ya siz ne güzel bir annesiniz.. oğlunuz inanın çok şanslı, hem sizden yana hemde eşinizden yana..
yorum yapmasamda konunuzu takip ediyorum, bence çok fazla kendinize dert ediyorsunuz. Anlıyorum elinizde değil ama kendinizi çok fazla yıpratıyorsunuz, unutmayın Ege için sizin sağlıklı olmanız lazım.
benim bir yakınımında bu tip bir sorunu vardı, fakat onun kızı evlatlıktı ve bilmiyordu evlatlık olduğunu, annesi sürekli kendisine dert ediyordu, nasıl söyleyeceğim, yada söyleyecekmiyim, yada bilmese mi gibi, ve sürekli öteliyordu gerçeği açıklamayı. sonrasında annesi bişeyler sezmeye başladı, sanki kızın bunu öğrenmiş olabileceği ile ilgili, orta öğretimde idi o zaman çocuk, bir şekil bir yerlerden sanıyorum kulağına bir duyum almış olabilecğinden korkuyordu, nitekim olmuş sanıyorum. Sonra pedagog eşliğinde açıkladılar, şimdi çok mutlular, hayatlarından bu sorunu çıkardılar, şu an kız üniversitede okuyor.
İnşallah sizde bu sorunu kolaylıkla atlatırsınız, tahmin ediyorum bir an bile aklınızdan çıkmıyor, bu sıkıntı ile yaşamak çok zor, allah gönlünüze göre versin, çok mutlu olun..