hahahahayy ben bu ara akşamları yemeye başladım hep
çay içerken illa bişeyler yicem yani
Evet söylenirim hatta tatil dönüşü baya baya çemkirmiştim oda kızmıştı bana çok hızlı geliyordu ödüm patlamıştı birde gece aydınlatmalar az filan kabus gibiydi
ben kullanırken de o söylenir ama eskiden daha fenaydı artık o kadar değil
bende ona kızarım söylendikçe çünküüü
bişey anlatayım mı bununla ilgili
bana araba kullanmayı öğretirken bir ara o kadar zıvanadan çıktık bende delirdim tabi ona söyleniyorum
arabayıda benide bırakıp gitmişti yol ortasında deli adam
Afiyet olsun canım bende yedim azar azar doymadım öğleden sonra takviye yaparım
hahahah
ay zeliş çok güldüm yaaa.
bırakmşı gitmiş adam .
zeliş sen kaç yaşında evlendin.
aaaa dün ben burayı okumamışımya, en güzelini yapıyorsun Dilekcim. Afiyet şeker olsun, tesadüf ki akşam annem de tavada gözleme yapmış, çeyrek yufkadan börek yedim ben de.canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamları
hakkımı sabaha saklarım genellikle.
öyle alışkanlık olmuş..akşamları şöyle öğlenleri yediğim gibi yemiyorum.
o yüzden kiloda sabit kalıyorum sanıyorum.
bünye alıştı yıllardır.
fadimem seni seviyorum.
anaammm hem de nasıl, bir keresinde kızdı, indi arabadan çekti gitti
sizin de eşiniz araba kullanırken konuşmanızdan şikayetçi mi??????////
.
bu bana bir yerden tanıdık geliyorvalla gitti kız direksiyonda ben vardım durdum bağırmaya başladım ona çünkü öncesinde diliyle yedi bitirdi beni sonra çarptı kapıyı gitti
bend eindim arabadan gittim
bak bu çok özel bir soru olmuş özelde yazayım en iyisi :
aaaaa, sizinki daha zormuş ama, biz sadece 6-12-18.......... bu şekilde yaptık. onu bile ezberlerken mırın kırın etti, sizin öğretmen iyice zorlaştırmış. Böyle mi öğrencekler normalde ki?canım günaydın
eşin geç gelmiş bayaa
ben de akşam yarım yufkadan yedim böreğimi
sizin gibi bizim oğlan da ritmik sayma yapmaya başlamış.
4 kez 7 şer ritmik sayma yaptırmış
birinde 3 den başlatmış. birinde 8 den . birinde 9 vs ..gibi farklı sayılardan başlatarak gitmiş
aynı işlemi 6 şar ritmik sayma yaptırmışx
ödev çoktu yine..
baba kontrol etti
bunu hiç bilemeyeceksin, olmuştur bişeylerrr.fakat dün öğretmen sınıftan ilk önce çıktı dedi eşim.
bir de çoook sinirliymiş.
emir bi öğrenciye kızdı dedi ama . yani onu bu kadar sinirli yapan nasıl bi öğrenci bilemedim.başka bi şey mi var acaba..
dün son ders çok sinirliymiş. ki bizim öğretmen çok pozitif..onu böyle yapan şey nedir merak ettim.
canımcım bizim öğretmen ezberletme amaçlı yapmıyor sanırım. bi tablo vermiş . 1 den 100 e kadar sayılar var kutucuklarda.aaaaa, sizinki daha zormuş ama, biz sadece 6-12-18.......... bu şekilde yaptık. onu bile ezberlerken mırın kırın etti, sizin öğretmen iyice zorlaştırmış. Böyle mi öğrencekler normalde ki?
yemeği bu akşama erteledim fadimem.bunu hiç bilemeyeceksin, olmuştur bişeylerrr.
yemeğiniz nasıldı sen onu anlatsana?
fakat dün öğretmen sınıftan ilk önce çıktı dedi eşim.
bir de çoook sinirliymiş.
emir bi öğrenciye kızdı dedi ama . yani onu bu kadar sinirli yapan nasıl bi öğrenci bilemedim.başka bi şey mi var acaba..
dün son ders çok sinirliymiş. ki bizim öğretmen çok pozitif..onu böyle yapan şey nedir merak ettim.
aaaaa, sizinki daha zormuş ama, biz sadece 6-12-18.......... bu şekilde yaptık. onu bile ezberlerken mırın kırın etti, sizin öğretmen iyice zorlaştırmış. Böyle mi öğrencekler normalde ki?
canımcım bizim öğretmen ezberletme amaçlı yapmıyor sanırım. bi tablo vermiş . 1 den 100 e kadar sayılar var kutucuklarda.
4 den başlayarak 7 şer ritmik işaretle demiş.
iyi yapmışsın canım hem cuma akşamı daha güzel olur. ertesi gün iş okul olmayınca...yemeği bu akşama erteledim fadimem.
yufkam ziyan olacak. bu akşam onu yapayım dedim. yarın yemeğim yok yarın gidelim dedim . tamam dedi.
özel bi gün değlimiş demek
hımm anladım canım. Bu da güzel bir yöntem ama, zeka geliştirici, tuttum yani.canımcım bizim öğretmen ezberletme amaçlı yapmıyor sanırım. bi tablo vermiş . 1 den 100 e kadar sayılar var kutucuklarda.
4 den başlayarak 7 şer ritmik işaretle demiş.
Alalh allah ne oldu acaba o kadar kızacak kadar. Enteresan...
Bizimki saydırmıyor heralde hiç bahsetmiyor oğlan ritmik saymalardan filan... Geçen gün oğlum sınav yapmıyormu öğretmen dedim, etüde kalanlara yapıyor dedi...
hımm bunu bende hatırladım geçen yıldı galiba matematik kitabında 100 lü sayı tabloları vardı onların üzerinde ritmik sayma yapılıyordu aynen dediğin gibi...
iyi yapmışsın canım hem cuma akşamı daha güzel olur. ertesi gün iş okul olmayınca...
zelişçim günaydınAlalh allah ne oldu acaba o kadar kızacak kadar. Enteresan...
Bizimki saydırmıyor heralde hiç bahsetmiyor oğlan ritmik saymalardan filan... Geçen gün oğlum sınav yapmıyormu öğretmen dedim, etüde kalanlara yapıyor dedi...
hımm bunu bende hatırladım geçen yıldı galiba matematik kitabında 100 lü sayı tabloları vardı onların üzerinde ritmik sayma yapılıyordu aynen dediğin gibi...
iyi yapmışsın canım hem cuma akşamı daha güzel olur. ertesi gün iş okul olmayınca...
zelişçim günaydın
öğrtemeninizi anlayabilmiş değilim.
etüde kalmak zorunlu mu o zaman..
sınav benim bildiğim derste ve herkese yapılır.
etüde kalanlarla değil
evet geçen yıl da vardı ritmik saymalar.
dün burda arkadaşlar bahsediyordu ritmik saymaları . akşam eve gittim ki yine vermiş
size de gelir yakında belki zelişçim.
okulda geçirilen bunca s aatin yanında bi etüt eksikti zaten.yok canım etüd zorunlu değil zaten sınıfın tamamı da katlmıyor etüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?