- 11 Ağustos 2008
- 12.143
- 1.302
- 773
off kittyy bilsen nasıl zor.. uyusun diye gözünün içine bakıyorum.
ne su istemesi bitiyor, ne tuvalet, bebek, aklına gelmeyecek şeyler. geçen gece 4 te boyalarını istedi.
gündüz uyumuyor, uyursa zaten hepten mahvoldum ben..15 dk arabada kestirirse gece 1 saat atıyor uykusu. anlamadım gerçekten..
ve o kadar çaresizim ki bir de regl olacağım saatli bomba gibiyim... sabahtan beri kaç kez eşiğinden döndüm şurada insanlarla tartışmanın..anneye özlem konusunu duydum da kendine de bana da işkence çektiriyor. ayy yardım kızlar ağlacağımmm..
benzer durum benim oğlumda da var.
gecenin birinde oyuncaklarım diye ağlıyor.
uyuyor arabam yok diye ağlıyor.akşam oldu mu zaten yatağa götürmek işkence.
bende oyuncaklarını yatağa alarak çare buldum.gece ağladığı zamanda bak oğlum burda diye gösteriyorum.
ya da uyumaya gitmek istemediğinde,hadi hadi oyuncaklarını yatağına götürüp oynayalım diyorum.
abartmıyorum bir saat beşiğinde uyumadan onlarla oynuyor.ondan önce ben uykuya dalmış oluyorum zaten.
konu sahibi içinde komşunuzu uyarmanız bence bişey ifade etmeyecek.sizin yanınızda vurmayabilir ama şiddete meyilli olduğu
için kendi evinde halleder. bir şekilde anne-babasına söyleyebilirsiniz.bir yakınınız varsa, sabahları bırakmaya gelirken söyleyebilir.yada not bırakabilirsiniz.malesef bende bu tarz şeyleri duyunca bakıcıya cesaret edemiyorum.
şahsen bebeğim 8 aylık bile olsa bakıcıya değil kreşe verirdim.