de çatlama dışında rahim ve yumurtalıklarda bir sorun yok rahim filmim güzel çıkmıştı eşimin testi de öyle.Naturallen ve c life icerigi ayni zaten sadece naturallen de propolis de var diye biliyorum ikisini karşılaştırıp naturallene karar vermiştim ben de.
Yumurtlama oluyosa er yada gec mutlaka pik olur testlerde, catlama olmamasi başka bişey tabi onun icin igne dışında ne yapılabilir bilmiyorum ama testte düzenli bı koyulaşma olmasi şart degil. Mesela benim bi silik bi hafif koyu bikac gün silik olup bir anda cok koyu bir pik görmüşlügüm var. Olmucak heralde dedigim zamanlar oldu pko olmadığı halde.
Kullanilan klomen vs bir sonraki ayda da biraz etkisini gösteriyor diye biliyorum, eşinizde bi sorun yoksa yaşınız da gencse ovulasyon testiyle böyle takviye macunlarla vs biraz daha deneyebilirsiniz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin insallah
Çatlama icin bolca havuc suyu içilmesi öneriliyor ama bilmiyorum ne kadar etki eder. Yumurtlama günlerinde bol bol icerseniz belki faydasi olur bi araştırın derim. Yaşınız gencmis bi sure daha böyle denerdim ben sizin yerinizde olsamEvet dediğiniz de olabilir. Yaşımız 27 eşimde bir sorun yok bende de çatlama dışında rahim ve yumurtalıklarda bir sorun yok rahim filmim güzel çıkmıştı eşimin testi de öyle.
Bende şöyle düşünüyorum bu düşünce de sizin de etkiniz oldu. Çatlama dışında bir sorunumuz yok. Üç sene olmadı ama bizim de biraz tembelliğimiz oldu ilişki hususunda eşimin işinden dolayı. Üç aydır tedavi görüyorum. Bu son ayım tedavi için. İlaçlar vücutta altı ay kalıyormuş. Üç ay düzenli clife macunu kullanıcam ve sonucunda hamile kalmazsam Şişili Memorial ile görüşmeye gidicem. Bu kadar zaman bekledim sabırla üç ay daha beklerim. Teşekkür ederim.Çatlama icin bolca havuc suyu içilmesi öneriliyor ama bilmiyorum ne kadar etki eder. Yumurtlama günlerinde bol bol icerseniz belki faydasi olur bi araştırın derim. Yaşınız gencmis bi sure daha böyle denerdim ben sizin yerinizde olsam
Bende şöyle düşünüyorum bu düşünce de sizin de etkiniz oldu. Çatlama dışında bir sorunumuz yok. Üç sene olmadı ama bizim de biraz tembelliğimiz oldu ilişki hususunda eşimin işinden dolayı. Üç aydır tedavi görüyorum. Bu son ayım tedavi için. İlaçlar vücutta altı ay kalıyormuş. Üç ay düzenli clife macunu kullanıcam ve sonucunda hamile kalmazsam Şişili Memorial ile görüşmeye gidicem. Bu kadar zaman bekledim sabırla üç ay daha beklerim. Teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimize isteyen herkese çok amin
Rica ederim ne demek rabbim hic doktora gerek kalmadan bir an önce sağlıkla nasip etsin insallah
Bahsedilen ürünler nedir acaba etkisini görmüşsünüz galiba maşallah bilgi verir misinizBende geçen ay adet göremediğim için aldım 1 hafta kullandım adet oldum. Şimdi düzenli kullanıyorum 20 gündür falan hiç ilişki olmadı eşim 3 gün sonra gelecek bulunduğum şehre. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız.
Yumurta rezervi azlığı olan ,yumurta kalitesindede sorun olanlar için etkili mi canım biliyor musunO macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.
Evet sayafasına girip bakın isterseniz. Daha bugün gördüm amh değeri 0.08 olan birinin 1.50 olmuş. İnstagramdan bakın clife yazınca çıkıyorYumurta rezervi azlığı olan ,yumurta kalitesindede sorun olanlar için etkili mi canım biliyor musun
Hayır ben geçen sene de kullandım o zamanlar adetim 35 güne çıkıyordu. Macunu düzensiz kullandığım halde 25 günde adet olmuştum.Clife macun adetinizi geciktirdi mi?
Naturellen ballı macundan bahsediyorum. Çok işe yaradı şuan hamileyimBahsedilen ürünler nedir acaba etkisini görmüşsünüz galiba maşallah bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?