Biz değil bu şiddeti uygulayanlar ölse keşke yavrucuklar kurtulsaSabah sabah moralim sıfırlandı. Ölsem de kurtulsam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz değil bu şiddeti uygulayanlar ölse keşke yavrucuklar kurtulsaSabah sabah moralim sıfırlandı. Ölsem de kurtulsam.
İşte o polisi arasan ne olur diyen insanlar yüzünden zaten bu kadar rahatlar ya. Orada senden önce onların müdahil olmaları lazımdı. Yok ama annesidir döver babasıdır vurur. Kocasidir yapar kafası baki kaldıkça dağa çok masumun canı acıyacak çok üzgünümAllahimmm bu Gercekmiii izlemdimm görmedim iyikide görmemisim. Hic dayanamamm sizi toprak bile kabul etmesin Insallah Insan görünümlü yaratiklar siziii. Ben anlamiyorum türkiyeye izine gitmistim bigün kadinin teki cocugunu kaybetmis magzada dönüyor agliyor bagriyor kizim nerdesin diye. Bende gittim yanina yardim ediyim abla noldu dedi.kizim kayboldu dedi herkes aramaya basladi. Meger kiz elbiselerin arasina saklanmis annee sakaa yaptimm burdayim dedi. O an ohhh be dedim kadin icin cok sevindim. Baslamadimi kadin kizi dövmeye beni nasil korkutursun diye ama nasil vuruyor. Ben gittim napiyon sen ya buldum iste sevinsene manyakmisin dedim polis cagirin dedim. Dükkan sahibi polis gelse napcakki ne var bunda dedi. O kizi hic unutamadim. Burda yapsaydi o kadin böyle bisey kesin almislardi elinden. Burda sus bile diyemezsin cocuklara polis yakana yapisir... anlamiyorummm sinirlendimmm
Evet kesinlikle onlara izletilmeli ama onlarda etki eder mi bilmiyorum bizim izlerken yüreğimiz dayanmıyorIzlemedim, izleyemem boyle seyleri
Ama ne olur arada cocugumu dovuyorum diyenler, ay biz de cocukken dayak yedik hicbisey olmadi, simdikiler cok.simarik diyenler izlesin... nasil gorundugunu bir anlasınlar.
Amin ateşleri bol olsun.Ben öyle bilirim ki yaşamak berrak bir gökyüzünde çocuklar aşkına savaşmaktır...zalimler için yaşasın cehennem..yaratıklar...
Amin inşaAllah.Hiç görmedim izleyemiyorum videoları.
Ama çüş ya ohaa dicem, bunlar eşek bile değilki anlasın.
İnşallah o çocuğun eline düşerler de sürüm sürüm süründürür
Aynenn onlar Allahin emaneti neden yok sayiliyor cocuklar ve hayvanlar okadar masumlarkiii Allah islah etsinnn ben oglumu öpmeye kiyamam ya kiyamammm öpmeye...İşte o polisi arasan ne olur diyen insanlar yüzünden zaten bu kadar rahatlar ya. Orada senden önce onların müdahil olmaları lazımdı. Yok ama annesidir döver babasıdır vurur. Kocasidir yapar kafası baki kaldıkça dağa çok masumun canı acıyacak çok üzgünüm![]()
Canım ben evladımı öperken başka bir bebek çocuk şu an şiddet ve ya işkence görüyor. Maalesef insan anne babasını seçemiyor yavrularimin sınavı bebeklikten başlıyorAynenn onlar Allahin emaneti neden yok sayiliyor cocuklar ve hayvanlar okadar masumlarkiii Allah islah etsinnn ben oglumu öpmeye kiyamam ya kiyamammm öpmeye...![]()
Dünya bunlar gibi merhametsizler yüzünden bozuk ve kötü zaten..Kendi çocuğuna bunları yapan başkasına neler yapmaz!!Artık oturup ağlıyorum sinirim bosaldı.
Biz insanoğlu kadar vahşi bir canlı yoktur heralde yer yüzünde bugün izlediğim iki haber beni kahretti
İki ebeveyn biri 'SÖZDE' anne biri 'SÖZDE' baba
Biri gırgır yüzünden 2 yasinda ki kız evladına defalarca vuruyor yere yatırıp tokatlıyor koltuğa fırlatıyorsirtina yastikla vuruyor Allah belanı versin senin diyor
bunu yapan bir kadın (yaratik )ve SÖZDE anne
Diğeri ise daha yeni yeni yürüyen küçücük bir bebeği elleri cebinde sadece izleyen (yaratık) SÖZDE baba. Karın üstünde yerden kalkmaya çalışan ama o küçücük haliyle yorgun düşen masum bebek yorulup sırt üstü yere düşüyorvicdan yoksunu adam bebeği yerden kaldırmak yerine beline tekme atıyor bebek 2 metre ileri savruluyor
sonra da kolundan tutup yerde sürüye sürüye gidiyor
Neden ya neden biz evlatlarımızın gözünün içine bakarken bile içimiz eriyorken o masumların günahı neydi? Sadece içimi dökmek istedim. Oturdum ağlıyorum yazık vallahi çok yazık
DÜZENLEME: İnanamıyorum ya o vahşi kadin çocuğu alıp ortadan kaybolmuş gizli kamerayı koyan baba perişan halde. O çocuğa ne yapacak o cani öldürüp bir kenara mı atacak Allahım sen koru yarabbim![]()
![]()
Sana mujde vereyim canim.daha once yazildi mi bilmiyorum.mahkeme dun yine jet bir kararla karari bozdu ve velayeti babaya verdi simdi babasiyla beraber uzulme.Artık oturup ağlıyorum sinirim bosaldı.
Biz insanoğlu kadar vahşi bir canlı yoktur heralde yer yüzünde bugün izlediğim iki haber beni kahretti
İki ebeveyn biri 'SÖZDE' anne biri 'SÖZDE' baba
Biri gırgır yüzünden 2 yasinda ki kız evladına defalarca vuruyor yere yatırıp tokatlıyor koltuğa fırlatıyorsirtina yastikla vuruyor Allah belanı versin senin diyor
bunu yapan bir kadın (yaratik )ve SÖZDE anne
Diğeri ise daha yeni yeni yürüyen küçücük bir bebeği elleri cebinde sadece izleyen (yaratık) SÖZDE baba. Karın üstünde yerden kalkmaya çalışan ama o küçücük haliyle yorgun düşen masum bebek yorulup sırt üstü yere düşüyorvicdan yoksunu adam bebeği yerden kaldırmak yerine beline tekme atıyor bebek 2 metre ileri savruluyor
sonra da kolundan tutup yerde sürüye sürüye gidiyor
Neden ya neden biz evlatlarımızın gözünün içine bakarken bile içimiz eriyorken o masumların günahı neydi? Sadece içimi dökmek istedim. Oturdum ağlıyorum yazık vallahi çok yazık
DÜZENLEME: İnanamıyorum ya o vahşi kadin çocuğu alıp ortadan kaybolmuş gizli kamerayı koyan baba perişan halde. O çocuğa ne yapacak o cani öldürüp bir kenara mı atacak Allahım sen koru yarabbim![]()
![]()
Adam buna mecbur kalmis kamera kayitlari olmasa ispatlayamayacakti.adam isten geldiginde kizindaki morluklari gorunce anasi olacak kadina sordugunda ordan dustu burdan dustu diyormus mahkemeler kayitlara delillere sahitlere bakiyor.O görüntüleri baba mi çekiyor,benim bildiğim gizli kamera eğer dediğiniz gibiyse benim için babada anne kadar suçlu
Ben neler gördüm internette bu yanında hicbise böyleleri anne-baba olmasın olamasin kisirlastirilsin
Kendi çocuklarım geliyor gözümün önüne kıyamam ya o daha bebek Allahin cezası iblis karı
Bizim evde hergun biseler kaybolur telefonu kırarlar canları sagolsun o haberi izlerken yemekteydik boğazım düğümlendi yiyemedim kızıma baktım insan nasıl kıyar
Acizler güçlerini hep kendinden daha zayıflar üstünde kullanıyorlar bu böyle maalesef kadina,cocuga,hayvana çoğundan haberimiz bile olmuyordur kesin
Ay ciddi misin gerçekten mi çok sevindim yavrum benim artık korkmayacak ağlamayacak şiddet görmeyecek.. Peki ya diğer Kuzular of of bugüne de şükür en azından 1 masum kurtulduSana mujde vereyim canim.daha once yazildi mi bilmiyorum.mahkeme dun yine jet bir kararla karari bozdu ve velayeti babaya verdi simdi babasiyla beraber uzulme.
Ay ciddi misin gerçekten mi çok sevindim yavrum benim artık korkmayacak ağlamayacak şiddet görmeyecek.. Peki ya diğer Kuzular of of bugüne de şükür en azından 1 masum kurtulduSana mujde vereyim canim.daha once yazildi mi bilmiyorum.mahkeme dun yine jet bir kararla karari bozdu ve velayeti babaya verdi simdi babasiyla beraber uzulme.
Aynen ben de öyleyimBen de dunden beri cok uzulmustum hayattan koptum resmen o cocuk orda nasil korkuyordur annesiyle diye hic tanimadigim yavrucak icin yemeden icmedem kesildim.cunku benimde 2.5 yasinda bir kizim var anne olunca daha iyi anliyor insan.
Evet tabiki ciddiyim haberlerde takip ediyordum zaten konuyu.dusunsene babasi ise giderken yavrum agliyormus arkasindan.adam kizini alamayinca yemeden icmeden kesildim hep aklimda kizim diyordu.simdi beraberler cok sukur.dogurmakla anne olunmuyor iste.Ay ciddi misin gerçekten mi çok sevindim yavrum benim artık korkmayacak ağlamayacak şiddet görmeyecek.. Peki ya diğer Kuzular of of bugüne de şükür en azından 1 masum kurtuldu![]()