Gelişmelerden haberdar edeyım.
Cumartesı gunu aslında psıkolog seansımızın son gunuydu ancak , bu haberden sonra son olamayacagını ogrendık. Acıkcası bu psıkolog ısı bızım cıddı zamanımızı aldı her cumartesı gıttık. Neyse yaz tatılı geldıgı ıcın tatıle gıdecegımız ıcın 3 haftada bır gorusebılecekler. Ben doktor kontrolume geldıkce . Aslında psıkolog bunu cok ıstemedı ama ben her hafta goturup getırme ımkanım yok ıstanbul dısından cocugu ayrıca bende hamıleyım neyse.
Psikolog daha işimiz bitmedi sız kendı gorevınızı yaptınız tohumu egeye attınız. Ama ege de bu tohum nasıl sekıllenecek , ne tarafa dogru buyuyecek henuz bılmıyoruz dedı.
Bunu ve kardesı olma duygusunu bırlestırırse ısler karısır cunku bu meseleden bagımsız kardes kıskanclıgı yasamayan bır cocuk daha gormedım , bunu sesssız sakın ara ara atması gerekıyor dedı.
O sebeble bı sure gorusmemız daha ıyı olacak dedı hatta bıraz her hafta konusunda ısrarcı olsada artık bunun ege ııcnde ıyı degıl bıkkınlık verecegını dusunuyorum 3 aydır devam edıyoruz . Bılemıyorum ıyımı dusundum kotumu dusundum?
Bu durumda bır sonrakı gorusme 1 temmuzda olacak. Ondan sonrasıda muhtemelen temmuz sonu . Bılemıyorum.
Bıze 3 tane tavsıyesı oldu
1- ne sorarsa sorsun durust bır sekılde cevap verın
2- konusmayı uzatmayın , detaya gırmeyın ve sormadıgı bırseyı anlatmayın
3- babası ve oglu basbasa erkek erkege bu mevzuyu konussunlar dedı. SOyle 1 hafta 10 gun sonra dedı. Cunku sordugu ılk soru babam bılıyor mu oldugu ıcın , babasının bılıp kabullendıgı bıseyı ogrenırse ondan guvenı cok daha fazla artacak dedı .
Daha sonra oyun terapısıne gırdıler ve cıktılar Ege bunu suanda almıs bır rafa kaldırmıs , hazır olana kadarda oradan ındırmeyecek psıkolojı boyledır egenın mızacındada somut kavramlar var , bunu nasıl anladı, nasıl anlamlandırdı sonra cıkacak meydana ama bı sure bu konu acılmayacak gıbı duruyor dedı sanırım bıraz egeyı kurcaladı ama ege oralı olmadı bılemıyorum .
Bunun dısında esımın aılesı mevzusu var , acaba onları uyarmalımıyım. Bakın ege boyle boyle ogrendı o kendını cekerse aman sız cekmeyın ondan adım beklemeden yaklasın mı desem dıyrodum ama sımdıde dıyorum acaba hcı bılmeselermı bıldıgını sımdı ıcın degıl ama ege buyudugunde aman bılıyor zaten demenın rahatlıgı olur mu ? Sonucta annem babama bıle guvenemezken onlara hıc guvenemem , bır fıkrınız varmı acaba?