bugün bizimkilerin okulistik sınavı olmaları gerekiyodu ama olmamışlar, bişeyde dememiş öğretmen, bu sınava çocuğu giren yok dimi başlıkta:26:
bizimkiler bugün ata nın 4.sınavını olacaklar..sabah tembihliyorum herzamanki gibi soruları dikkatli oku, işlem hatası yapma, anlamadığın soruyu bir daha oku, kağıtı çabuk vericem diye uğraşma..hiççç umrunda değildi ben konuşurken, uykum var deyip duruyordu. sınavda kaçıncı olduğu onun için önemli değilmiş :)
başarılar canım oğluna bizimkilerde bugün yine batı akademesinin ortak sınavını olacaklar
valla biz istediğimiz kadar söyleyelim ama hiiç tınlamıyorlar umurlarında olmuyor ben de tudemin konu anlatımlı kitabını aldım ona başlamamız lazım diyorum konu tekrarı yapalım diye çünkü matematik de unuttuğu konular var ben hazır olunca sana söylerim diyo
çok güldüm ya :) bu çocukların hepsi ayrı bir alem ..
bizimkiler bugün ata nın 4.sınavını olacaklar..sabah tembihliyorum herzamanki gibi soruları dikkatli oku, işlem hatası yapma, anlamadığın soruyu bir daha oku, kağıtı çabuk vericem diye uğraşma..hiççç umrunda değildi ben konuşurken, uykum var deyip duruyordu. sınavda kaçıncı olduğu onun için önemli değilmiş :)
valla hanımlar ben ekstra hiçbişey yaptırmıyorum ya, eziyet ediyomuşum gibi geliyo o zaman, ya ne bileyim unutursa unutsun seneye vakti gelince hatırlar, zaten okul yeterince sıkıcı bi de evde sıkmıyım diyorum
Şuna inanmak lazımdır ki,dünya yüzünde gördüğümüz herşey kadının eseridir. Mustafa Kemal Atatürk
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.
son güne kaldığı için internetten alamadık chess, daha çok çeşit vardır tabi internette. nerdeyse unutuyodum zaten hediye almayı
karamuk biz bi teleskop almıştık, bi iki ilgilendi bıraktı. ondan sonra da insan iki kere düşünüyo, nerden baksan 80-100 liradır.canım biz geçen gün mikroskop aldık çok istiyordu tabi öyle şeylere ilgisi varsa basit bir şey ama bayağıdır onunla oyalanıyor
bence de öyle baskı yapılıyordur ve birileri bu durumdan rant sağlıyor kendine
ben de seviyorum legoyu, zaten bir sandık dolusu legosu var, aslında herşeyi yapabilir elindekilerle, servet yatırdım onlara, ama hala istiyor. aslında onlarla oynaması iyi de çok dağıtıyor, bi de bebek var. kendş odasında da oynamıyor, yanımızda durmak istiyor. yine de gittik önce oyuncakçılara baktık, bi iki model vardı, çeşit azdı, onları da almadık.küçük parçalalı legodan gemi maketi almıştık oğluma onunla uğraşmayı çok sevdi..fiyatları markaya ve büyüklüğüne göre değişiyor..boş vakitlerini değerelendirmesi için çok iyi bence, hem tam konsantre olması gerekiyor yaparken, hemde el becerisini geliştiriyor en önemlisi de bilgisayarı unutuyor..şimdi yenisini istiyor, koleksiyon yapacakmış :)
Şuna inanmak lazımdır ki,dünya yüzünde gördüğümüz herşey kadının eseridir. Mustafa Kemal Atatürk
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.
teşekkürler gül100..öğretmen rahatsızlandığı için yapamamış, bugün olurlar heralde sınavı..istek açıklamış sonuçları.. bizim sınıftan katılan çocuklar dökülmüş, şok olduk bütün veliler. sorularıda vermedilerki bakalım..Senin oğluşta aynı benimki gibi meroza.Sınavda ilk kağıdını kim verecek yarışı var.Defalarca uyardım ama dinletemedim.Sonuçlar açıklanıyor mesela iki yanlışı var,'bak oğlum önce
vermek için yarışmayıp kontrol etseydin yanlışlarını farkedebilirdin' diyorum 'tamam'diyor ama sonrasında yine aynı.Nasıl çözeceğim bu durumu hiç bilmiyorum.
Bu dönem ata nın ilk sınavınımı oluyorsunuz?Bizim bu dönem hiç yapılmadı.
En güzel sonuçla gelir umarım.
teşekkürler gül100..öğretmen rahatsızlandığı için yapamamış, bugün olurlar heralde sınavı..istek açıklamış sonuçları.. bizim sınıftan katılan çocuklar dökülmüş, şok olduk bütün veliler. sorularıda vermedilerki bakalım..
bilgisayarı ise tamamen yasakladık. sömestir tatilinde iyice dağıttı kendini, hepten bilgisayar bağımlısı olacak. nerden öğrendiyse bi de online oyunları bulmuş, bıraksak 15 saat oynayacaktı günde. kaldırınca da kıyamet kopuyordu. şimdi sıfır toleransla yasakladık. bu oyunlar kimin icadıysa resmen çocukları zaman harcamaya, beyinlerini tüketmeye kafayı bozmuşlar. sinir oluyorum.
neyse sonunda biz de mp3 çalar aldık. çok beğendi, babasınınkini alıp duruyordu zaten
evet canım ya, online oyunlar, kendine bi karakter yarattığı oyunlar çok bağımlılık yapıcı, iyi yapmışsınız ya, bazen sınırlandırmak çare olmuyor, çünkü sürekli o sınırı aşmaya çalışıyorlar arada tamamen yasaklamak lazım
oğlunun doğum günü kutlu olsun nice huzurlu mutlu uzun yılları olsun:13:
peki oğlun ne anlattı canım sınav hakkında, klasik deneme sınavları gibimiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?