Clife veya naturallen kullananlar

Hiç duymadım o macunu bakim araştırayım ama bişey sorcam doktorun verdiği ilaçlarla mı kullanıyorsunuz yoksa sadece macun mu
Ben Şubat'ta gitmiştim pko var denmişti o zaman daha çocuk düşünmüyodum. Temmuzdan beri düşünüyorum ve o zamandan beri her adet bitimi hacamat yaptırıyorum ve son 2 aydır da naturellen macun kullaniyorum. Son adetimde dr pko yok yumurtalıklar gayet iyi görünüyo dedi. O zaman daha 1 aydir kullaniyodum macunu. Ben hacamata bagliyorum pko nun olmamasini. Hacamatla da hamile kalan cok mesela benim ablam

Bende kullandım geçen sene c-life hatta bir ay kaşık bir ay da kavanoz kullandım. Ben düzenli kullanmadığım halde yumurtladığımı ağrıdan ve hafif pembe lekelenmeden anlamıştım. Bazı kadınlarda yumurta çatladığında koyu sarı ya da pembemsi renge dönük bir defaya mahsus bir akıntı gelirmiş. Ben de Ağustos ayında öğrendim pco başlangıcı olduğumu ama her şeyim normal yine de üç sene olduk hala çocuğumuz olmadı. Tedavi oldum bir ay Ganol iki çatlatma tutmadı yani çatlamadı. Ertesi ay klomen ile bir çatlatma iğnesi sonucu çatladı ama bebek olmadı. Bu ay klomen üç doza çıktı ve bir çatlatma iğnesi ile geçte olsa çatladı. Şuan iğnenin 18. Gününe girdim. Beklemedeyim akıntı dışında belirtim yok. Kendi bat tarihim ayın dördü yani yarın. Olmazsam iki gün daha bekleyip test yapıcam. İlaçların etkisi ile çatlasa da hamile kalmayınca doktor aşılama ile uğraşma bu ay da olmazsa tüp bebek yap dedi. 27 yaşındayım. Biz de öyle düşünüyoruz ama eşim son bir kez ilaçsız ovü takibi yaptıralım dedi. Çünkü bu ay klomen üç doz gereğinden çok büyüttü çatlama 28 mm de oldu. İlaçsız da deneyelim deyince bende iki gün önce clife tekrar sipariş ettim. Şimdi adet olursam onun ile denicem yumurtalarım büyüyor mu diye. Gerçi benim büyümesinde sıkıntı yoktu doktor tek sorun çatlamaması dedi. Ultrason ile bakacağı için macunun etkisini ona göre gözlemlicem inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben ovü testi kullandım tedavi aşamasında ama benim bir gün koyu bir gün silik çıkıyordu. Doktora dedim bunu. Bana dedi ki pco olanlarda silik yakalamak ya da düzenli bir renk farkı görmek çok zor dedi. Ben pco olan hastalara doğru sonuç olmayacağı için önermiyorum dedi.

O macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.
Naturallen ve c life icerigi ayni zaten sadece naturallen de propolis de var diye biliyorum ikisini karşılaştırıp naturallene karar vermiştim ben de.
Yumurtlama oluyosa er yada gec mutlaka pik olur testlerde, catlama olmamasi başka bişey tabi onun icin igne dışında ne yapılabilir bilmiyorum ama testte düzenli bı koyulaşma olmasi şart degil. Mesela benim bi silik bi hafif koyu bikac gün silik olup bir anda cok koyu bir pik görmüşlügüm var. Olmucak heralde dedigim zamanlar oldu pko olmadığı halde.
Kullanilan klomen vs bir sonraki ayda da biraz etkisini gösteriyor diye biliyorum, eşinizde bi sorun yoksa yaşınız da gencse ovulasyon testiyle böyle takviye macunlarla vs biraz daha deneyebilirsiniz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin insallah

Yaa ne güzel keşke önce deneseydim ama şuan 3.5sene oldu 2 aşılama sonunda negatif artık tüp bebek araştırmasına başlıycam

O macunu kullanırken bir ilaç kullanmamak gerekiyor. Clife sayfasının sahibine sorabilirsiniz Whatsapp hattından ama diğer marka olan için bilgim yok.
Ben şuan ilaç kullanıyorum olmaz o zaman bana seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde büyüyor yumurta ama çatlamıyor bana da 3.5 sene oldu

Evet dediğiniz de olabilir. Yaşımız 27 eşimde bir sorun yok bende de çatlama dışında rahim ve yumurtalıklarda bir sorun yok rahim filmim güzel çıkmıştı eşimin testi de öyle.

Evet dediğiniz de olabilir. Yaşımız 27 eşimde bir sorun yok bende de çatlama dışında rahim ve yumurtalıklarda bir sorun yok rahim filmim güzel çıkmıştı eşimin testi de öyle.
Çatlama icin bolca havuc suyu içilmesi öneriliyor ama bilmiyorum ne kadar etki eder. Yumurtlama günlerinde bol bol icerseniz belki faydasi olur bi araştırın derim. Yaşınız gencmis bi sure daha böyle denerdim ben sizin yerinizde olsam

Bende şöyle düşünüyorum bu düşünce de sizin de etkiniz oldu. Çatlama dışında bir sorunumuz yok. Üç sene olmadı ama bizim de biraz tembelliğimiz oldu ilişki hususunda eşimin işinden dolayı. Üç aydır tedavi görüyorum. Bu son ayım tedavi için. İlaçlar vücutta altı ay kalıyormuş. Üç ay düzenli clife macunu kullanıcam ve sonucunda hamile kalmazsam Şişili Memorial ile görüşmeye gidicem. Bu kadar zaman bekledim sabırla üç ay daha beklerim. Teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek rabbim hic doktora gerek kalmadan bir an önce sağlıkla nasip etsin insallah

Bahsedilen ürünler nedir acaba etkisini görmüşsünüz galiba maşallah bilgi verir misiniz

Yumurta rezervi azlığı olan ,yumurta kalitesindede sorun olanlar için etkili mi canım biliyor musun

Merhaba ben naturallen kullanırken hamile kaldım cok şükür. 2. Kavanozun yarısındaydım henüz. sadece macun değil ben her ay hacamat da yaptiriyodum ama macun kesinlikle yumurtayi gelistiriyor çünkü yumurtlama testim cok koyu pik yaptı macunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…