Cnim çok sıkkıınn :( Saçmalık gibi ama öyle !!!

burda çogunuz polemık peşinde yemın ederim . her lafı kıcccdan anlıyorsunuz. YAZİkLAR olsun ... konumada yazı yazmayınız... farkındaysanız burda canı sıkılan dert yanı yazısı yazılıyor. polemık degıl

Öncelikle burda senle karşıt görüşte olan arkadaşlara verdiğin cevaplarda üslubun hiç hoş değil.Genel olarak da anlatımınız cevaplarınız sanki dalga geçer gibi.Bir de derdinizi yazarken de gülücükler falan atmanız inandırıcı gelmiyor bana neyse.

Elbette ki sizin de kısmetiniz çıkacak bir gün karşınıza.Şimdi siz ne kadar ugrassanız üzülseniz bdv ye yazsanız da bu değişmeyecek.Zamanı gelince olacak.Ve genelde bu işler hiç beklemediğiniz bir anda olur...

Yaşın da büyük falan değil.Herkes bir düzeni evi yuvası olsun ister.Ama genelde senin yaşındakiler ortada hiçbir aday yoksa (aşık oldukları kişi) evlilik ev yuva kurma olayını düşünmezler.Yaşın daha genç evde kalmadın merak etme sonra bekar yıllarını çok ararsın

Bak ben de 26 yaşndayım ve bekarım..Allah ne zaman yazmıssa o zaman evlenecegiz o günü sabırsızlıkla bekliyorum ama:31:

burda çogunuz polemık peşinde yemın ederim . her lafı kıcccdan anlıyorsunuz. YAZİkLAR olsun ... konumada yazı yazmayınız... farkındaysanız burda canı sıkılan dert yanı yazısı yazılıyor. polemık degıl

İşte tam da bu yüzden kendini geliştirmen lazım diyoruz.
Laflara bak terbiyesizlik yapıp, polemik yaratmayın diyosun.
Sen bu düşüncelerle, bu tavırlarla evlenip çocuk büyüteceksin korkunç:53:

Kendini geliştir ki sana söylenen 'sence' olumsuz cümlelere daha seviyeli cevaplar verebil.

Son düzenleme:

Buraya yazı yazanların hiçbiri polemik peşinde değiller sadece gerçekleri söylüyorlar ama sizin duymak istediklerinizi duymadıgınız için konunuza mesaj yazan insanlara kızıyorsunuz.

Ayrıca burası bir forum sitesi ve herkes istedigi konuya cevap yazar konuma mesaj yazmayın demeye hakkımız yok.
:3::3:

çok ayıp... :19:

maalesef burdan bakınca o kadar ezik bir tablo çiziyorsun ki
ama sen bunu göremeyecek kadar ...
nasıl desem,havaisin.
yanlış anlama,havalı değil,havai :)

kendin için çizdiğin hayat bu mu?
gerçekten fallarda gelmesi gereken kısmetin gelmediği için üzülüyo musun?
bunu da o eşsiz harikulade güzelliğin yüzünden "nazar ve büyü" olarak mı yorumluyosun???
kapının önüne yüz tane görücü gelse ne olur,hangisi seni tanıyo ki??
hangisi seni biliyo,karakterine aşık..Muhtemelen mahalleden geçerken tipini beğenmiştir gelenler,ya da düzgün bi ailen varsa "kenarına bak bezini al,anasına bak kızını al" mantığıyla aileni görüp gelmişlerdir.Ya da "bu devirde lise1den terk,çalışmaya heves etmeyen kız zor bulunur.Şimdiden alalım da,ilerde sorun yaşamasın canım oğlum,rahatça ezebilsin" diye düşünmüş de olabilirler bilemiyorum :p
inan bana kapında görücülerin kuyruk olması hoş bir olay değil.Şu yaşında kendin için,geleceğin için birşeyler yapmak zorundasın
annemin arkadaşlarının her zaman dediği gibi:
koca her zaman bulunur :))

Bahsettiğim tam da buydu aslında.
Dış güzelliğinin yanısıra "dil güzelliği" de çok önemlidir.

Mesajlarını sondan başa doğru oku, neden yalnız olduğunu anlayacaksın.. :51:

neremizden anlıyoruz lafı???
daha demin "kötü ahlaklı,çirkin kızlar" diye herkesi kınayan hanımefendi bir ev kızı vardı
ne ara mahalle ağzına bağladık olayı...

Sen çevrendeki arkadaşlarına bile 'ahlaksız, pek bişeye benzemeyen' damgalarını yapıştıran bir insansın. Şu cümlen hiç tuhafıma gitmedi aslında.:ssz:

konu sahibi oturmuş ne güzel sana nasihat veriyordum
şu ettiğine bak
ne biçim kelimeler onlar ya
kendini önce değiştir sonra geliştir
bu biçimde devam edersen yalnız kaldığın tek alan evlilikle sınırlı kalmaz benden söylemesi

Tamam arkadaşın dediğin gibi olsun sana birkaç tavsiyede bulunayım.

Bol bol annele beraber ev gezmelerine git.Git ama elin boş durmasın mutfağa yardımcı ol mümkünse eğer el işide yap gittiğin yerde.
Bol bol düğünlere git güzel güzel usturubla oyna ama dozunu kaçırma.
Evinize bolca misafir çağır ama pasta ve börekleri sen yap.
Hiç bir zaman ayak ayak üstüne atma dizini kırmadan oturma.
Bu ararda bir kurşun döktür kısmetin falan bağlandıysa açılsın.

Sen bize burada sitem ediyorsun ama biz senin 'Derdim var'bölümünden'Eşi ve Eşinin ailesi'bölümüne transfer olamaman için yazıyoruz.

yaaa şimdi benim eşimin arkadaşları var ama size göre değiller inanın.
onlar fazla güzel ve fazla ahlaklı kıslara bakmıyorlar kusura bakmayın.

16 yaşından beri kapınızda kuyruk oluşmuş ise eee zaten siz kimseyide beğenmessiniz.
inanın sizin adınıza üzüldüm,yaşınız baya geçmiş.
Tabiri caise evdemi kaldınız acaba ?

Sevgili genç arkadaşım :)
Konu içeriğini silince yazından alıntı yapılanlar da silinmiyor bilesin. Kabak gibi ortada ne yazdığın. Sevgili genç arkadaşım diye hitap ettim lakin ruhuna vasfiye teyze oturmuş. Gencim güzelim sizi üzerim duruşunun altında mini minnacık bir serçe yavrusunun hazin çırpınışları var aslında. Gördüm ben onu te buradan. Sen bakma buradaki ablalarına. Ben seni çok iyi anlıyorum. Sen de istiyorsun ki nişan bohçası için alışverişe çıkılsın, efendime söyleyeyim beyaz taşlı banyo setleri alınsın, tek taş pırlantanın ışığı evreni aydınlatsın. İster tabi istemez mi insan. Üç çocuk yapmayı kim istemez ki? Caanım ülkemin tüm fertleri istiyor bunu. Hem her vize ve final döneminde "uff vizeler başladı yhaa :sS" diye durum iletisi paylaşıp alnındaki sivilce sayısını arttırmaya ne lüzum var? Sonra ne gerek var para kazanmaya? Aaa üstüme iyilik sağlık erkeğin görevi bu! Sen o narin ve eşssiz güzelliğini bahşedeceksin adama bir de çalışıp para mı getireceksin eve? Ne münasebet!

Tez elden evlen ve doğur ablacım. En az 3 adet. Doğur ki senin gibi ulvi fikirlere sahip yeni nesiller yetiştir caaanım ülkeme. Kısmetinin neden kapandığına gelecek olursak, kesin güzelliğini kıskanan kem gözlü üniversiteli kızlar büyü yapmıştır.

Tamam arkadaşın dediğin gibi olsun sana birkaç tavsiyede bulunayım.

Bol bol annele beraber ev gezmelerine git.Git ama elin boş durmasın mutfağa yardımcı ol mümkünse eğer el işide yap gittiğin yerde.
Bol bol düğünlere git güzel güzel usturubla oyna ama dozunu kaçırma.
Evinize bolca misafir çağır ama pasta ve börekleri sen yap.
Hiç bir zaman ayak ayak üstüne atma dizini kırmadan oturma.
Bu ararda bir kurşun döktür kısmetin falan bağlandıysa açılsın.

Sen bize burada sitem ediyorsun ama biz senin 'Derdim var'bölümünden'Eşi ve Eşinin ailesi'bölümüne transfer olamaman için yazıyoruz.

:46::46::46:
süpersin efsal
ben de konu sahibinin istediğine uygun bir cevap vereyim
kız arkadaşın yok?
neden
çünkü kıskanıyolar anacım.
kız milleti istemez yanında daha güzel bir kız olsun.Sevgilisi yoksa kısmetine mani olma diye istemez güzel kızı,sevgilisi varsa çocuğun gözü sana kayacak diye
öööf öf çok zor şey gerçekten :(((
seni çok iyi anlıyorum cnm,güzel kızın kaderi işte
ama olsun :nazar::nazar::nazar:
allah seni nazarlardan sakınsın.Efsal abla ne de güzel demiş,nazar var sende kesin.
Git bi kurşun döktür,elem terefiş kem gözlere şiş/gözü olanın gözü çıksın
zor vallahi zor...
ayrıca evde oturup görücü beklemek en iyisi.Ne yapacaktın yani,elin erkeğiyle sohbetler edip birşeyler paylaşıp zamanla tanıyıp sevgili mi olacaktın??
Zaman kaybı bi kere,zaten evlenince de göreceksin ki hiç tanıyamamışım.Erkek milleti kendini belli etmez köprüyü geçene kadar.O yüzden boşa zaman kaybı
hem flört ahlaki açıdan da hoş birşey değil
görücü iyidir iyii :)))
şu lafı da hiç unutma güzel kızım
bir kızı bin kişi ister,bir kişi alır
sakın bin kişi istemeden varayım deme kimseye
çetelesini tut,bin olmaz 41 olur.Ama skor önemli.Bu senin güzelliğini tesciller,ilerde kocanla kavga edince dersin "beni kimler kmler istemişti" diye

:) bence konusma tarzini gercek hayatta da bu kadar kabaysa ondan gelmiyorlardir :))))

Hey maşallah...

Kendiyle barışık olmak iyidir lakin başkalarını hakir görüp "bilmemneler bile nişanlanıyor, ben evde kaldım hülooğğ" diye yakınıldığı zaman iş başka boyuta geçiyor..

Kaldı ki daha 21 yaşındasın..Nasıl bir çevrede yetiştin bilemiyorum lakin kendini biraz geliştirirsen senin yarına..Geliştirmezsen zararına..

Ayrıca verdiğin cevaplara bakacak olursak, çevrenin senden neden uzak durduğu gün gibi ortada.
Ben olsam ben de muhattap olmazdım seninle..

Back
X