Terapi iyi gidiyor bu hafta cuma günü gittik Ege hiç sorun çıkarmıyor oyun oynamaktan gayet keyif alıyor. Bebek haberini verdik aslında hiç zamanı değildi diye düşündün ama sonrada bundada bi hayır vardır diye düşündüm dedim. Birde ağladım yine biran önce Ege sorsun bitsin istiyorum dedim kadın asla sormadan söylemeyin zaten bu kardeş konusu ilerledikçe o soyadını mutlaka soracak veya doğumdan sonra dedi umarım o kadar uzamaz.
Bugün alışverişe çıktık annemle yengemle ve çocuklarımızla çok dolaşinca çocuklarla basedemeyince tanıdık bir cafeteryaya oturup biz dolaşmaya devam ettik 1 saat sonra ben almaya gittim çocukları 2.kattaydik biz Ege ve digerlerinin sırtı dönük benim ise caddeye yüzüm donuktu.
Ne göreyim iki kadın öyle tanıdık geldiki ben gözlerimi diktim baktım eski kayinvalidem ve kardeşi yani herşey farklı olsaydı egenin babaannesi diyebilirdim onlar olduğunu anlayınca gözlerimi çekmeden sürekli baktım ama onlar beni görmediler arkalarindanda iyice baktım bizi geçince çıktık oradan. Sonra düşündüm yahu onlar beni tanirmiydi acaba beni görmeseler egeyi görseler tanimayacaklardi boşuna yüreğim ağzıma geldi diye düşündüm çünkü orada onları bırakmış olmamızın hata olduğunu düşünmüştüm o an.
Haliyle bugün aklımda onlar var düşündüm düşündüm yok ben onları affedemem yüreğimde minicik merhamet kırıntısı bile yok bugün şuan yine agliyorsam onlar yüzünden ya umurumda değil kan bağı ama buna şahit olmak bugün bana garip geldi gerçekten onları affetmeyeceğim.
Ege kardeşini çok önemsiyor cuma akşamı okuldan geldiğinde annee anneee neden yatmiyosun uzansana dedi , ama doktor bunlara inanmayın özellikle ailenin göz bebeği doğumdan sonra inanılmaz kıskançlık yapacak aksi söz konusu değil dedi ben ve biz hiç bebekten bahsetmiyoruz ama Ege sık sık acıyor konuyu sabah uyandiginda biryere gidip geldiğinde bebek duruyor dimi anne diyor çünkü diğer iki kardeşini bu sekilde kaybetti onu anliyorum ama davranışları beni tav etmiyor keşke bu kadar abartmasa
Kardeşini hem istiyor hem de istemiyordur. Gündemi kardeşi ile çok meşguldür. Bu sebeple sürekli kardeşten bahsetmesi çok normal geldi