- 2 Kasım 2022
- 85
- 46
- 8
- 23
- Konu Sahibi tugcee1920
Pcoslu biri olarak adetim düzensiz climen kullananlar yardımcı olabilir misiniz acaba işe yarar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Clomen mi demek istediniz aceba doğum kontrol hapı?Pcoslu biri olarak adetim düzensiz climen kullananlar yardımcı olabilir misiniz acaba işe yarar mı
Bu ilaçClomen mi demek istediniz aceba doğum kontrol hapı?
Ne icin verildi bu ilaç ilk defa duyuyorum ismini bu arada bende pcosum çok şükür bu ay kontrole gittiğimde pcosumun geçtiğini öğrendimBu ilaç
Adet düzenleyici olarak verildi canım senin pcosun nasıl geçti canım ben çocuk sahibi olmak istiyorum çatlatma iğnesi işe yramadı tutmadıNe icin verildi bu ilaç ilk defa duyuyorum ismini bu arada bende pcosum çok şükür bu ay kontrole gittiğimde pcosumun geçtiğini öğrendim![]()
Ben evleneli 16 ay oluyor canım nereden baksan 1 sene kadar kendiliğinden adet göremedim hastaneye gittiğim zaman bana adet görmem için duphaston ilacı verildi 6 ay boyunca kullanmam için 4 ay kullandım 4.ayimda yanlış degil isem soğan kürü denedim 12 gün boyunca sabah akşam içtim sonrasında adetim çok tuhaf oldu Bo döngüde çok kanamam oldu bir döngüde günüm baya baya geçti en son ki döngüde de kanamam falan baya azalmıştı 2 bilemedin 3 gün oda doğru düzgün kanamam olmadı yani baktım böyle olmuyor bide doktorum da pek ilgili olmayınca doktor değişikliği yaptım şuan farklı bi tedavi görüyorum ama işte bu 6 aylık duphaston kullanımıyla beraber bi defaya mahsus soğan kürü denedim ilaç bitiminde doktorum pcosum olmadığını söyledi inanamadım başka bi doktor muayenem daha vardi ona da özellikle sordum oda geçmiş olduğunu söyledi..Adet düzenleyici olarak verildi canım senin pcosun nasıl geçti canım ben çocuk sahibi olmak istiyorum çatlatma iğnesi işe yramadı tutmadı
Estağfurullah çok mutlu oldum ben 22 yaşımdayım 1 yıllık evliyim be bi çok doktor gezdim birisi hiç tahlil almadan çatlatma iğnesi yaptı o sıra taşınma aşamasındaydım iğne tutmadı sonraki doktor hsg istedi hsg temiz çıktı ama ilaç vermedi diğer gittiğim doktorda duphaston verdi onu da adm akıllı kullanma fırsatım olmadı telaşeden soğun kürü ve hayıt otunu çok duydum birde bugün aile hekimimiz söyledi doğum kontrol hapı ile 3 bi döngünü düzenle diye sağlık ocağıda bu ilacı verdi ama nasıl kullanılır anlatmadıBen evleneli 16 ay oluyor canım nereden baksan 1 sene kadar kendiliğinden adet göremedim hastaneye gittiğim zaman bana adet görmem için duphaston ilacı verildi 6 ay boyunca kullanmam için 4 ay kullandım 4.ayimda yanlış degil isem soğan kürü denedim 12 gün boyunca sabah akşam içtim sonrasında adetim çok tuhaf oldu Bo döngüde çok kanamam oldu bir döngüde günüm baya baya geçti en son ki döngüde de kanamam falan baya azalmıştı 2 bilemedin 3 gün oda doğru düzgün kanamam olmadı yani baktım böyle olmuyor bide doktorum da pek ilgili olmayınca doktor değişikliği yaptım şuan farklı bi tedavi görüyorum ama işte bu 6 aylık duphaston kullanımıyla beraber bi defaya mahsus soğan kürü denedim ilaç bitiminde doktorum pcosum olmadığını söyledi inanamadım başka bi doktor muayenem daha vardi ona da özellikle sordum oda geçmiş olduğunu söyledi..
Şuan ise klomen ile tedavi surecindeyim ek olarak bi kaç ilaç daha kullanıyorum...
Benim durumum böyle canım kusura bakma baya uzun anlattım![]()
Bende 23 yaşımdayım canım bana da duphaston adet düzenlemek için verildi sonrasında sanırım 3 aylık yumurta büyütme ve çatlaması için uyarıcı ilaç döngüsü göreceğim ama doktorum çok ilgili bu sefer umudum var yani çok teselli etti merak etme bi sorunun yok çocuğun elbet olur diye bakalım bende adetimi bekliyorum kendiliğinden olacak mi diye büyük ihtimalle bu ay olmasa 2 ay daha bu şekilde ilaç döngüsünden sonra aşılama sürecine gireceğim.Estağfurullah çok mutlu oldum ben 22 yaşımdayım 1 yıllık evliyim be bi çok doktor gezdim birisi hiç tahlil almadan çatlatma iğnesi yaptı o sıra taşınma aşamasındaydım iğne tutmadı sonraki doktor hsg istedi hsg temiz çıktı ama ilaç vermedi diğer gittiğim doktorda duphaston verdi onu da adm akıllı kullanma fırsatım olmadı telaşeden soğun kürü ve hayıt otunu çok duydum birde bugün aile hekimimiz söyledi doğum kontrol hapı ile 3 bi döngünü düzenle diye sağlık ocağıda bu ilacı verdi ama nasıl kullanılır anlatmadı![]()
Bana da hiç bir sorun yok kafana takma ve stresten uzak dur dedi ister istemez insan kafasına takıyorBende 23 yaşımdayım canım bana da duphaston adet düzenlemek için verildi sonrasında sanırım 3 aylık yumurta büyütme ve çatlaması için uyarıcı ilaç döngüsü göreceğim ama doktorum çok ilgili bu sefer umudum var yani çok teselli etti merak etme bi sorunun yok çocuğun elbet olur diye bakalım bende adetimi bekliyorum kendiliğinden olacak mi diye büyük ihtimalle bu ay olmasa 2 ay daha bu şekilde ilaç döngüsünden sonra aşılama sürecine gireceğim.
Canım nerde yaşıyorsun sen .Estağfurullah çok mutlu oldum ben 22 yaşımdayım 1 yıllık evliyim be bi çok doktor gezdim birisi hiç tahlil almadan çatlatma iğnesi yaptı o sıra taşınma aşamasındaydım iğne tutmadı sonraki doktor hsg istedi hsg temiz çıktı ama ilaç vermedi diğer gittiğim doktorda duphaston verdi onu da adm akıllı kullanma fırsatım olmadı telaşeden soğun kürü ve hayıt otunu çok duydum birde bugün aile hekimimiz söyledi doğum kontrol hapı ile 3 bi döngünü düzenle diye sağlık ocağıda bu ilacı verdi ama nasıl kullanılır anlatmadı![]()
İstnbul sultangazideyim ben ve ne özel ne devlet hiç adam akıllı bi doktora denk gelmedim hepsi kan tahlili alıp başından savıyorCanım nerde yaşıyorsun sen .
Bence kendine iyi bir kadın doğum doktoru bul sürecini baştan sonra takip ettir yani daha hiçbir tedavi uygulamadan hemen aşılamaya geçilmesi çok saçma buldum ben.. 1 yıllık evlilik içerisinde hamile kalamayan çiftler için ilk öncelik ilaç tedavisidir sonra aşılama en son ki tedavi ise tüp bebektir.
Antalyada olsaydın eğer tanıdığım çok çok iyi bir doktor vardi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirdimİstnbul sultangazideyim ben ve ne özel ne devlet hiç adam akıllı bi doktora denk gelmedim hepsi kan tahlili alıp başından savıyor
Bende Antalyadayım ica etsem önereceğim Dr u öğrenebilir miyimAntalyada olsaydın eğer tanıdığım çok çok iyi bir doktor vardi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirdim![]()