- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
- 103
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve rahim kalınlaştırmak için Climara forte flaster kullandım (14 bant toplam). Adetle birlikte başladım ve 13. günü doktora gittim. Maalesef rahmim kalınlaşmamış. Doktor bantları çıkarmamı söyledi. Öbür ay başka bir tedavi uygulayacağını söyledi. Neyse eve geldiğimde peçeteye kan geldi ve çok ciddiye almadım. Bantları çıkardım hemen. Ertesi gün devam edince kanamam doktora sordum. Normal olduğunu söyledi ilacın etkisiymiş ama bugün kanamam başlayalı 10 gün oldu hala kanamam devam ediyor. Çok yoğun gelmese de devam ediyor. Doktoruma geçen gün gene sordum ve durumun normal olduğunu söyledi ve Tarlusal kullanmaya devam etmemi söyledi.
Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Forumda aradım ama bu konuyla ilgili bişey bulamadım. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Teşekkür ederim şimdiden.
Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar? Forumda aradım ama bu konuyla ilgili bişey bulamadım. Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Teşekkür ederim şimdiden.