Cmv Virüsü ! ACİL

Gulcin5454

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
38
8
16
29
Selam Kızlar. Hamileliğimin bugün tam 2. Ayındayım. Dün yapılan testlerde Cmv ıgG testim yüksek çıktı. Daha önce geçirmişim bu virüsü doktor öyle dedi. Yarın da tekrar geçiriyor olabilir miyim diye bakılacak. Hamilelikte bu virüsle karşılaşan oldu mu ? Tekrarlama olasılığı nedir acaba bilgi verir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler. 😊

Selam Kızlar. Hamileliğimin bugün tam 2. Ayındayım. Dün yapılan testlerde Cmv ıgG testim yüksek çıktı. Daha önce geçirmişim bu virüsü doktor öyle dedi. Yarın da tekrar geçiriyor olabilir miyim diye bakılacak. Hamilelikte bu virüsle karşılaşan oldu mu ? Tekrarlama olasılığı nedir acaba bilgi verir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler. 😊
Merhaba, igg bende de pozitif, igm ise negatif çıkmıştı, yeniden test istemedi doktorum, igg bağışıklığın olduğunu gösteriyor bildiğim kadarı ile, igm de şu an enfeksiyonun olmadığını.

Işte benim IgG bakmış IgM bakmamış. Dediğiniz gibi IgG daha önceden geçirdiğiniz için yüksek çıkıyormuş ama mesela bunu geçirdiğimi bile bilmiyordum daha önce. Acaba gene geçiriyor olabilir miyim farketmeden ondan korkuyorum. Yarın yapılacak tekrar test. İnşallah iyi çıkar sonuçlar

Merhaba doğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl şuan

merhaba, aynı durum bende de var, cmv igg pozitif ise igm ye bakmaya gerek yok dedi doktorum ama içim içimi kemiriyor. benzer durum yaşayan var mı

merhaba, aynı durum bende de var, cmv igg pozitif ise igm ye bakmaya gerek yok dedi doktorum ama içim içimi kemiriyor. benzer durum yaşayan var mı
Bende aynı şeyi yaşadım canım senin gibi için rahat etmedi başka bir doktora gidip rica ettim tekrar test yaptırdım. Sonuç negatif şükür. İnşallah seninde öyledir.

Back
X