• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğa karşı şiddet uygulamıyın lütfennnnn!!!!!!

amman ne iyi yapmışsınız, bir de marifetmiş gibi anlatmışsınız..

altı yaşında yavrucak nasıl da korkmuştur... kolunu sıkan ve dişlerini sıkarak kendine hücum eden birinden..

altı yaşında on altı değil, dikkatinizi çekerim... sizin çocuğunuza üç sene sonra aynısı yapılsa ne hissedersiniz.. merak ettim

çevremdeki savaşlara bakıp bir insan nasıl bu kadar zalim olabilir, hem de çocuğu varken ufacık çocukların ölümüne sebep olur diye düşünürdüm...

meğerse zalimlik çok da uzak değilmiş... eminim elinize imkan verilse,kazara bir devletin başına geçseniz, canınıza sıkan, menfaatinize ters düşen herşeyi yıkıp geçersiniz... yüzlerce çocuğun ölümüne sebep olup, onları savaş zaiyatı olarak görebilecek kapasiteniz var, maaşallah...

altı yaşındaki çocuğa hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulayan, sonra da hiçbir şekilde pişmanlık duymamak zalimlik değil de nedir acaba?

merhamet çocuğuna bir şey olduğunda gözü dönmek değil, her çocuğa aynı hassasiyette yaklaşmaktır...

son cümlenizi çok beğendim. kendi çocuğuna gözü gibi bakıp diğer çocuklara öcü gibi davranınca şiddete karşı çıkmak da komik duruyor... herkesin çocuğu bir tane ve kendine özel, ama bizim çocuğumuz da başkaları için sıradan. kimse kimseden daha özel değil

Bebeğimin gözünde yaş gördüğüm zaman ben bile ağlıyorum,ablam bazen 5 yaşındaki yeğenime vuruyor ablamla tartışmalı kavgalar ediyorum nasıl bir vicdandır çocuğa vurmak yaa..

Ulasabildi mi zavalli yavrumun ailesine guncel tutmak istiyorum bu konuyu

Bi suredir forumdan kopmwya calisiyorum belkide son yorumum olacak
Ben marifet olsun diye anlatmadim konu benim cocugum olunca dayanamadim ki baska bi ornejtede babasi tarafindan vurulan bir cocuga mudahale ettim diye korumaya kalktim diye uzerime yurundugunu anlatmiatim zayif noktam bununla ovunemem ki annesine anlatsam elbette yakisigi bu ben evladimin gozunde gox yasi gorsem aglayan bagimli bi anneyim tabiki bundan sonra daha sakin olmaya calisicam ama marifet gibi anlatip kendimle ovunmedim asla

bende küçükken çok şiddet gördüm halada psikolojim bozuktur babam annemi aldattığı için annem bizden çıkarırdı hıncını beni döverdi mesela babam sordugunda bi yerim morarsa ablası yaptı derdi kafamı ısıran bi annem vardı nasıl bi vicdan varsa kadında acımadan döverdi o yüzden hakkımı helal etmiyorum ona

Hala cevap yok.

çocuğumu aşıya götüremiyorum canı yanacak dayanam diye annemler götürüyo.o gelene kadar vurmuşlarmıdır ağlamışmıdır diye can çekişiyorum resmen evde.tamam sinirleniyosunuzdur bilmem nedir de yahu bu çocuğu doğurmadan önce sinirlendiğinizde gidip birilerinimi dövüyodunuz acaba merak ediyorum

merhaba konu sahibi,
cocugun annesi sabah aksam oraya cocugunu birakip aldigina göre bence sizde ya sabah yada aksam saatlerinde denk gelene kadar oraya gitmelisiniz.
dediigniz gibi o sizin cocugunuzda olabilirdi.
Allah tüm melaikeleri korusun.
Bu isin pesini birakmayin rica ediyorum bi caresini bulun sabah veya aksam evin cikis kapisini görebileceginiz bir yerde cocugun annesiyle oraya gelmesini veya aksam birlikde o evden cikmalarini bekleyin.
bu iyiligi yapin o masum yavruya.
ne kadar üzüldüm anlatamam :43:

yazınızı ve yorumları okuyunca gözlerim doldu. ne biçim insanlar ya...o bebeklerin ailelerinden başka güvenebileceği kim var ki? onlarda zarar veriyor.çok acı:(

konu sahibi gerekiyorsa sabahtan akşama kadar kapıda bekleyin ama o yavrunun annesine haber verin.lütfen.

benim çocuğumun kılına biri zarar verecek eşim bile olsa kv bile olsa gözüm döner heralde.çok katıyım bu konuda.tam 520 iğne vuruldum bebeğimi kucağıma almak için. çok şükür aldım da...

o insan müsveddelerini anlayamıyorum.

hayatta izin vermem başkası benim çocuğuma vuramaz ben bile dövmeye kıyamazken başkasına göz yummam ya ne insanlar var biz burda evlat acısı çekiyoruz millet evladını dövüyor ne anneler var yaa

Hala birsey yazmadi taktim buna

bende takip ediyorum sürekli
ama cevap yok,gerçi kadının söyleyeceği yok olsaydı zaten ilk gün olayı dallandırmadan annesine söylerdi
işte kimisi böyle merhametli kimileride senin benim gibi düşünceli
tokat atılan bebeğin annesine ulaşabilsem saniye durmam bi bilgide vermiyoki vicdanı nasıl rahat?

Bir gelisme var mi?

Arkadaşlar kusura bakmıyın yazamadım zamanında benim durumum daha kötü eşimden şiddet gördüm kucağımda çocuk varken beni dövmeye kalktıi.. sabrim yetmedi polise gittik şikayetde bulundum. Boşanıyorum sonunda. Şimdi orda burda arkadaşlarda fln kalıyoruz.Komşuma rica etdim o bebeğin annesini bulsunlar söylesinler ben takib edemiyorum. Mövzuyu isterseniz kapatın ben bişey yapamam çunki kendi çocuğumu korumam lazım...

Arkadaşlar kusura bakmıyın yazamadım zamanında benim durumum daha kötü eşimden şiddet gördüm kucağımda çocuk varken beni dövmeye kalktıi.. sabrim yetmedi polise gittik şikayetde bulundum. Boşanıyorum sonunda. Şimdi orda burda arkadaşlarda fln kalıyoruz.Komşuma rica etdim o bebeğin annesini bulsunlar söylesinler ben takib edemiyorum. Mövzuyu isterseniz kapatın ben bişey yapamam çunki kendi çocuğumu korumam lazım...

allah yardımcınız olsun :(

Tuhh nedir bu ya kurtar kendini bacim rabbim yar ve yardimcin olsun. Umarim o bebegin annesine ulasirlar oda kurtulur

Arkadaşlar bu konuda ben de inanılmaz hassasım. Benim de kızım var 13 yaşında. Benim de çok sinirlendiğim ve çileden çıktığım anlar oldu. 5-6 yaşlarında çok sinirlendiğim bir anda kulağını çektim. Ve tabii bağırarak çok korktuğunu farketmiştim, ama oldu bir kere. Aradan yıllar geçti, 10 yaşlarında falandı ve bir gün bana ne dedi biliyor musunuz? Anne sen benim kulağımı çektiğinde öyle korktum ki beni artık sevmeyeceksin ve bir yere bırakacaksın zannettim ve her gece Allahım lütfen annem beni bırakıp gitmesin diye dua ettim dedi. Allahım şokumu uzun süre atamadım. Ben çocuğumun sadece kulağını çekmemiş küçücük yüreğinde yaralar açmıştım. Kulağındaki iz geçti ama yüreğindeki izi silmek çok zor. Şimdi tabii hatırlamayabilir ama ben kendimi hiç affetmedim. Lütfen küçük yüreklerde yaralar açmayın ve vicdan azabı çekmeyin. Benim gibi...

Lütfen şiddet uygulamayın 26 yaşındayım annemin bana uyguladığı şiddetler hala hep aklımdadır en kötüsü o anları hatırladığımda kendime çok acırım kendimi bir hiç gibi hissederim kimseye bir an güvenesim gelmez berbat bir his ben şimdi anneyim asla evlatlarıma ne sözlü ne uygulamalı şiddet uygulamam yaşayan bilir...

:43:Benim kızım 13 yaşında şimdiye kadar bir tane daha vurmadım.Ama oğlum 3,5 yaşında öyle anlar oluyor ki kendimi zor zapt ediyorum..Oğlum çok yaramaz.Sürekli bağırır her istediğini bağırarak halletmeye çalışır olmadı ağlar olmadı elinde ne varsa atar olmadı yerlere yatar.Gece saat 2 parka gidelim diye ortalığı inletir.Sabahın 5 de kalkar hadi arabaya binip gezelim der.Çok meraklı gezmeye.Maşallah bir o kadarda akıl küpü.Ablası okuldan gelir dur sen bekle içeri girme parka gidelim der.Ya bir dönem çişim geldi der götürürüm tuvalete yapmaz çıkarız bırakır dayanamadım bundan 4-5 ay evvel bir tane vurdum yüzüne öyle bir baktıki suratıma yani tutup oda vursa bana o kadar içim yanmazdı herhalde.Saatlerce ağladım.Bir kaç saat sonra uyku saati aldım kucağıma emziricem almadı memeyi ya o zaman ölsem sanırım hiç canım acımazdı.Oğlum beni öyle cezalandırdıki bir daha asla vurmam ona.Özür diledim beni affet lütfen dedim.Ayaklarının altını öptüm bugün ne istersen hepsini yapacağım beni affet oğluşum dedim.Öpücüklere boğdum.Bana döndü anne bana neden vurdun dedi.Çok kızmıştım ama bir daha olmıcak dedim 3,5 yaşındaki çocuk bana hayatı öğretti.Tamam affettim ama bana dızma(kızma)dediğinde yine salya sümük ağladım.

Eşimden Allah razı olsun.O çocuk aşkım,bize sabrı öğretiyor sakın vurma bırak ağlasın nasılsa susacak daha fazla dinlemeyi dene,daha ılımlı yaklaş.Ya dayanamıyorum sabahtan akşama kadar gidiyorum milletin evini temizliyorum,:43:bazılarını dırdırını çekiyorum bazılarından azar işitiyorum.Sebep ben değil sırf kendilerinin eşleri ile sorunları sosyete hanımlarının çekilmezliği(gitme demeyin lütfen gitmek zorundayım)

İnşallah Allah evlatlarımıza bir daha asla vurmayı nasip etmez.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X