- Konu Sahibi mucizem5322
-
Dün tefal mağazasına uğradım.Clipsolardan bir model indirime girmiş 150tl ye düşmüş bende aldım çünkü diğer markaların clipso kapaklarıda aşağı yukarı aynı fiyattalar.Yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.
İşte düdüklüm kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun güzelim çok uygun fiyata almışsın bişey sorucam acaba alışveriş merkezinden mi daha uygun oluyor yoksa tefal satış mağazasında mı :bbo: Bende alıcam ama 350 400 450 fiyatları....
yaa arkadaşlar işinize karışmak istemem ama bi tencereye 150 lira verilirmi hele hele 300 350 400 hiççç ... yazık ne demek okadar para sokaktanmı toplanıo bu paralar.. uzgunum ama benim göruşum buu..
tefal outlet nerde açıldı
En iyi düdüklü markası Fisslerdir.Hem zamandan tasarruf hemde ocaktan.Verdiğin parayı hakkıyla geri veriyor.Zaman çok önemli hem o ocak bedava yanmıyor....
SAĞOL CNM ben evkurdan bakmıştım çok uçuk rakamlar söylediler benim oturduğum semte tefal outlet açıldı ben ordan aldım bir çok şey normal mağazalara göre daha uygun.benim düdüklümde çok uygun 2 yıl garanti 1 yıl sigortası var defoluda değil. Bence tefal mağazalarındada bi fiyatlara bak derim
En iyi düdüklü markası Fisslerdir.Hem zamandan tasarruf hemde ocaktan.Verdiğin parayı hakkıyla geri veriyor.Zaman çok önemli hem o ocak bedava yanmıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?