- Konu Sahibi Nisandiyar
-
Merhaba üxerinden baya gemesine rağmen mesajınıza yazmak istedimmerhaba benimde CMV IgG 58 CMV IgM 0.94 çıktı ve dr testi tekrar istedi verdim ama sonuçlar 1haftayı bulacak merak içerisindeyiminşallah sağlıkla herkes bebeğini dünyaya getirir
Merhaba, doktorunuz ne dedi? Bebeğinizi emzirebilecek misiniz? Bebeğe geçiyor mu?merhaba benim de CMV lg G pozitif çıktı telefon ile doktora sordum sorun yok dedi bu gün de kontrolüm var orada da soracağım bakalım ne diyecek benim merak ettiğim doğumdan sonra bebeğimizi emzirebilecek miyiz? çünkü süt yolu ile bebeğe geçme durumu var die okudum bi yerde bunu da soracağım doktora bu gün
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ve doktor bazı kan testleri istedi onda da
CMV IgG : 179.8 pozitif
CMV lgM :1.71 pozitif *
Çıktı bu durumda tekrar kan verdim korkuyorum ilk defa boyle bisey duyuyorum
Arkadaşlar sonuçlar ne çıktı benim de cmv igm pozitif 7 haftalık hamileyimMerhaba arkadaşlar 7 haftalık gebelik herşey negatif sadece anti cmw IgM 1.4 pozitif tekrar kan verdim çok korkuyorum banada yardımcı olun bebeğimi alabileceklerini söylediler çok üzülüyorum ağlıyorum korkuyorum ilk gebeligim birde
Arkadaşlar sonuçlar ne çıktı benim de cmv igm pozitif 7 haftalık hamileyim
1.94 çıkmış avidite testi verdim Insaallah temiz çıkarCanim ilkten benimde pozitif çıktı avidite testini yaptirinca gecmişte gecirdiğim ortaya cikti yani negatif seninde buyuk ihtimal oyle cikar
1.94 çıkmış avidite testi verdim Insaallah temiz çıkar
İnşaallah hayırlısıyla cok tesekkur ederimMerak etme kesin temiz cikar bende panik yapmiştim ama boş yere yapmişim
Merhaba canım sonucunda nasıl doğdu bebeğin Bnde 7.haftadayım rubella 1.42 sınırda çıkmış tekrardan kan verdim sonucunu bekliyorumMerhaba kızlar benimde durumum aynı sizin gibi cmv 1.40 ve rubella 2.40 ıgm pozitif çıktı çok ağladım ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca moral buldum benim içinde dua edin bu hafta içinde açıklanacak avidite testi istedi doktor( şuan 7+3 hayır dualarınızı bekliyorum inşallah bende daha önceden geçirmişindir şimdiden Allah razı olsun hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba ne yaptın bebeğin doğdu mu nasıl sağlığı aviditenin sonucu nasıldı1.94 çıkmış avidite testi verdim Insaallah temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?