İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

merhaba kızlar.. hızlıca okumaya çalıştım.alışveriş yapmışsınız ne güzel.
bende ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri aldım sadece defter kaldı.
öğretmeninin istediğine göre alırız artık.

hoşgeldin canım,
nasılsın görüşmeyeli özledik valla, artık tekrar toparlanalım değil mi?

hoşgeldin canım,
nasılsın görüşmeyeli özledik valla, artık tekrar toparlanalım değil mi?
çok şükür iyiyim canım sen de iyisindir inşallah.
bende özledim canım sizleri
epeydir boşladım burayı kimse gelmiyor diye.

çok şükür iyiyim canım sen de iyisindir inşallah.
bende özledim canım sizleri
epeydir boşladım burayı kimse gelmiyor diye.
iyiyim çok şükür. Evet ben buralardaydım aslında da, kimse yazmayınca haliyle yazılmıyor.
Zelişle ve Dilek le sürekli irtibat halindeydik ama, Bu maç bizim olacak sayfasında. Senin kilo yok diye uğramıyorsun ama orda pek de kilo muhabbeti olmuyor zaten, sen de yazabilirsin. istersen canın sıkıldığında uğra canım oraya da, muhabbet ederiz.

Bizdede olmuştur 4 dolgu heralde ama hepsi minicik minicik toplu iğne başı kadar vardrı anında müsahale ettirmeye çalışıyoruz dediğin gibi sonradan sıkıntı olmasın diye. Birde biliyormusun ben çok korkarım dişçiden o koltuğa otırana kadar ruhumu teslim edecek gibi oluyorum her defasında bu yüzdendir belkide daha bebek yaştan alışsın diye dişçiye götürmeye başladım oğluşu hep aynı doktorumuza gidiyoruz sağ olsun oda hala bile çizgi film açıp hissettirmeden yapar tedavisini her önünden geçişimizde oplan anne dişçiye gitsekkk diyor bu yüzden :)))))))

Kızının dişleride bir an evvel düzlir inşallah canım tahmin edebiliyorum ne kadar zordur onun yaşadığı ayrı zorluk, senin onu gördükçe yaşadığın ayrı bir zorluk...

Yeni öğretmen inşallah iyi olur gelen gideni aratmaz umarım, biz çektik öğretmenden bu yıl neler olacak bakalım çok dua ettim tayini çıksa gitse diye ama olmamış geçen hafta velilerden biri karşılaşmış okulda bakalım bizi neler bekliyor bu sene...

Hoşgeldin canımcımm özlettin kendini, nasılsın? çocuklar nasıl?

ayyy ne kadar kötü yahu, sen gitsin istiyorsun gitmiyor, ben kalsın istiyorum kalmıyor. Ne yapmalı bu öğretmenleri, adamı deli ediyorlar? Niye yarı yolda bırakıyorsun ki değil mi, 2 yıl daha okut. Neymiş de çocuklarına bakıcı bulamamış. Neyse düşünmeyeceğim diyorum ama kendimi alamıyorum.
İnşallah bu sene sizin öğretmen de adam olur da, sorun yaşamazsınız. Bizim ki de iyidir inşallah.

inşallah canım zaten pek muattap olmayacağım okula da gerektiğinde şimi göndreceğim ne kadar az görüşürsek o kadar iyi olacak kanaatindeyim.

hepimiz için huzurlu sakin bir yıl olur umarım...

Hoşbuldum canımm. çok şükür iyiyiyiz hepimiz.
bende özledim sizi epeydir görüşmedik.
sen ve oğluşunda iyisinizdir inşallah.
sizin öğretmen inşallah bir arıza çıkarmaz bu sene.

Hoşbuldum canımm. çok şükür iyiyiyiz hepimiz.
bende özledim sizi epeydir görüşmedik.
sen ve oğluşunda iyisinizdir inşallah.
sizin öğretmen inşallah bir arıza çıkarmaz bu sene.

İyiyiz bizde canım, oğluşumda iyi şükür ki yazı bitirdik, tatilimizi yaptık, derslerimizi çalıştık tatil kitaplarımız bitti, çarpım tablosu sıralı olarak ezberlendi vs.

Yeni yıl umarım bize huzur getirir inşallah öğretmenle yine sıkıntılı şeyler yaşamayız...

Günaydın kızlar Nasılsıniz

Biz alışverişe çıkamadık daha oglusum Teyze si ile ikinci tatile çıktı hiç umrunda değil okul :))

günaydın canım, iyiyz şükür. Tatil de boşver yapsın oğluşun, nasıl olsa açılınca halledersiniz. Sen geçen sene yazıyor muyudun canım, hatırlayamadım ama?

Ben de bu sene 3. sınıfları aldım.
Gizliden takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…