Uyumlu değil Ömer EnsarÇok uzun olmazsa ve birbiriyle uyumlu olursa eğer iki isim birden söyleniyor.
Uyumlu değil sadece okulda değil ki yine de akrabalar arasında da olur farklı isim söyleyen .Uyumluysa olur hangisini kullandigini belirtirsiniz ogretmenine.
Tek ismim var,kardeşimin de ismi tek,çevremde de iki isim olanlar var ama iki ismini kullananlar pek yok resmiyet dışında çift isim konuyorsa uyum şart.Ne düşünüyorsunuz sahsen ilkokul zamanlarim aklima geliyor ogretmen baska isimle sesleniyor cocuk onu istemiyor sevmiyor alisik olmadigi kimse onu öyle çağırmadıgi için. Yada biri baska isimle hitap ediyor oburu farkli.eşimi vazgeciremiyorum .benim soyledigim ismi o da sevdi onda karar kıldık ama bir tane daha isim eklemek istiyor hayır diyorum sanki 2 ismini de söyleyeceksin .söyleyecekmis ee senden başka kim söyleyecek başta ben söylemem zaten uyum sıfır.siz ne düşünüyorsunuz
Öğretmenine söylersiniz nasıl hitap ettiğinizi o da o şekilde seslenir. Beni de bu konuda bilgilendiren velilerim oluyor zaman zaman ben de ona göre sesleniyorum çocuğa. Bunu sıkıntı etmeyin. Benim oğlumun da iki ismi var biz birini kullanıyoruz gerçi ama:)) ama isim hoşunuza gitmemiş sanırım sizin o yüzden muallakta kalmissiniz bence Ömer ensar gayet hoş bir isim olmuş .Uyumlu değil Ömer Ensar
Uyumsuzsa baska ama ben soruyorum hangi isim kullaniliyor diye.Uyumlu değil sadece okulda değil ki yine de akrabalar arasında da olur farklı isim söyleyen .
Ömer asaf olabilir ömer ensara göre uyumlu duruyor.Uyumlu değil Ömer Ensar
Uyumlu değil Ömer Ensar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?