Erkek İnfertilitesi Cobancökerten otu kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ecmelvera00

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
137
49
13
35
Kızlar çoban çökerten otu nasıl kullaniliyor. Bikac sorum olacak bilenler varsa lütfen cevap versin. Eşimde şiddetli oligoesronateraazospermi var. Bugün keçiboynuzu özü bal propolis ari sutu aldim. Aynı zamanda cobancökerten otu aldik. Hepsi bir kullanılır mi

Kızlar çoban çökerten otu nasıl kullaniliyor. Bikac sorum olacak bilenler varsa lütfen cevap versin. Eşimde şiddetli oligoesronateraazospermi var. Bugün keçiboynuzu özü bal propolis ari sutu aldim. Aynı zamanda cobancökerten otu aldik. Hepsi bir kullanılır mi
Bir bardak kaynar suya bi tatlı kaşığı cobancokerten koy 5 10 dk demle sonra eşine içir diğerlerini de kullanablrsnz bence

Bir bardak kaynar suya bi tatlı kaşığı cobancokerten koy 5 10 dk demle sonra eşine içir diğerlerini de kullanablrsnz bence
Sağol canım
Keçiboynuzu özü propolis ari sutu bal cobancökerten ve proxeed plus kullanacağız da hepsi birarada çok mu olur diyorum bilemedim. Varmıdır bunları bir kullanan

Sağol canım
Keçiboynuzu özü propolis ari sutu bal cobancökerten ve proxeed plus kullanacağız da hepsi birarada çok mu olur diyorum bilemedim. Varmıdır bunları bir kullanan
Biz geçen yaz bunlarn hepsni kullandk canm özellikle cobanckerten kullandgmz 2 ayda adetim 8 gün gecikti evde testim pozitif cıktı ama sonrasnda hastaneye daha gitmeden kanamam oldu sanrm kimyasal oldu. Bunlar sayı ve hızı arttırdı bizde

Biz geçen yaz bunlarn hepsni kullandk canm özellikle cobanckerten kullandgmz 2 ayda adetim 8 gün gecikti evde testim pozitif cıktı ama sonrasnda hastaneye daha gitmeden kanamam oldu sanrm kimyasal oldu. Bunlar sayı ve hızı arttırdı bizde
Degerler kaçtan kaca cikti canim

Selam arkadaşım. Bizimde hızı inanılmaz arttırdı... sayi morfolji çok iyileşti. Hayıt ve çoban çökerten kullandım bende. Rahim duvarı çok iyi kalınlaştı. Yumurtam 1 ayda 3 tane arttı. Tam toplamaya hazirlaniyorduk yumurtaları catlatmama iğnesi kullanmama ragmen çatlamış hepsi :( hayittan mı oldu neden oldu bilemedik. Ilk tüp bebek denemesinde hiç çatlama sorunu olmamıştı. Hayıt icmiyeyim keseyim diyorum. Coban çökertene devam edeyim diyorum. 1 aydır kullanıyordum. Şimdi 1 hafta ara verip adetin başlangıcına kadarmi kullanmaliyim. Lh hormonun yükselmiş olabilir dedi doktor. :(

Back
X