Clife veya naturallen kullananlar

Merhaba ben naturallen kullanırken hamile kaldım cok şükür. 2. Kavanozun yarısındaydım henüz. sadece macun değil ben her ay hacamat da yaptiriyodum ama macun kesinlikle yumurtayi gelistiriyor çünkü yumurtlama testim cok koyu pik yaptı macunla 👍
Tadı nasıl canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah dua istiyorum sizden

Tadı nasıl canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah dua istiyorum sizden
Teşekkür ederim rabbim kimseye aratmasin sağlıkla hepimize nasip etsin insallah. Tadı fena değil tabi değişik bi kokusu var ben cignemeden suyla yutuyodum zorlanmiyodum, kokuya karsi biraz hassasim cabuk tiksinirim ona rağmen bu şekilde zorlanmadim, bal zaten tadi şekerli, hafif keskin bi kokusu var icindeki hangi ottan kaynakli bilmiyorum

Teşekkür ederim rabbim kimseye aratmasin sağlıkla hepimize nasip etsin insallah. Tadı fena değil tabi değişik bi kokusu var ben cignemeden suyla yutuyodum zorlanmiyodum, kokuya karsi biraz hassasim cabuk tiksinirim ona rağmen bu şekilde zorlanmadim, bal zaten tadi şekerli, hafif keskin bi kokusu var icindeki hangi ottan kaynakli bilmiyorum
İnsallah bendede hemen etki gösterir

Ben clife kullandım 2 ay adetim çok düzensizdi yumurtlama göremiyordum 2 ay geçte olsa gördüm amaa bende kist yaptı kullanacakların bilgisine herkese aynı etki yapmıyor başta işe yarıyor diye sevinmiştim ama nur topu gibi bi kistte yaptı şimdi kisti eritmeye çalışıyorum.

Back
X