- 10 Şubat 2018
- 76
- 36
- 38
- Konu Sahibi Nisandiyar
-
Canım bende aynı durum oldu pozitif çıkınca araştırma hastanesi enfeksiyon bölümüne detaylı tahlil için gönderdi ertesi gün çıktı negatif genelde yanılma ya da önceden geçirilmiş bir enfeksiyon olarak sonuçlanacağını söylemişti öylede oşdu hamilelikten önce geçirdğim bir enfeksiyona bağışıklık kazanmışım o yüzden orda pozitif gözükmüş hiçbir sorun yok yani inş seninde öyle olur içini ferah tutAnneler merhaba sat a gore 6+4 hamileyim.sağlık ocağında klasik kan tahlilleri yapılırken
anti cmv ıgm 1.43 (referans aralığı 0-1)
anti cmv igg 87.1 (referans aralığı 0-6)
Çıktı aile hekimi kadın doğuma sevk etti
Doktor ividite testi için kan aldı sonuçlar 10 gün içinde çıkacak.Okuduklarım beni çok korkutuyor başına gelip sağlıkla bebek sahibi olan var mı?
Canım bende aynı durum oldu pozitif çıkınca araştırma hastanesi enfeksiyon bölümüne detaylı tahlil için gönderdi ertesi gün çıktı negatif genelde yanılma ya da önceden geçirilmiş bir enfeksiyon olarak sonuçlanacağını söylemişti öylede oşdu hamilelikten önce geçirdğim bir enfeksiyona bağışıklık kazanmışım o yüzden orda pozitif gözükmüş hiçbir sorun yok yani inş seninde öyle olur içini ferah tut
Çok teşekkür ederim canım.Bu sonuçları alınca tekrar yaptırıp başka doktora göstereceğim.İnşallah sıkıntı yokturCanım öncelikle çok geçmiş olsun önceden enfeksiyonu geçirmişsin igg olan geçmiş dönemi gösterir. Yeniden geçiriyorsun gibi çıkmış ama değer çok yüksek değil. Tekrardan yaptır testi. Bebeğin için korkma sadece %10-15 te 1 bebek etkileniyor çoğu hamile geçiriyor. (Bunu sağlık sektöründe olduğum için biliyorum) kesin bebeğine geçer ve kesin bu hastalığın yan etkisi oluşur diye birşey yok. Tekrardan yaptır bakalım enfeksiyon uzmanına ne çıkacak sonuç
Benim de öyle canim CMV IgM 4 çıktı bir de rubella 1.26 çıktı beni de enfeksiyona yönlendirdi tekrar kan verdim 15gun içinde çıkacak. Bu hastalıkları gebelikten önce mi geçirdim yoksa sonra mi ona bakılacak.Anneler merhaba sat a gore 6+4 hamileyim.sağlık ocağında klasik kan tahlilleri yapılırken
anti cmv ıgm 1.43 (referans aralığı 0-1)
anti cmv igg 87.1 (referans aralığı 0-6)
Çıktı aile hekimi kadın doğuma sevk etti
Doktor ividite testi için kan aldı sonuçlar 10 gün içinde çıkacak.Okuduklarım beni çok korkutuyor başına gelip sağlıkla bebek sahibi olan var mı?
Benim de öyle canim CMV IgM 4 çıktı bir de rubella 1.26 çıktı beni de enfeksiyona yönlendirdi tekrar kan verdim 15gun içinde çıkacak. Bu hastalıkları gebelikten önce mi geçirdim yoksa sonra mi ona bakılacak.
İnsallah iyi sonuçlar alırız
Seninki benden önce çıkacak canim haber vermeye unutmaEvet canım benim de en geç pazartesi günü çıkacak.Hayirli haberler alalım inşallah Rabbim şifa versin sana da bebeğine de
Benim de rubella igm 1.26 çıktı ve CMV igg 250 CMV IgM ise 4 çıktı canim benim de cmvler ayni senin gibi hem bağışıklık var hem de yakinlar da geçirmiş olma ihtimali. ama benim test sonuçları 15gun sonra çıkacak denildi . ben de beklemedeyim. Benim 5yil olmuştur sağ kulak arkamdaki lenf bezi sis halde onun etkisiyle mi çıktı enfeksiyonlar meraktayim. İnsallah ikimizin de saglikli bebeisleri olur. Sonuclarimiz güzel çıkar.Merhabalar ben dün yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bazı tetkikler yapıldı rubella IgG (78.3)+, rubella IgM(56.7)+ çıktı yani IgG+ olması daha önceden kızamıkçığa karşı bağlışıklığımın olduğunu gösteriyor ama IgM şuanda yada yakın zamanda bu enfeksiyonu geçirdiğimi gösteriyor bana rubella IgG avidite testi yapılması gerektiğini söylediler. Aslında ben hastanede çocuk polikliniğinde çalıştığım için 9. ve 10. ayda kkk aşısıda olmuştum ama rubella IgM niye pozitif çıktı anlayamıyorum. Başına bu tür durum gelen var mı bebeğinize sağlıklı bi şekilde kavuştunuz mu dünden beri çok tedirginim hamileliğime sevinemedim bile
Benim hangisi cikti ama anti toxoplasma 630 üzeri bir değerdi şimdi okuyunca tedirgin oldum bisey yok dediler böyle tekrar kan istemediler bilen varsa bisey soulesinSevgili anneler sonuçlarım çıktı.Avidite 0.98 çıktı çok şükür.Gebelikten önce geçirmişim.
Igg niz yüksekse bağışıklık oluyomus.Endişe etmeyin sizde inşallah temiz çıkacak hepinizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?