Sivilceli Ciltler Clinique Anti Blemish 3lü seti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tufi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Kızlar yüzümde çok olmasa da şehir değiştirdiğimde çıkan sivilcelerim var. Bu durum çok sık tekrarlıyor. Bir kaç blog sitesinde clinique in bu serisinden memnun kalanları okudum. İlk başta yüzdeki sivilceleri kusturup, daha sonra kurutup geçiriyormuş. Yani bi kaç hafta sivilceli gezeceğiz anlaşılan. Sizin deneyimleriniz neler bununla ilgili ?

Bu seti kullandın mı işe yarıyor mu ben bir aydır kullanıyorum sivilceler baya arttı.

Bu seti kullandın mı işe yarıyor mu ben bir aydır kullanıyorum sivilceler baya arttı.

Ben kullandım, sivilcelerimden kurtuldum artık Clinique in farklı bir serisini kullanıyorum. İlk başta sivilceler bayağı artıyor. 2 ay gibi bir sürenin sonunda hem ürün bitmiş hem de sivilcem kalmamıştı. Ama cildimin bazı bölgelerinde kuruluk yaptı. O da benim salaklığımdan. Cildim çok yağlı diye. Nemlendiricisini sadece gece yatarken 2 günde bir sürdüm. :)

Benim de sivilcelerimi baya arttırdı bir buçuk aydır kullanıyorum sivilceler hala duruyor da endişelenmiştim. Çok teşekkürler içim rahatladı.

İlk 2hafta 'daha kötü uaptı bu benim cildimi yeaaa' diyordum ama 3. Haftadan itibaren sonuçtan öyle memnun kaldım ki büyük boylarını aldım.

İlk 2hafta 'daha kötü uaptı bu benim cildimi yeaaa' diyordum ama 3. Haftadan itibaren sonuçtan öyle memnun kaldım ki büyük boylarını aldım.

İz kalan olmuş sivilceleri artıp geçmeyen olmuş ama ben korka korka bu seti birde clinique anti blemish jeli aldım
sen hala kullanmaya devam ediyormusun?

İz kalan olmuş sivilceleri artıp geçmeyen olmuş ama ben korka korka bu seti birde clinique anti blemish jeli aldım
sen hala kullanmaya devam ediyormusun?

Cnm ben temizleme köpüğü ve toniğin büyük boylarını almıştım.3.etap olan o nemlendiriyor mu kurutuyor mu ne yapıyor belli olmayan ürünü almadım, bitti gitti o, dolayısıyla onu kullanmıyorum artık. Temizleyici köpüğü düzenli kullanıyorum, ama başka temizleyici de kullanıyorum.başta sırf bunula makyajımı bile temizlemeye kalktım, göz çevremi kuruttu.artık normal jelimi kullanıyorum bu amaçla,clinique i ise sivilce karşıtı bir bakım gibi görüyorum, makyajımı başka jelle temizledikten sonra arkasından uyguluyorum bunu.veya yüzümde makyaj yoksa gün içinde yağlılık hissedersem uyguluyorum.göz çevreme asla sürmüyorum.günde 1-2 kez uyguluyorum mutlaka.seride en çok bunu beğendim. Tonik biraz sert sanki, başta sabah-akşam kullanıyordum sonra cildimin fazla kurumaya başladığını farkettim, artık haftada 1-2 uyguluyorum.cildimde yanma hissediyorum genelde uygularken.
Bence o çok şikayetçi olan grup ürüne alerjisi olanlar.başta bana da artıyor gibi geldi ama öyle aman aman artmadı, regl öncesi pörtler ya birkaç tane öyle oldu, sonra onlar geçince yenisi pek çıkmaz oldu.nasıl anlatayım etkisini...benim yüzümde 2-3 sivilce eksik olmazdı genelde, regl olmaya yakın bu sayı 5 fln olurdu.şimdi genelde 0-1, regl öncesi 2-3 gibi diyelim. Benim cildim yağlıdır, siyah nokta gözenek eksik olmazdı, siyah nokta artık yok gibi birşey, gözeneklerim de küçüldü.memnunum yani canım. Alerji yaptığından şüphelenirsen, aşırı bir artış,kızarma,kaşıntı fln olursa 'başta çoğaltıyormuş,normal' diyip devam etme.o çok şikayetçi olanların bu yanılgıya düşüp bu yüzden ciltlerinin bu kadar hasar gördüğünü düşünüyorum.çok da korkacak birşey yok, hipoallerjen ürünler sonuçta, memnun kalan sesini çıkarmıyor, kalmayan da ne yapsın üzüntüsünden heryerde yazıp çizip söylüyor :) alerji yapma ihtimali çok çok düşük yani, korkmadan kullan, 3-5 güne anlarsın bence sana dokunup dokunmadığını.

Son düzenleme:
Cnm jeli birkaç hafta kullandıktan sonra yorumlar mısın, ben de o ürünü merak ediyorum :)

Cildin sivilce kusması diye birşey bana mantıklı gelmiyor sanırım dediğin gibi alerji olanlar.....
aşağı yukarı aynı sivilce sorunumuz varmış detaylı bilgi için teşekkürler içimi rahatlattın

Cnm kusmadan ziyade başta olanları tahriş ediyor bence o yüzden cilt kötüleşir gibi oluyor,ama o olanlar geçince artık pek çıkmaz oluyor.

Cnm jeli birkaç hafta kullandıktan sonra yorumlar mısın, ben de o ürünü merak ediyorum :)

Henüz iki gün oldu ama çok rahatsız bir jel sanki yününe yumurta akı sürmüş gibi bir his veriyor sürüp evden çıkılmaz ama kurutması bariz ben ilk gün tüm yüze sürmüştüm bu gün sivilcelere sürdüm birde 15 ml minnacık 40 tl değecekmi bilemiyorum bitince tekrar etkisini yazarım

Merhaba 1 aydır bu seti kullanıyorum ancak olmayan sivilcelerim çıktı. Hiçbir iyileşme olmadı. Ne yapmalıyım ya pes edeceğim ya da sabır çekip devam edeceğim. Bana yardımcı olun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…