canim cokk haklisin bende ayni seyi sana sorcakatim..ozel karadenizin sence lab. ve embriyoglari nasil?
bizde sorun erkek infertilitesi..evet esim dna fragmantasyon testi yapti ve sizinle ayni cikti...safak hoca normal dedi..kaan hocada esim 1 yil tedavi gordu ama sonuc alamadik biz...kaan hoca direk genarta yonlendirdi vs vs. acikcasi guvenimi sarstigi icin kaan hoca tedaviyi kestik 1 yildan sonra biz..clinarttan pozitif alan yuzlerce kisi var..ama lab .nin bana yetmedigini dusunuyorum..cunku 1. kalite embriyo elde edilemedi ve 5. gune gidilemed..tek sorun erkek infertilitesi oldugu halde..imsi ile denendi o ilkinden daha kotu embriyo olusturdu bende.. ama bu bende olan birsey..sonucta bir cok kisi pozitfi aldi hakkini yiyemem..safak hocayida cok seviyorum..bu nasip kismet..denemek lazim herkeste ayni sonuc vermiyor..benim rahat ettigim tek doktordur kendisi..
nette uzun yillardan sonra oze karadenizde evlat sahibi olan bir cok kisiy gordum//8 yil 13 yil seneden sonra ve doktorlari hasan tahsin bey ..bana cok ovduler doktorlari..ama ozel karadenizin lab. nasil bilmiyorum hic...bu arada il disinda illa denerim diyorsaan bahceci mustafa bahceciye git derim...
canım bizim 8 embriyomuz olmuştu. bir tanesini transfer ettiler. ve transfer edilen embriyo 1. kalite 8 hücreli dendi. 3.günde transfer oldu. 5.gün transferi diye birşeyi de yeni öğrendim.bana da öyle bir teklifde bulunulma zaten. sonuç negatif oldu. geri kalan 7 embriyonun üçü diğer dördüne nazaran iyiymiş fakat çözüldüklerinde ne olur bilemiyorum. bakalım onları deniyeceğiz önümüzdeki ay tabi herhangi bir sorun çıkmazsa.karadenizin laboratuvarı hakkında iyi ya da kötü birşey diyemiyorum ama benimde tek rahat ettiğim doktor diyebilirim hasan bey .bana da etrafımdaki herkes şafak hocayı öneriyor ama bu şans işi diye düşünüyorum artı insanlar tüp bebek deyince tek tip bir sorun varmış zannediyorlar ve mesela sana uygulanan tedavi bende de aynı sonuca ulaşacakmış diye düşünüyorlar. oysaki sen de biliyosun ki herkesin durumu aynı değil.kafam çok karışık. ne zaman foruma girsem ağlayarak kalkıyorum başından. bizim durumumuzla aynı olan insanların hikayelerini okuyorum ve umutsuzluğa kapılıyorum.acaba benim defalarca tüp bebek yaptıracak kadar sabrım olacak mı diye düşünüyorum...