- 29 Eylül 2020
- 241
- 23
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Acık acık deyın saglık ıhmale gelmezKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Ah ah ben anladım babanı maalesef laftan anlamaz o yaşta ki erkekler.Seni de çok iyi anladım, çok geçmiş olsun.Gelen misafirlere tatlı dille siz söyleyin, doktor yasakladı, annemin yanına alamıyoruz diyin.Boylelikle duyulur ,telefona siz çıkınca da söyleyin, yapacak bir şey yokKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
bu yorum daha kibar olmuş. Tebrik ederim siziSosyal medyaya “annemin bu zor günlerde, doktorlar enfeksiyon riskinden dolayı ziyaretçiye izin vermese de attığınız her mesaj yaptığınız her telefon konuşması bize sevginizi ve desteğinizi hissettiriyor, hepinize teşekkürler sağlıklı günlerimizde yüzyüze kavuşmak dileğimizle” yazın
Benzer durum yasadık. Ablam durum yaptı herkese tesekkur etti doktor misafir almasın dedi diye ekledi. İşe yaradı bizde. Yine de gelen birkac kişi oldu codden cehalet yani sinir olmuştum bu ısrar neden. Annem hasta hastaneye goturun desem gotürmez hicbir akraba ama gecmiş olsuna illa gelirler. Kültürel olarak yaklasiyorlar . Mesela olumde de oyle. Cocuklar yetim kalmis maddi yardim yapan olmaz ama cenaze evi deyim hergun gelip yemek yerler. Garip bir toplumuzKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Bence direk söylenebilecek bir şey bu. Ama son dönemlerde ameliyat olan bir kaç tanıdığım whatsapp sosyal medya vs yerlerden durum paylaşım yaparak söylemişlerdi genel olarak. “Annem ameliyat oldu, şu an durumu kritik. doktorlar enfeksiyon riski için ziyareti kesinlikle yasakladı. Ziyaretçi kabul edemiyoruz. arayan soran herkese teşekkür ederiz desteği için.”Kızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Siz söyleyin. Geri arayın ve lütfen gelmeyin diyin. Annemin hastalığı sürecinde bütün sulalede uyuz ilan edildim en başında en yakınım tarafından , ama umrunuzda olmasın. Sağlık en önemlisi. Kim ne der düşünmeyinKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Bende bunu anlamıyorum hasta bir insan enfeksiyon riski yüksek neden ziyaret edilir..heleki birde virüs varken anlayışsız bizim millet birde ziyaret diye gelip oturup kalkmazlar hizmet beklerler seni çok iyi anlıyorum bende 2cocuguma doğum yaptım evde bir küçük bebek daha var gelen kaynanam gil bir çorba yapmadan gelmisler birde benden yemek bekliyorlar benim bdbegimde yoğun bakımda yattı enfeksiyon riski var artı gorumcenin kizida nasıl hasta Allah'ım dedim beni gör cildirmamak elde değil çok geçmiş olsun annenize sosyal medyadan yazın annem şuan enfeksiyon riskine karşı misafir kabul etmiyoruz anlayışınız için teşekkürler de yaz biz babamda yazmistik herkez gönderinin altına yada WhatsAppdan görüntülü aradılarKızlar merhaba anneme kolon kanseri teşhisi konuldu ve 1 ay olacak ameliyat oldu bir hafta önce daha eve çıktık ve derdim şu ki babamlar ger gelen telefona ziyaretçi yasak diyemiyor demiyor anneme enfeksiyon risk gelecek diye ödüm kopuyor ayrı odada yatıyor ediyor gelenin yanında 5 dakika maske ile oturuyor falan ama korkuyorum bişey olacak diye babama bunu anlatamıyorum yA nolur bi akıl verin nasıl Denir millete böyle bişey
Ziyaretçi gelenler düşünememis olabilir. Müsaitseniz sıkıntı olmayacaksa gelelim diyorlar sonuçta. Ev sahibinin söylemesi lazım. Ziyarete gelelim mi diye sormasınlar ayıp olur diye düşünüyorlardır.Düşünmeyene denilir, hem de yüzüne yüzüne
Annem 9 yıl yattı, ziyaretçi kabul etmiyoruz dedik bitti gitti
İlk zamanlar çok bunaldık nasıl koruyacağımızı şaşırdık sonra baktık olmuyor direk söyledik, zaman içerisinde görmek istediklerini kabul ettik o da mesafeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?