Cmv ıgg ve ıgm pozitif çıkan anneler var mı? Ve yeni hamile anneler bakarmisiniz

merhaba benim de CMV lg G pozitif çıktı telefon ile doktora sordum sorun yok dedi bu gün de kontrolüm var orada da soracağım bakalım ne diyecek benim merak ettiğim doğumdan sonra bebeğimizi emzirebilecek miyiz? çünkü süt yolu ile bebeğe geçme durumu var die okudum bi yerde bunu da soracağım doktora bu gün

Lütfen bana da biri birşey söylesin cmv igg pozitif igm negatif çok korkuyorum evdekilere bulaşır mi bebeğimi emzirebilecek miyim tekrar aktif olursa nasıl anlarım biri yardım etsin kendimi oldurmeme az kaldı çünkü

merhaba benimde CMV IgG 58 CMV IgM 0.94 çıktı ve dr testi tekrar istedi verdim ama sonuçlar 1haftayı bulacak merak içerisindeyim inşallah sağlıkla herkes bebeğini dünyaya getirir
Merhaba üxerinden baya gemesine rağmen mesajınıza yazmak istedim
Cmv igg değerim:46.28
Cmv igm değerim:0.29
Sizinkiyleyakın bir değer aralığında aceba bu konudaki tecrübelerinizle aydınlatabilir misiniz beni

Merhaba yeni gördüm yazınızı benim avite testi yapıldı ve temiz çıktı çok kafaya takılacak bir durum değilmiş rahat olun.suan oğlum 3 aylık ve sağlıklı çok şükür.sizde sağlıkla kucaginiza alın inşallah

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ve doktor bazı kan testleri istedi onda da
CMV IgG : 179.8 pozitif
CMV lgM :1.71 pozitif *
Çıktı bu durumda tekrar kan verdim korkuyorum ilk defa boyle bisey duyuyorum

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık gebelik herşey negatif sadece anti cmw IgM 1.4 pozitif tekrar kan verdim çok korkuyorum banada yardımcı olun bebeğimi alabileceklerini söylediler çok üzülüyorum ağlıyorum korkuyorum ilk gebeligim birde

Merhaba, doktorunuz ne dedi? Bebeğinizi emzirebilecek misiniz? Bebeğe geçiyor mu?

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim ve doktor bazı kan testleri istedi onda da
CMV IgG : 179.8 pozitif
CMV lgM :1.71 pozitif *
Çıktı bu durumda tekrar kan verdim korkuyorum ilk defa boyle bisey duyuyorum
Arkadaşlar sonuçlar ne çıktı benim de cmv igm pozitif 7 haftalık hamileyim

Merhaba canım sonucunda nasıl doğdu bebeğin Bnde 7.haftadayım rubella 1.42 sınırda çıkmış tekrardan kan verdim sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…