- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Guness aknc
Yahu maşallah darısı bana inşallah ne işe yarıyor ki bu macunNaturellen ballı macundan bahsediyorum. Çok işe yaradı şuan hamileyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu maşallah darısı bana inşallah ne işe yarıyor ki bu macunNaturellen ballı macundan bahsediyorum. Çok işe yaradı şuan hamileyim![]()
Aslında bir sürü şeye yarıyor. Adet düzensizliği, hamile kalamama, kist vs..Yahu maşallah darısı bana inşallah ne işe yarıyor ki bu macun
Tadı nasıl canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah dua istiyorum sizdenMerhaba ben naturallen kullanırken hamile kaldım cok şükür. 2. Kavanozun yarısındaydım henüz. sadece macun değil ben her ay hacamat da yaptiriyodum ama macun kesinlikle yumurtayi gelistiriyor çünkü yumurtlama testim cok koyu pik yaptı macunla![]()
Hayırlısıyla kıcağınıza alın insallah dua istiyorum sizdenAslında bir sürü şeye yarıyor. Adet düzensizliği, hamile kalamama, kist vs..![]()
Hangisini kullandınız acaba birde kapsül mü renk hangisii acabaNaturellen ballı macundan bahsediyorum. Çok işe yaradı şuan hamileyim![]()
Merhaba bende 2 aylık c life sonucu hamile kaldım pko vardı klomen catlatma iğnesi ise yaramadı Allahın izniyle macun vesile olduYahu maşallah darısı bana inşallah ne işe yarıyor ki bu macun
Teşekkür ederim rabbim kimseye aratmasin sağlıkla hepimize nasip etsin insallah. Tadı fena değil tabi değişik bi kokusu var ben cignemeden suyla yutuyodum zorlanmiyodum, kokuya karsi biraz hassasim cabuk tiksinirim ona rağmen bu şekilde zorlanmadim, bal zaten tadi şekerli, hafif keskin bi kokusu var icindeki hangi ottan kaynakli bilmiyorumTadı nasıl canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah dua istiyorum sizden
İnsallah bendede hemen etki gösterirTeşekkür ederim rabbim kimseye aratmasin sağlıkla hepimize nasip etsin insallah. Tadı fena değil tabi değişik bi kokusu var ben cignemeden suyla yutuyodum zorlanmiyodum, kokuya karsi biraz hassasim cabuk tiksinirim ona rağmen bu şekilde zorlanmadim, bal zaten tadi şekerli, hafif keskin bi kokusu var icindeki hangi ottan kaynakli bilmiyorum
Kapsül değil ballı karışım kadınlar için olanHangisini kullandınız acaba birde kapsül mü renk hangisii acaba
Sağlıkla sıhhatli doğsun büyüsün inşallah canımMerhaba bende 2 aylık c life sonucu hamile kaldım pko vardı klomen catlatma iğnesi ise yaramadı Allahın izniyle macun vesile oldu
Allah razı olsun sizlere de nasip etsin en kısa zamanda ❤Sağlıkla sıhhatli doğsun büyüsün inşallah canım![]()
Mrb uzun zaman olmuş ama sormak istedim bugün başladım bende acaba siz faydasını gördünüz mü naturallen macununMerhaba bende araştırmalar sonucu yeni keşfettim bugün kullanmaya başladım, sonuçtan haberdar edeceğim![]()