- Konu Sahibi loveandpray
aynen öyleee, sakin baskalariyla kiyas etmeyelim kendimizi, insan oglunun gözü doymaz, ayda 2-3 kilo vermeye raziyiz deriz, verincede haftada olsun isteriz.. yok sakinnn ac gözlü davranmayalimmm, sonra insanin sabri kalmiyor ve motive düsüyor, bigün bi bakiyorsunki pes etmissin..
gecen aya kadar 76 kiloydum asagi yukari, diyete 74 küsürle basladim.. ve pazar günü eger 73 görürsem sükredeCEm cünkü bu ayda 4 kilo eder ve ben her ay 4 kilo vermeyi basarsam 4-5 ay sonra 36 beden kiyafetleri giyinirim, ne süperrrr... ACELE YOKK
Zaten başımıza ne gelirse stresten, baskıdan, kendini başkalarıyla kıyas ederek değersiz görmekten geliyor. Stres olmadan sebat ederek davranmalıyız. Dediğin gibi diyet yapma fikri aklımıza geldiği anda stressiz dikkat etseydik şimdiye 3 tur verirdik bu fazlalıkları. Neyse, biz değerliyiz, vücudumuz değerli. Hiçbir zaman geç değil.
Ben de eşime seneye 23 nisana kadar 55 kilo olmaya söz verdim. 47-48 hafta var sanırım. Haftada 1 kilo süper bir sonuç verir. Sabırlı olmamız tek gereken aslında senin de dediğin gibi.
Beraber 36-38 beden olcaz hadi hadi :)))