Cnim çok sıkkıınn :( Saçmalık gibi ama öyle !!!

burda çogunuz polemık peşinde yemın ederim . her lafı kıcccdan anlıyorsunuz. YAZİkLAR olsun ... konumada yazı yazmayınız... farkındaysanız burda canı sıkılan dert yanı yazısı yazılıyor. polemık degıl
çok ayıp. oldumu şimdi.:20::20:

şimdi sen konuyu silmişsinde hem konun geri gelicek hem ban yiceksin Mune bu affeder mi vur kır parçala bdv yanında Munee :27:

şaka bi yana anlamadm olayı ama herlde görücün geliyomuş ben 18 yasndayım gecen bi kadına miras kalmıs ablama sakayla karısık hem bizi oglanı hem sizin kızı okuturuz demiş gülmekten öldüm :D

anam ney bu evlenme derdi bu yaşta ben anlamıyorum :23: hele bir okuyun bir bişey yapın

Son düzenleme:
Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş. Lütfen biraz empati yapın. Her birey sizin gibi yetişmek zorunda değil! Herkes kendi yetiştiği ortama göre şekillenir. Evet belki "sıdıka" karakteri zamanında bu sosyolojik yaklaşımı ortadan kaldırmış olabilir ama yine de konu sahibinin üzerine çok gidilmiş. Kız burada derdini anlatıyor, herkesin derdi kendine göre büyüktür. Konu sahibinin üzerine gitmeyin. Ayrıca dedeye de sahip çıkalım.

(Bunu biri yapacaktı, bu sefer bu şerefli görevi sizlere bırakmadım!) Dedeye sahip çıkalım.

Son düzenleme:
Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş. Lütfen biraz empati yapın. Her birey sizin gibi yetişmek zorunda değil! Herkes kendi yetiştiği ortama göre şekillenir. Evet belki "sıdıka" karakteri zamanında bu sosyolojik yaklaşımı ortadan kaldırmış olabilir ama yine de konu sahibinin üzerine çok gidilmiş. Kız burada derdini anlatıyor, herkesin derdi kendine göre büyüktür. Konu sahibinin üzerine gitmeyin. Ayrıca amcaya da sahip çıkalım.

(Bunu biri yapacaktı, bu sefer bu şerefli görevi sizlere bırakmadım!) Amcaya sahip çıkalım.

amcaya sahip mi çıkalım bir şey anlamadım ben :26::26: :52::52:

Saolun Allah gercekden Razi olsun .. konun içine ettınız destek olmayacaksanız köstek olmayınız kızlar iyi günler

burda çogunuz polemık peşinde yemın ederim . her lafı kıcccdan anlıyorsunuz. YAZİkLAR olsun ... konumada yazı yazmayınız... farkındaysanız burda canı sıkılan dert yanı yazısı yazılıyor. polemık degıl

Ay ne terbiyesizmiş bu kk hatunları, hem konunun içine etmişler hem de lafı k*çtan anlamışlar... Senin gibi mikemmel ötesi bir güzelliğe, senin gibi teeee 16 yaşından bu yana oğlanları kapısında ip gibi dizmiş bi kızcağıza, senin gibi ağzı düzgün dışı güzel içi pırıl pırıl olan bir kişiliğe nasıl yaparlar bunu? Terbiyesiz midir nedir bunlar, hemen de neler uydurmuşlar, nasıl da ağzının payını vermişler senin.

Bütün kk hatunlarını kınıyorum :ssz:

Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş. Lütfen biraz empati yapın. Her birey sizin gibi yetişmek zorunda değil! Herkes kendi yetiştiği ortama göre şekillenir. Evet belki "sıdıka" karakteri zamanında bu sosyolojik yaklaşımı ortadan kaldırmış olabilir ama yine de konu sahibinin üzerine çok gidilmiş. Kız burada derdini anlatıyor, herkesin derdi kendine göre büyüktür. Konu sahibinin üzerine gitmeyin. Ayrıca amcaya da sahip çıkalım.

(Bunu biri yapacaktı, bu sefer bu şerefli görevi sizlere bırakmadım!) Amcaya sahip çıkalım.

muhabbet dedeye sahip cıkalım mı acaba? yanlıs yerden mi anladım
gomsumuz bizim oluyoda gomsumuz :27: dedeye sahip cıkalım hııggğğggg :27:

amcaya sahip mi çıkalım bir şey anlamadım ben :26::26: :52::52:

:) Haklısın yanlış yazmışım. Düzelttim şimdi. Düzeltince de anlaşılmazsa şöyle açıklayayım :)

[video=youtube_share;MVAaQbf7N2Y]http://youtu.be/MVAaQbf7N2Y[/video]

Başlığa "Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş" temalı cümleler yazılınca benim aklıma direkt bu teyze geliyor :)

:) Haklısın yanlış yazmışım. Düzelttim şimdi. Düzeltince de anlaşılmazsa şöyle açıklayayım :)

Başlığa "Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş" temalı cümleler yazılınca benim aklıma direkt bu teyze geliyor :)

Sinirimi bozdun gözümden yaş geldi burda:111::9::9::9::9:

Son düzenleme:

haha bunu izlememiştim çatlak kadın:37::37:

Eşimle koptuk:60::60::60::60::60::60::60::60:

ben 24 yasındayım bana neden hıc gorucu gelmedı uleeeyyyyynnnnnnnn:5::5::5::27::27::27::27::27::27::27:

Arkadaşlar herkes iyi kötü yorumunu yapmışta ben bu videosu paylaşılan kadının konuyla bi alakasını anlamadım.lütfen insanların dakikalık gaflarından kendimize eğlence çıkarmayalım.ben gerçektn üzülüyorum bu kadına sadece belirtmek istedim.iyi akşamlar

Ayy seni tanıdım beeennn:))
Sen blueyes in avukatı değilmisin:))
Hani onlarca resimlerini paylaşan ,sonra yorum yazanlara "yirim seniiiii":))) diye cevap yazan.anlasildi,yazdiklarina da hiic sasirmiyorum :)

Ne istediğimizi bilmek için önce allaha dua edelim sonra neden diye soralım kendimize....unutmayalım ki senin istemediğin hayat başkasının hayali olabilir...şükret kardeşim görücüymüş arkadaşmış bunlar geçici esas olan sağlıklı olmak esas olan dost olacak arkadaş bulmak tabi unutma ki sen ne kadarısın bu istediklerinin ne kadarını hak ediyorsun düşünmelisin.Her şeyin zamanı gelince olur.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun....

yukardaki videoyu 2 milyon kisi izlemi$ ben yeni gordum ayakda uyyyom valla :)

konu sahibesi giyin suslen puslen dugune git, illaki birileri gorur seni ogluna alir

bak gördün mü şimdi burdaki kızlarla da anlaşamadın, kesin nazar da var, büyü de...

konu sahibi güzel kardeşim sen hemen kaç burdan (kaçmışsın gerçi) bunlar yer seni baş edemezsin...

Son düzenleme:
Ben yeni evlendim 32 yaşındayım vay benim halime:27: eşimle olan yılları saymazsak 25 yaşımda görücü falan gelmemişti :14: çok ezik hissetmi şimdi kendimi :9:

ayrıca konu silmek yasak hoşçakal konu sahibi ban geliyor :6:

İlk mesajındaki herşeyin en en güzeli Hazal birkaç sayfa sonra gerçek Hazalı ortaya koymuş.... Belki ondan sevmiyordur seni diğer kızlar yada tüüüüüüm erkekler...

Back
X