merhaba Arkadaşlar konuyu nasil anlatacam bilmiyorum :) Ama çok üzgünüm aşiri derecede . 21 yaşındayım Güzelim de (kendini begenmiş olarak bilinmesin , algılanmasın lütfen :) ))... herkes benle uğraşıyor cevremdeki kızlar beni sevmiyor. 2 yıl once butun erkeklerin gözü üstümdeydi ama nasıl olduysa Sanki Nazar Yada Büyü gibi birşey .. görücülerim çok geliyordu .. ben begenmıyordu uygun bulmuyordum daha dogrusu yapamayacagımı biliyordum o kişilerle :))) Şimdi etrafımda kimse yok hiç kimse ne erkek nede kızlar. Kızlar benle uğraşıyorlar o yuzden evden cıkmıyorum . erkek arkadasım yok ..Nişanlanmayı çok istiyorum Aşiri derecede cevremdeki benden ahlakı kotu ve dısıda pek bıseye benzemeyn kişiler gitti ben hala şaşkınlıkla ızlıyorum . kader kismet ama herkes benı çok begenır .. ama bu 2 yıldır kısmetım kapanmış durumda kıme fal baktırsam bir sürü iyi şeyler cıkıyor ama çıkmıyor. o fal bakanlar baskasına baksa cıkıyor. ustumde ugursuzluk gıbı seyler var sanki.. Buna anlam veremıyorum!!!
Az yavaş daha 21 yaşındasın iki yıl önce de görücülerin vs.geliyomuş
Benim o yaşta görücüm gelmeye kalksa babam kovmaktan beter ederdi.
Bu ara kızların genelinde bu var 20-21 yaşında kızlarla anlaşamıyorum, sevgilim yok, evlenmek istiyorum.
Bende mi bi'tuhaflık var okuyunca ilk gülüyorum sonra üzülüyorum başka derdiniz mi yok cidden:26:
21 yaşında gencecik kızsın görücün gelse ne olur gelmese ne olur
üniversite okuyormusun,okumuyorsan şayet sınavlara gir o da olmadı bi işe gir çalış
bu günler bi daha gelmez,hayatının değerini bil,başlıkta yazdığın gibi gerçekten saçmalık
hele hele canını buna sıkman daha büyük saçmalık
onun için gençliğine sıkı sıkı sarıl hayatına bak...
Her ınsnaın yasadıgı ortam farklı .. benım ortamımda boyle :)))
benıum goruuclerım 16 yasından berı gelıyor :)))) herkesın yasadıgı hayat baska ısteklerıde ona göre :))) inanın bana öyle :))
e işte güzelim ağzınla söylüyosun
ortama ayak uyduracam diye
niye güzel canını sıkıp şu bahar yıllarını doyasıya yaşamıyosun
Öyle bi'gururla yazmışsın ki maşallah mı diyeyim kahkaha mı atayım bilemedim:26:
16 yaşından beri tek gayen evlenmekse doğrudur seni anlamam mümkün değil.
16 yaşından beri değil :))) 16 yaşından beri goruculerım gelıyor dedımm . ama son 2 yıldır gelmıyor dıyorum . bunun sebebı canımı sıkıyor. ama can sıkıcı sey neymıs burda bır derdım var altına kendımız ıcın dert olan seylerı yazıp :)) olumsuz seyler yazanlarmıs :))
daha dogrusu ben 21 yaşındayım kendıme guvenıyorum bir aile kurmak ıstıyorum .. cunku arkadaslarıum fln nısanlı ve evlendıler cok guzel hayatları var. bende nısan yada evlenırsem cok mutlu olacagımı dusunuyorum :)))
"cevremdeki benden ahlakı kotu ve dısıda pek bıseye benzemeyn kişiler gitti ben hala şaşkınlıkla ızlıyorum "
Ben de yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum.
Kimse kimsenin ahlakını sorgulayamaz,insanları küçük görmeyi bırakın bence.
İç güzelliği diye bişey var,duydunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?