co-cultur yöntemiyle hamile kalan ve bu konuda bilgisi olan var mı???? lütfen yardım....

Canim sayfalarada yaz belki vardir mutlaka cewap yazarlar.. insallh iyi olur herswy senn icinn

co-cultur yöntemiyle hamile kalan ve bu konuda isi olan var mı???? lütfen yardım....
Co kultur yöntemi başarı sağlamadığı için en iyi hastanelerde artık kullanılmıyor. Ancak bazı dr.lar hasta yakalamak için co cultur yönteminin varlığını kullanıyor. Hatta bir arkadaşa meşhur hadtanelerden birinde co cultur yapacağız deyip ikna etmişlerdi, sonradan ne kadar çok talep etmişse de yapmamışlardı. Üstelik yöntem baya pahalı bir yöntem.

Kısaca, anne rahminden tedaviden önceki adetin ikinci trimestrinde hücre alınıyor ve laboratuvar ortamında bu hücreler çoğaltılıyor. Daha sonra tedavi sırasında oluşan embriolar transfere kadar bu ortamda bekletiliyor. Eskiden çok etkili olduğu düşünülse de, sonradan etkisi kanıtlanamamıştır. Bir buçuk senedir burada sayısız arkadaşın hikayesini okudum. Hiç co culturle başarı elde edenini duymadım. Ben de bu yolda çok uğraş verenlerdenim (7 kere tüp denedim, 5-i neqatifle sonuçlandı). O kadar çok araştırmışlığım var ki. Sana tafsiyem, bunu sana dr önerdiyse, dr.unu bir daha gözden geçir. Allah en doğru kararı vermeni sağlasın.

canım benim bir tüp bebeğim negatifle sonuçlandı... doktorum önerdi ama ben kararsızım... nasıl olacak bilmiyorum...

Back
X