Tüp Bebek Merkezleri Clinart Tüp Bebek Merkezi Dr. Safak Hatirnaz hakkinda görüsleriniz

Merhaba Ferke ve Rüyamsın çok sağolun hanımlar paylaşımlarınız için evet doktorumun beni anlayabilmesi çok önemli sizleri bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde psikolojik olarak çok yoğun yaşıyorum duyguları ve bu yüzden doktor çok öenmli başarı oranı yüksek dediniz tabi nasipte olması lazım ilk dememizde istanbulda fertijinde yaptırdık tanınmış ünlü ve başarı oranıda yüksek olan bir merkez ama nasip olmadı peki hanımlar fiyatı nedir ben 1 kez denedim eşimin ssigortası var faydalanma söz konusumu clinart için soruyorum ve ayrıca ktü nün tüp bebek tedavisinide ayrıca soruyorum hanımlar bilginiz var ise yorumlarınızı bekliyorum ben rizede yaşıyorum ve bir daha istanbula gitmeyi düşünmüyorum nasip kısmet oursa trabzonda düşünüyoruz önümüzdeki hafta trabzondayız hakkımızda hayırlısı hanımlar ...

kesinlikle doktorun seni anlamasi cok cok onemli...dedigim gibi sen gorus merkezlerle bence icine sinen ile basla..sonucta nasip kismet...merkez bahane...dedigim gibi bende clinarttan negatif aldim iki kez ama kotulemem nasip cunku...once Rabbim ol diyecekk...son fiyat konusunda hic bir bilgim yok...rapor sartlari vs hakkinda merkez bilgi veriyor ve seni yonlendiriyor..aklindaki tum sorulara merkezde cevap bulabilirsin canimmm

ben yeni üyeyim ve bende senin gibi clinart 'a gitmeyi planlıyorum yarın randevu aldım hayırlısı. Sen gittinmi memnunmusun? Fikirlerini paylaşırsan sevinirim

bende clinart'a ilk tüp bebek denemesi yapıldı.tedaviye başladım tsh'ım 5,30 çıkmıştı.durumu dr beye söyledim .bir şey olmaz dedi.sonuç mu tabiki negative... (sonuç + olunca ekip başarısı,- olunca allahın taktiri :))... Gitmeyi düşünenler bence bir daha düşünün.

rüyamsın ben en son histeroskopi yaptırdım bi problem çıkmadı şükürler olsun.haftaya gitmeyi düşünüyorum dr ama genetik araştırma istiycem transfer öncesi ama dr ne der bilmiyorum ama ben istiycem herşeyi yaptırmak istiyorum takdir tabiki allahın ama elimizden geleni yapmak gerekiyo.clinartta hiö kromozom analizi yaptıran var mı sen naptın rüyamsın tedaviyi

arkadaşlar biz bugün eşmle clinart a gittikhayırlısıyla 2.tüp bebeğe başladık eşime 4 aylık bir tedavi verdi histeroskopi yapılacak bana ama 4 ay sonra eşimin tedavisinden sonra ilkinde tutmadı ve rahimde tuttunmayı engelleyen bir durum varmı diye bakılacak nasıl bir operasyon sadece bayıltacaklarını biliyoyorum uynadıktan sonra çok ağrı sızı varmı bir sürü kan testi istendi bir sürübakalım ne olacak tedavimiz uzun geç olsun temiz olsun

arkadaşlar biz bugün eşmle clinart a gittikhayırlısıyla 2.tüp bebeğe başladık eşime 4 aylık bir tedavi verdi histeroskopi yapılacak bana ama 4 ay sonra eşimin tedavisinden sonra ilkinde tutmadı ve rahimde tuttunmayı engelleyen bir durum varmı diye bakılacak nasıl bir operasyon sadece bayıltacaklarını biliyoyorum uynadıktan sonra çok ağrı sızı varmı bir sürü kan testi istendi bir sürübakalım ne olacak tedavimiz uzun geç olsun temiz olsun

clinartta karar kıldık çünkü orda ileri teknikler var ktüde yok biz rapor almak istediğimizi söyledik hemşire ile konuştuk alabilirsiniz ama sorun bazen uzamalar sorun çıkabiliyormuş çünkü ktü hastenesi kendi hastanesinde olmasından yana bana hemşirenin söylediği buydu rapor çıkaran varmı neler gerekiyor

bende clinart'a ilk tüp bebek denemesi yapıldı.tedaviye başladım tsh'ım 5,30 çıkmıştı.durumu dr beye söyledim .bir şey olmaz dedi.sonuç mu tabiki negative... (sonuç + olunca ekip başarısı,- olunca allahın taktiri :))... Gitmeyi düşünenler bence bir daha düşünün.

clinartta karar kıldık çünkü orda ileri teknikler var ktüde yok biz rapor almak istediğimizi söyledik hemşire ile konuştuk alabilirsiniz ama sorun bazen uzamalar sorun çıkabiliyormuş çünkü ktü hastenesi kendi hastanesinde olmasından yana bana hemşirenin söylediği buydu rapor çıkaran varmı neler gerekiyor

mrb pamuk
kararsız olmanı çok iyi anlıyorum ben clinartta 1defa denedim şimdi donmuşlar va-r tekrar deniyecegim safak hoca mükennel bi dr çok kibar çok insancıl haftaya bende kontrole gidicem

mühim olan netice cinartı kesinlikle tavsiye etmiyorummmmmm...benim canım yandı siz yanmayın .

arkadaşlar 2.denemem allaha şükür pozitifffffffff
11.gün değer 155.
13.gün değer 326
inşallh keseyi görür kalp atışlarınıda duyarız dua edin rabbim her işteyene versin inşşlh

merhaba rarkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ama daha önceden de takip etmekte idim. benim hikayem biraz uzun ve karmaşık ama inşallah sonu güzel olur ve bu günleri anlatır geçeriz. benim hikayem ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu öğrenmemle başladı. 6ay sonra rahim filmi ve sol tüp tamamen sağ tüp ise kısmen tıkalı olduğunu öğrendim. clinartta laporoskopi oldum ve doktorum açılmadığını ve tamamen kapadığını artık tek şansımızın tüp bebek oldıuğunu söyledi. ameliyattan 2 ay sonra ilk tüp bebk denememi yaptım. bi beklentim yoktu zaten duruma alışmaya çalışıyodum fakat öyle güzel bir sonuç aldım ki 12. gün değerim 1000 di ve iki gün sonra 2000 ve hamile idim. herşey yolunda gayet güzel gidiyodu. takiplerim çok iyi idi. bulantılarımın haricinde her şey güzeldi. taaaa ki 19.haftaya gelene kadar... ben çalışıyorum ve o hafta çok yoğun geçmişti ben de artık midem bulanmadığı için hareketlerimde rahattım , her işimi yapıyodum fakat bi akşam rahatsızlandım. doktora gttim ve kesemin geldiğini fakat geri yerleştirebileceğini söyledi , öylede yaptı ve dikiş attı . herşey normal dedi kese patlamadı bebeği kurtardık. malesef ogünün sonunda suyum geldi ve kızımı almak zorunda kaldılar. sonuç hüsran tabiki... 5 ay sonra 2.tüp bebek : negatif , 6ay sonra 3.tüp bebek : negatif sonuç aldık . 1.si oldu 2.kesin olur dedik olmadı . 3.de 2 embriyo koyuyo kesin biri tutar dedik olmadı. şimdi tekar tedaviye başlamayı düşünüyorum ama şafak hoca önce bi kromozom taraması yapalım , pgt deneriz dedi bakalım hayırlısı... Allah hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin ,çaresiz bırakmasın; inşallah güzel günler bizi bekliyordur...

Son düzenleme:

selam kızlar bende clinartta yaptırıcam tüp bebeği bana yardımcı olun ne olur.olumlu sonuç alan varmı? morale ihitiyacım var :(

selam kızlar bende clinartta yaptırıcam tüp bebeği bana yardımcı olun ne olur.olumlu sonuç alan varmı? morale ihitiyacım var :(

• bende clinart ta tüp bebeğe başladım. yakında yumurta toplanacak.Ankara da 2 büyük tüp bebek merkeziyle ön görüşmemiz oldu fakat Ankara da tanıdıkların yanında 20 gün kadar kalacaktık. bu stresli zamanımızda bir de o tanıdıkların yanında rahat edeceğimizden dolayı ve Ankara da ulaşımın zor olmasından dolayı clinart ta karar kıldık. rize den trabzon a gidip geliyoruz evimde daha rahat olacağımı düşündüm.clinartta çocuk sahibi olan tanıdıklar var. şafak hoca tek emriyo transferi yapıyor buna rağmen başarılarını %45 olduğunu söyledi.100 kişiden 45 i hamile kalıyor anlaşılan. fiyat diğer büyük merkezlere göre 1000-2000 tl daha uygun. ilk kez tüp bebek denemesi yapıyoruz. clinartın olumsuz tarafları elbette var.4 gündür eşimin spermioğram testinin sonucunu çıkartamadılar.şafak hoca 2 dakka muayene ediyor dosyanıza birşeyler yazıyor ondan sonra hemşireyle muhatapsınız o size yapmanız gerekenleri anlatıyor.üçret söylerken 300 tl gebelik aşısı parasını istediler şimdide hoca uygun görürse gebelik aşısı olacak diyorlar gibi benim gördüğüm olumsuzluklar var. kısaca eğer uzaklarda rahat ede bileceğiniz bir yer yoksa (Ankara nın kışını da düşünün).fiyat biraz daha uygun olsun diyorsanız boşa geçecek zamanım yok diyorsanız bence clinart a gidilir. tüp bebek tedaviside % 90 aşılamaya benziyor aynı hap ve iğne sadece doz artıyor.tek fark yumurta toplaması ve laboratuvar ortamında döllenmesi.transfer bile aynı.
  • HERKESE HAYIRLI POZİTİF SONUÇLAR VERSİN ALLAHIM:72:

suan ikizlerim kucagimda cok sükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben clinartta negatif sonuc almistim

• bende clinart ta tüp bebeğe başladım. yakında yumurta toplanacak.Ankara da 2 büyük tüp bebek merkeziyle ön görüşmemiz oldu fakat Ankara da tanıdıkların yanında 20 gün kadar kalacaktık. bu stresli zamanımızda bir de o tanıdıkların yanında rahat edeceğimizden dolayı ve Ankara da ulaşımın zor olmasından dolayı clinart ta karar kıldık. rize den trabzon a gidip geliyoruz evimde daha rahat olacağımı düşündüm.clinartta çocuk sahibi olan tanıdıklar var. şafak hoca tek emriyo transferi yapıyor buna rağmen başarılarını %45 olduğunu söyledi.100 kişiden 45 i hamile kalıyor anlaşılan. fiyat diğer büyük merkezlere göre 1000-2000 tl daha uygun. ilk kez tüp bebek denemesi yapıyoruz. clinartın olumsuz tarafları elbette var.4 gündür eşimin spermioğram testinin sonucunu çıkartamadılar.şafak hoca 2 dakka muayene ediyor dosyanıza birşeyler yazıyor ondan sonra hemşireyle muhatapsınız o size yapmanız gerekenleri anlatıyor.üçret söylerken 300 tl gebelik aşısı parasını istediler şimdide hoca uygun görürse gebelik aşısı olacak diyorlar gibi benim gördüğüm olumsuzluklar var. kısaca eğer uzaklarda rahat ede bileceğiniz bir yer yoksa (Ankara nın kışını da düşünün).fiyat biraz daha uygun olsun diyorsanız boşa geçecek zamanım yok diyorsanız bence clinart a gidilir. tüp bebek tedaviside % 90 aşılamaya benziyor aynı hap ve iğne sadece doz artıyor.tek fark yumurta toplaması ve laboratuvar ortamında döllenmesi.transfer bile aynı.
  • HERKESE HAYIRLI POZİTİF SONUÇLAR VERSİN ALLAHIM:72:

söylediklerinize katılıyorum başka bir yere gitmektense evime en yakın yer daha güvende hissettiriyor.ücret olarakta uygun ama dediğiniz gibi olumsuzluklarda var..ilk deneme için burda karar kıldım inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz :)

Son düzenleme:
Kizlar uzun zaman sonra tekrar yaziyorum.. karadeniz hastanesinde 3. Tup bebek denememde ikizlerim oldu:)) .. Allahim isteyen herkese nasip etsin ..

Merhabalar. Ben de ktu de bir tup bebek denedim. Agir Erkek faktorumuz oldugu icin rapor cikarma hakkimiz vardi. Onu degerlendirdik. Doktorum prof. Mesut beydi. Ancak transferimi suleyman guven yapti. Yumurta toplamada anestezi aldigim icin dr. Kimdi bilemiyorum tabi. 21 yumurtam oldu ve ohss oldum. 1 embriyomuz saglikli idi. Suleyman bey ohss ye ragmen transfer yapacagiz dedi.transferden hemen sonra hastanede yatmam gerekti. 3 gunde 8, 5 kilo birden aldim. Yumurtaliklar su topladigi icin.ve 11 gun ktu de yattim. Bu sure icinde ne suleyman beyi ne mesut beyi gormedim bile. Asistanlar ilgilendi. Bence tedavinin nasil olmasi gerektigini bile bilemiyorlardi. Habire serum verildi ve tabi ben hic idrara cikamadigimdan şiştim. Sonunda kalbim de zorlanmaya baslayinca hocalarina danismaya basladilar. Ikinci denemem ist. Atasehir Memorial da cem beyle oldu. Ama yum. Toplama ve transferi cem bey yapmiyor. Serkan bey yapiyor. Ilaclar islemler ktü ile ayni.bi fark yok. Cem beyin muayeneleri de 3 4 dk.dan cok surmuyor.cok aciklayici olmuyor.sans eseri ohss olmadim ve sonuc olumsuz geldi. En iyi ve en kötu yerleri yasadim.Simdi clinartta safak beyle deneme asamasindayiz.sorduklarimi cevapsiz birakmiyor.ilgili bence.diger iki denememizde dr.lara yalvardigim halde genetik hicbisey baktiramamistik. Safak bey kendisi genetik bunlari bunlari yaptiricaz dedi. Bende mozaizm cikti yani genlerimin bi kismi bozuk. Pgt onerdi. 28 yumurtam oldi ve yine ohss oldum. Safak bey ignelere baslafigim gun ohss olmaya cok musaitsin dedi. Olmamam icin gonal f i 150 baslayip sonra 75 e kadar dusurdu.bünyem geregi ohss oldum ama iskence cekmedim. Toplama sonrasi beni uyardi .gece 12 bile olsa sıkısirsan ara dedi ve pazar gunu calismamalarina ragmen ekibiyle birlikte klinigi acip alttan müdahale ile siviyi aldi. Bunu memorial bile yapmazdi bence. Yarino bekle derlerdi.ohss sıkınti yaratir diye transfer yapmamayi uygun buldi hakli olarak ve ankaraya pgt icin gonderilen 7 embriyodan 5 i saglam geldi ve bunlar donduruldu.şu an şisliklerim indi. Dondurulan embriyolardan ikisi insallah bidahaki ay yerlestirilecek. Sonucumu o zaman yazarim. Insallah olumlu olur :)sonuc belli olmasa da ben safak beyden ve ekibinden cok memnun kaldim. Herkes icin hayrlisi olsun insallah...

bende şafak beyden cok memnunum 3 defa istanubul tüp bebek merkezinde yaptırdım ve negatif 3üde 4 deneme clineart pozitif 8 haftalıkken kalbi durdu 5. deneme tekrar şafak bey tuttu ve şu anda 8 aylık doğum yapmışım şükürler olsun Allahıma
herkezin yüzünü güldürsün Rabbim

Back
X