Merhaba Ferke ve Rüyamsın çok sağolun hanımlar paylaşımlarınız için evet doktorumun beni anlayabilmesi çok önemli sizleri bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde psikolojik olarak çok yoğun yaşıyorum duyguları ve bu yüzden doktor çok öenmli başarı oranı yüksek dediniz tabi nasipte olması lazım ilk dememizde istanbulda fertijinde yaptırdık tanınmış ünlü ve başarı oranıda yüksek olan bir merkez ama nasip olmadı peki hanımlar fiyatı nedir ben 1 kez denedim eşimin ssigortası var faydalanma söz konusumu clinart için soruyorum ve ayrıca ktü nün tüp bebek tedavisinide ayrıca soruyorum hanımlar bilginiz var ise yorumlarınızı bekliyorum ben rizede yaşıyorum ve bir daha istanbula gitmeyi düşünmüyorum nasip kısmet oursa trabzonda düşünüyoruz önümüzdeki hafta trabzondayız hakkımızda hayırlısı hanımlar ...
kesinlikle doktorun seni anlamasi cok cok onemli...dedigim gibi sen gorus merkezlerle bence icine sinen ile basla..sonucta nasip kismet...merkez bahane...dedigim gibi bende clinarttan negatif aldim iki kez ama kotulemem nasip cunku...once Rabbim ol diyecekk...son fiyat konusunda hic bir bilgim yok...rapor sartlari vs hakkinda merkez bilgi veriyor ve seni yonlendiriyor..aklindaki tum sorulara merkezde cevap bulabilirsin canimmm