Çocuğa şiddete HAYIR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık oturup ağlıyorum sinirim bosaldı.

Biz insanoğlu kadar vahşi bir canlı yoktur heralde yer yüzünde bugün izlediğim iki haber beni kahretti :KK42:

İki ebeveyn biri 'SÖZDE' anne biri 'SÖZDE' baba:kızgın:

Biri gırgır yüzünden 2 yasinda ki kız evladına defalarca vuruyor yere yatırıp tokatlıyor koltuğa fırlatıyor :KK57: sirtina yastikla vuruyor Allah belanı versin senin diyor:KK57: bunu yapan bir kadın (yaratik )ve SÖZDE anne :kusmuk:

Diğeri ise daha yeni yeni yürüyen küçücük bir bebeği elleri cebinde sadece izleyen (yaratık) SÖZDE baba. Karın üstünde yerden kalkmaya çalışan ama o küçücük haliyle yorgun düşen masum bebek yorulup sırt üstü yere düşüyor :KK61: vicdan yoksunu adam bebeği yerden kaldırmak yerine beline tekme atıyor bebek 2 metre ileri savruluyor :KK57: sonra da kolundan tutup yerde sürüye sürüye gidiyor :KK57:

Neden ya neden biz evlatlarımızın gözünün içine bakarken bile içimiz eriyorken o masumların günahı neydi? Sadece içimi dökmek istedim. Oturdum ağlıyorum yazık vallahi çok yazık :KK42:

DÜZENLEME: İnanamıyorum ya o vahşi kadin çocuğu alıp ortadan kaybolmuş gizli kamerayı koyan baba perişan halde. O çocuğa ne yapacak o cani öldürüp bir kenara mı atacak Allahım sen koru yarabbim :KK43: :KK43:
Babaya neden sözde dediniz ki anlamadım. Ben geçen gün bi programda izledim bu aileyi. Baba çocuğun davranışlarından şüphelenmiş avukata gidip şüphelerini anlatmış ve eve kamera koymankn yasam olup olmadığını sormuş. Yasal olduğunu duyunca kamera koymuş. Sonram işyerinde izlemeye başlamış. Bunu görür görmez annesini arayıp eve göndermiş ben çocuğu alıp boşanma davası açmış geçici velayeti almış. Sonra kadının yaşadığı şehirde ki mahkeme velayeti geçici anneye verince polis eşliğinde aşmışlar çocuğu baba ve babaanneden anneye vermişler. Baba ve Babanne programda hüngür hüngür ağlıyorlardı bize yardım edin sesimizi duyurun evladımızı bırakmayın o kadına diye

Babaya neden sözde dediniz ki anlamadım. Ben geçen gün bi programda izledim bu aileyi. Baba çocuğun davranışlarından şüphelenmiş avukata gidip şüphelerini anlatmış ve eve kamera koymankn yasam olup olmadığını sormuş. Yasal olduğunu duyunca kamera koymuş. Sonram işyerinde izlemeye başlamış. Bunu görür görmez annesini arayıp eve göndermiş ben çocuğu alıp boşanma davası açmış geçici velayeti almış. Sonra kadının yaşadığı şehirde ki mahkeme velayeti geçici anneye verince polis eşliğinde aşmışlar çocuğu baba ve babaanneden anneye vermişler. Baba ve Babanne programda hüngür hüngür ağlıyorlardı bize yardım edin sesimizi duyurun evladımızı bırakmayın o kadına diye
Canım o sözde dediğim adam başka biri iki ayrı olayı anlattım

Vicdansizlar. Dün izledim gaflete düşüp. Eşim izleme dayanamazsın dedi. Dünden beri çok kötüyüm. :(

Adam buna mecbur kalmis kamera kayitlari olmasa ispatlayamayacakti.adam isten geldiginde kizindaki morluklari gorunce anasi olacak kadina sordugunda ordan dustu burdan dustu diyormus mahkemeler kayitlara delillere sahitlere bakiyor.
Hayır konu sahibi baba oturup onları çekiyor gibi yazmış bende gizli kamera yerlestirdigini yazdim eğer oturup çekiyorsa baba da anne kadar suçlu demek istedim

Hayır konu sahibi baba oturup onları çekiyor gibi yazmış bende gizli kamera yerlestirdigini yazdim eğer oturup çekiyorsa baba da anne kadar suçlu demek istedim
Canım benim anlattığım iki ayrı konu bir biriyle alakasız ama 2 ayrı bebeğin siddet gördüğünü söyledim canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X