çok şükür iyiyim canım sen de iyisindir inşallah.hoşgeldin canım,
nasılsın görüşmeyeli özledik valla, artık tekrar toparlanalım değil mi?
iyiyim çok şükür. Evet ben buralardaydım aslında da, kimse yazmayınca haliyle yazılmıyor.çok şükür iyiyim canım sen de iyisindir inşallah.
bende özledim canım sizleri
epeydir boşladım burayı kimse gelmiyor diye.
evet canım lazım, bizim dolgu 3-4 tane oldu. Devlette yaptırmıştık, sonra apse yaptılar biliyor musun, çok üzüldüm, özele götürdük, tekrar aynı dişi 250 tl ödedik kanal tedavisi yaptılar. Süt dişlerine çok iyi bakmalıyız ki, ana dişleri sağlam çıksın. Baksana benim büyükte de ne kadar uğraştık, diş ameliyatı oldu, yok plak takıldı, çocuğum bir senedir ağzının içinde damağında kocaman teller, çok zor yaaa, konuşması anlaşılmıyor, artık çıkarsalar da, dişin üzerine takılan telleri taksala, o da rahatlayacak. Dili dönmüyor, doğru dürüst yiyip içemiyor, şubat ayında taktılardı nerdeyse 1 yıl olacak.
Ayyy o maraton şimdiden sardı beni sorma, allah yardımcımız olsun. Bir de burdaki arkadaş çıkacağım diye tutturusa, ayvayı yedim. İşlerimiz çok yoğun, tek başıma hem onun işi de bana kalırsa, kalkamam altından. Çocuklarına bakıcı bulmak yerine işten çıkacak, eşi bakıcı istemiyormuş, önce kayınvalidesi birlikte oturuyordu, onlar gitti, 3 çocuk var, onun da işi zor ya bakalım. anlayacağın bayağı karışık bir dönemden geçiyoruz.
Haaa asıl konuyu geçiyordum, bizim kızın öğretmeni değişmiş biliyor musun, kadın istememiş sabahçı olmayı, ya ne kadar üzüldüm anlatamam, inşallah çocukların durumunu olumsuz etkilemez bu olay, mutlaka etkilenecekler de çabuk atlatırlar ve umarım yeni gelen öğretmen de iyidir.
merhaba kızlar.. hızlıca okumaya çalıştım.alışveriş yapmışsınız ne güzel.
bende ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri aldım sadece defter kaldı.
öğretmeninin istediğine göre alırız artık.
ayyy ne kadar kötü yahu, sen gitsin istiyorsun gitmiyor, ben kalsın istiyorum kalmıyor. Ne yapmalı bu öğretmenleri, adamı deli ediyorlar? Niye yarı yolda bırakıyorsun ki değil mi, 2 yıl daha okut. Neymiş de çocuklarına bakıcı bulamamış. Neyse düşünmeyeceğim diyorum ama kendimi alamıyorum.
İnşallah bu sene sizin öğretmen de adam olur da, sorun yaşamazsınız. Bizim ki de iyidir inşallah.
aminnnnninşallah canım zaten pek muattap olmayacağım okula da gerektiğinde şimi göndreceğim ne kadar az görüşürsek o kadar iyi olacak kanaatindeyim.
hepimiz için huzurlu sakin bir yıl olur umarım...
Hoşbuldum canımm. çok şükür iyiyiyiz hepimiz.Bizdede olmuştur 4 dolgu heralde ama hepsi minicik minicik toplu iğne başı kadar vardrı anında müsahale ettirmeye çalışıyoruz dediğin gibi sonradan sıkıntı olmasın diye. Birde biliyormusun ben çok korkarım dişçiden o koltuğa otırana kadar ruhumu teslim edecek gibi oluyorum her defasında bu yüzdendir belkide daha bebek yaştan alışsın diye dişçiye götürmeye başladım oğluşu hep aynı doktorumuza gidiyoruz sağ olsun oda hala bile çizgi film açıp hissettirmeden yapar tedavisini her önünden geçişimizde oplan anne dişçiye gitsekkk diyor bu yüzden :)))))))
Kızının dişleride bir an evvel düzlir inşallah canım tahmin edebiliyorum ne kadar zordur onun yaşadığı ayrı zorluk, senin onu gördükçe yaşadığın ayrı bir zorluk...
Yeni öğretmen inşallah iyi olur gelen gideni aratmaz umarım, biz çektik öğretmenden bu yıl neler olacak bakalım çok dua ettim tayini çıksa gitse diye ama olmamış geçen hafta velilerden biri karşılaşmış okulda bakalım bizi neler bekliyor bu sene...
Hoşgeldin canımcımm özlettin kendini, nasılsın? çocuklar nasıl?
Hoşbuldum canımm. çok şükür iyiyiyiz hepimiz.
bende özledim sizi epeydir görüşmedik.
sen ve oğluşunda iyisinizdir inşallah.
sizin öğretmen inşallah bir arıza çıkarmaz bu sene.
tmm canım bu sene sık sık görüşürüz inşallah o zaman.Canım yazıyorum ama çokta değil fırsatım olmuyordu şimdi burdayım :))
çok şükür keyifler yerinde..rahatımız bozulacak artık.günaydın herkese,
hayırlı cumalar,
maratona 2 kala keyifler yerindedir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?