Cnim çok sıkkıınn :( Saçmalık gibi ama öyle !!!

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
merhaba Arkadaşlar konuyu nasil anlatacam bilmiyorum :) Ama çok üzgünüm aşiri derecede . 21 yaşındayım Güzelim de (kendini begenmiş olarak bilinmesin , algılanmasın lütfen :) ))... herkes benle uğraşıyor cevremdeki kızlar beni sevmiyor. 2 yıl once butun erkeklerin gözü üstümdeydi ama nasıl olduysa Sanki Nazar Yada Büyü gibi birşey .. görücülerim çok geliyordu .. ben begenmıyordu uygun bulmuyordum daha dogrusu yapamayacagımı biliyordum o kişilerle :))) Şimdi etrafımda kimse yok hiç kimse ne erkek nede kızlar. Kızlar benle uğraşıyorlar o yuzden evden cıkmıyorum . erkek arkadasım yok ..Nişanlanmayı çok istiyorum Aşiri derecede cevremdeki benden ahlakı kotu ve dısıda pek bıseye benzemeyn kişiler gitti ben hala şaşkınlıkla ızlıyorum . kader kismet ama herkes benı çok begenır .. ama bu 2 yıldır kısmetım kapanmış durumda kıme fal baktırsam bir sürü iyi şeyler cıkıyor ama çıkmıyor. o fal bakanlar baskasına baksa cıkıyor. ustumde ugursuzluk gıbı seyler var sanki.. Buna anlam veremıyorum!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Az yavaş daha 21 yaşındasın iki yıl önce de görücülerin vs.geliyomuş
Benim o yaşta görücüm gelmeye kalksa babam kovmaktan beter ederdi.

Bu ara kızların genelinde bu var 20-21 yaşında kızlarla anlaşamıyorum, sevgilim yok, evlenmek istiyorum.

Bende mi bi'tuhaflık var okuyunca ilk gülüyorum sonra üzülüyorum başka derdiniz mi yok cidden:26:

21 yaşında gencecik kızsın görücün gelse ne olur gelmese ne olur
üniversite okuyormusun,okumuyorsan şayet sınavlara gir o da olmadı bi işe gir çalış

bu günler bi daha gelmez,hayatının değerini bil,başlıkta yazdığın gibi gerçekten saçmalık
hele hele canını buna sıkman daha büyük saçmalık
onun için gençliğine sıkı sıkı sarıl hayatına bak...

benıum goruuclerım 16 yasından berı gelıyor :)))) herkesın yasadıgı hayat baska ısteklerıde ona göre :))) inanın bana öyle :))

Her ınsnaın yasadıgı ortam farklı .. benım ortamımda boyle :)))

benıum goruuclerım 16 yasından berı gelıyor :)))) herkesın yasadıgı hayat baska ısteklerıde ona göre :))) inanın bana öyle :))

Öyle bi'gururla yazmışsın ki maşallah mı diyeyim kahkaha mı atayım bilemedim:26:

16 yaşından beri tek gayen evlenmekse doğrudur seni anlamam mümkün değil.

e işte güzelim ağzınla söylüyosun
ortama ayak uyduracam diye
niye güzel canını sıkıp şu bahar yıllarını doyasıya yaşamıyosun

daha dogrusu ben 21 yaşındayım kendıme guvenıyorum bir aile kurmak ıstıyorum .. cunku arkadaslarıum fln nısanlı ve evlendıler cok guzel hayatları var. bende nısan yada evlenırsem cok mutlu olacagımı dusunuyorum :)))

Öyle bi'gururla yazmışsın ki maşallah mı diyeyim kahkaha mı atayım bilemedim:26:

16 yaşından beri tek gayen evlenmekse doğrudur seni anlamam mümkün değil.

16 yaşından beri değil :))) 16 yaşından beri goruculerım gelıyor dedımm . ama son 2 yıldır gelmıyor dıyorum . bunun sebebı canımı sıkıyor. ama can sıkıcı sey neymıs burda bır derdım var altına kendımız ıcın dert olan seylerı yazıp :)) olumsuz seyler yazanlarmıs :))

"cevremdeki benden ahlakı kotu ve dısıda pek bıseye benzemeyn kişiler gitti ben hala şaşkınlıkla ızlıyorum "
Ben de yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum.
Kimse kimsenin ahlakını sorgulayamaz,insanları küçük görmeyi bırakın bence.
İç güzelliği diye bişey var,duydunuz mu hiç?

Burda bi'konu açtıysan saygısızlık olmadığı sürece her yoruma açık olmak "zorundasın".
Üzgünüm ama -bence- komik olan bi'şey de seni tatmin edici ne yazabilirim.
İnşallah koca bulursun tez zamanda mı diyelim olumlu ne yazabiliriz cidden merak ediyorum:44:

21 yaşındasın yaşıtların üniversitede vizelerde sen görücü gelmedi diye bunalımlarda sen karar ver neden can sıkıcı yorum yapıyorum.

Daha 21 yaşındasın.Ufkunu neden bu kadar dar.
Çevrendeki arkadaşların evlendiler diye sende mi evleneceksin.
Akranların üniversite kaplarında akademik kariyer peşindeyken senin neden bu kadar ufkun dar.
Güzellik mutluluk getirmez dar günde elinden tutmaz.Unutma artık 'Analar Kızlarının Tahtını Yapıyor ama Bahtlarını kızlar kendiler çiziyor.

o iş öyle olmaz işte güzelim
her evlenen mutlu olsaydı,güzel bi hayat elde etseydi
aile mahkemelerin de in cin top oynardı
35 yaşında olsan yine şu yazdıklarını yazsan olabilir vaktin gelmiş derim
ama 21 yaşındasın hayata bakış açını değiştir bunu sana abla tavsiyesi olarak söyliüyorum
allahtan hayırlısını iste her şey zamanı gelince olur
doğum nikah ölüm tarihi değişmezmiş
onun için kendini üzme boş yere...

Asla insnalari küçük görmem .. İç güzellikdende bahsetiğimide dusunuyorum )

senin ahlaksız dediğin insanları neye göre yargıladın da adlarını ahlaksız koydun çok merak ettım?

ya da bişiye benzemeyen derken Allah ın yarattığı kul ne gibi bişiye benzemeli?

sevmedikten istemedikten sonra hergün görücü gelse ne olacak?

konunun başlığında saçmalık gibi demişsin de sen o ''gibi'' kelimesini at oradan...

"cevremdeki benden ahlakı kotu ve dısıda pek bıseye benzemeyn kişiler gitti ben hala şaşkınlıkla ızlıyorum"????!
Küçümsemedim derken?
Bunu yazan ben değilim sizsiniz.
İç güzellikle ilgili bişey göremedim ayrıca.
Neyse uzatmayacağım.
Hayırlı kısmetler.

güzelliğin gençliğin hemen gitmeden etrafı saranların hepsi gitmeden sevmeyi öğrenirsen ne mutlu sana bence bu şarkıdaki gibi olmuşun ayrıca güzellik göreceli ben çok zor beğenirim güzellliğini sene beğenirsin başkası beğenmez öyle ölme nişan diye evlilikte ahım şahım birşey değil

canım yaşın çok genç,alınyazısı kader denen kavram güzele çirkine bakmaz,seninde kısmetin zamanı geldiğinde Allah alnına nezaman yazmışsa karşına çıkacaktır.Kendinle barışık olman da güzel bişey..

Görücü usuluyle evlenip kocanın eline bakmaya mı özeniyorsun allah aşkına? 16 yaşından beri görücüler gelebildiğine göre okulu o zamandan bıraktığını tahmin ediyorum. Ama en azından bir işe girip çalışmaya başlasan hem senin güvencen olur hem de yeni ortamlara girer belki seveceğin biriyle tanışırsın. Şimdi buradaki yorumlara sinirleniyorsun biliyorum ama yine de dikkate almaya çalış. Allah korusun yıllar sonra belki de anımsayıp keşke onları dinleseydim dersin.

Falla büyüyle olmaz bu işler...
Allah başka dert vermesin valla.
Güzellikle de olmaz Allah kalp güzelliği versin. Ne demek hiç bişeye benzemeyen arkadaşlarım evlendi bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…