hay allah omega3 içmem lazım herhaldekusura bakma canım,
evet benimkide girdi ama kazanamadı, bizim başlıktan farmasi nin oğlu kazandı ama o da yollamaktan vazgeçti
ya hareketli başlıktan kastın ne bilemiyorum tabii ama şu sabit başlıklardan en hareketlisi bizimki, bende istiyorum daha kalabalık olalım diye olmuyor işte, eminim onlarca üye vardır çocuğu 3 e gidecek olan
neler yaptı kızın yazın, bi hazırlığınız oldumu 4. sınıf için, bilseme ne kadar devam edeceksiniz, yeteneği belirleniyormuş galiba, herhalde o süreçleri geçmişsinizdir
Selam kızlar yogun geçecek bir donem başlıyor Allah sonumuzu hayır etsin bizim okulda maalesef ikili egitim sistemine geçecek cuma gunu sınıflar kura ile belirlenecek benim korkum aldığım duyumlara göre sinimevcudu 25 e kadar inecek öğretmenimizden ayrilmaktan çok korkuyoruz öğretmenimiz harika bir kadın inşallah böyle birşey olmaz yavrulara zihin açıklığı biz velilerede sabırlar diliyorum
hayırlısıyarın yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor, haydi hayırlısı
kızlar gittikçe okulların açılması yaklaşıyor ben de dün alışverişlere başladım
sadece okul önlükleri ve öğretmenlerinin verecekleri kırtasiye ihtiyaç listesi kaldı
geri bütün alışverişler çok şükür tamamlandı
Allah kuzucuklarımıza zihin açıklığı versin inşaallah , hepimiz için hayırlı uğurlu bir okul yılı olması dileğiyle canlar
bizim önlükte almamız lazım ya, 1. sınıftayken yakışıyodu şirinler gibi sevimli oluyolardıama artık büyüdükçe yakışmıyor 2. kademenin kıyafetlerine izin verilse keşke
sizin önlükler nasıl canım? boğazlı badi pantolon,tşhört şort şeklinde değil mi
yok canım ya klasik mavi önlük, bizim giydiğimiz siyah önlüğün mavisi, beyaz yakalı falan
aa kaldı mı onlardan
inan daha iyi onlar
küçücük çocuklar kat kat kıyafet içinde hareket edemiyor
tuvalete bile gidemiyorlar
önlüğü giydir tamam tek kat
yok canım ya klasik mavi önlük, bizim giydiğimiz siyah önlüğün mavisi, beyaz yakalı falan
çocuklar ve veliler açısından kullanımı rahatvarsın şirinler gibi olsunlar
Aslında ben bizim zamanımızın siyah önlüklerini tercih ederim hepsine.ne güzeldi.
O dönemde bende sevmezdim.Ne zamanki önlükleri mavi yapıp,rengarenk formalar çıkarttışlar,siyah önlüğün kıymetini anladımöylemi dersin canım, ben hiç sevmezdim
Okullar açılıyo beni de heyecan sardı..kızım 3 e gidicek..beni en çok korkutan yeni sistemle okul ne hale gelcek..2. ve 3. sınıfları kendi aralarında birleştirip 1.sınıflara derslik ve öğretmen ayarlancak diye duydum umarım doğru değildir..sınıflar kalabalıklaşırsa mahfolduk :26:
Okullar açılıyo beni de heyecan sardı..kızım 3 e gidicek..beni en çok korkutan yeni sistemle okul ne hale gelcek..2. ve 3. sınıfları kendi aralarında birleştirip 1.sınıflara derslik ve öğretmen ayarlancak diye duydum umarım doğru değildir..sınıflar kalabalıklaşırsa mahfolduk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?