Melda bizede fasikül verdiler bu sene,
bizimki sınav olacağı sıra bütün negatif enerjisini eve yayıyor :18::18:iş getirsin daha ii
geçen yıl ödev olarak gelen testlerden şikayetçiydim .bu yıl fasiküllerimiz gelditestleri geri istiyorum yap yap bitmiyor bunlar :95::95::95::95::95::95:
Sınav mı?Çok erken ama ya.Sanırım genel değerlendirme olacaktı sınav ama yapmamış öğretmen.
Sınav saatinde emniyetten polisler gelmiş.Konferans salonunda toplamışlar çocukları trafik kuralları ve yabancılarla konuşulmaması konusunda bilgi vermişler.
Evde yalnızken kapı çalarsa ne yapmaları,tanımadıkları biri zorla götürmek istediğinde nasıl davranmaları anlatılmış.Sınavda haftaya kalmış sanırırın.
Melda bizede fasikül verdiler bu sene,
Hangi yayınevinin sizinkiler.
Sınav mı?Çok erken ama ya.
sanırım genel değerlendirme olacaktı sınav ama yapmamış öğretmen.
Sınav saatinde emniyetten polisler gelmiş.konferans salonunda toplamışlar çocukları trafik kuralları ve yabancılarla konuşulmaması konusunda bilgi vermişler.
Evde yalnızken kapı çalarsa ne yapmaları,tanımadıkları biri zorla götürmek istediğinde nasıl davranmaları anlatılmış.sınavda haftaya kalmış sanırırın.
sanırım ne durumda olduklarını anlamak için yapacaktı.yapamamış zaten.
Bu yada bir sonraki haftasonu veli toplantısı yapacak bence.sınavda bunun için.veli toplantısında tatilde bu çocuklar hiç çalışmadımı?yada aferin tatili verimli geçirmişler diyecek heralde.
makbule geçmiştir bu bilgilerSanırım genel değerlendirme olacaktı sınav ama yapmamış öğretmen.
Sınav saatinde emniyetten polisler gelmiş.Konferans salonunda toplamışlar çocukları trafik kuralları ve yabancılarla konuşulmaması konusunda bilgi vermişler.
Evde yalnızken kapı çalarsa ne yapmaları,tanımadıkları biri zorla götürmek istediğinde nasıl davranmaları anlatılmış.Sınavda haftaya kalmış sanırırın.
ben korkmam matematikten serisi ,ata yayıncılıkMelda bizede fasikül verdiler bu sene,
Hangi yayınevinin sizinkiler.
Sınav mı?Çok erken ama ya.
öğretmen bu hafta sonu çok ödev olacağını söylemiş sabırsızlıkla okuldan gelmesini bekliyorum
dün 10 syf fasiküllerden,ödevim var serisinden 10 syf hayatbilgisi ve türkçe kitaplarından 4 syf ödev yaptık
yetmezmiş gibi arılar hakkında geniş kapsamlı bilgi ve fotoğraf toplayıp, performans ödevi yaptıköğretmenimiz internetten çıkan resimleride istemiyor
son çare eşim etrafta uçuşan arıları kibrit kutusuna koy yolla dediacıdı halimize
öğretmen bu hafta sonu çok ödev olacağını söylemiş sabırsızlıkla okuldan gelmesini bekliyorum
dün 10 syf fasiküllerden,ödevim var serisinden 10 syf hayatbilgisi ve türkçe kitaplarından 4 syf ödev yaptık
yetmezmiş gibi arılar hakkında geniş kapsamlı bilgi ve fotoğraf toplayıp, performans ödevi yaptıköğretmenimiz internetten çıkan resimleride istemiyor
son çare eşim etrafta uçuşan arıları kibrit kutusuna koy yolla dediacıdı halimize
Resmen çocuklara işkence bu kadar çok ödevmi olur allah aşkına bazı öğretmenler kendilerini aşıyorlar Allah kolaylık versin seneye haliniz harap gibi aynı öğretmenle devam ederseniz
haha aynen bizimde atadan 10 ar sayfa, diğer aldığımız fasükülden 20 şer sayfa her dersten, ondan sonra çocuklar okulu sevmiyor deniyor, neden acaba, gerçekten cevabı bulmak çok zor
meldam eşinin fikri süper, bi eşek arısı koy zarfa ama canlı olsun, 3D olsun istedim hocam dersin
anlaşmış mı bunlar
öğretmen toplantıda çocukların zehir gibi olduklarından,bu ödevlerin çerez gibi geleceğinden bahsetti .o gazla kimse yoğurdum ekşi diyemedi
valla sizin evde durumlar nasıl bilmiyorum ama benim oğlum çok yavaş ya, her işi yavaş ve sallanarak, herşey hep zar zor yetişiyo, yazılcak şeyleri ben okumak zorunda kalıyorum, kendi yazsın diye beklesem iki satır şeyi bi saatte yazar
bide büyüdükçe değişiyo, sorgulamaya başlıyo herşeyi, daha çok yapmıcam etmicem diye direniyo, ne diyebilirim ki, savunacağım bişey yok, çocuk haklı çoğu zaman ödevler konusunda
genede ite kaka yapıyo
dün harf salatası diye bir ödev vardı
parisdens.kalınkaşlı ,cağreki gibi bir sözcükler vardı yarım saat evirip çevirdikten sonra
dispanser,alışkanlık,akciğer olduğunu buldumm
Bugün bizim sınıfın gecikmiş toplantısı vardı..öğretmen dediki Çocukları fazla zorlamayın ev ödevi konusunda..Bir uzmandan dinledim ve hak verdim..'siz olsanız sabahtan akşama kadar çalıştığınız bir işi akşamda evde gelip çalışmak istermiydiniz' diye...Artık bende fazla zorlamıycam nede olsa öğretmenden vize aldık
Toplantıda şu konuyuda sordum.. Başka okullarda 3.sınıflar yapım eki ve çekim ekini öğreniyolarmış..bizim kitaplarda niye yok dedim..Müfredat olarak var ama bu yaşın dersi değil aslında dedi..sadece şöyle bir gösterin ama üzerinde durmayın dendi bize,dedi...
aferin meldam, 100 veriyorum kızım, çalışmalarının devamını dilerim
vize çıkmış nasılsaBugün bizim sınıfın gecikmiş toplantısı vardı..öğretmen dediki Çocukları fazla zorlamayın ev ödevi konusunda..Bir uzmandan dinledim ve hak verdim..'siz olsanız sabahtan akşama kadar çalıştığınız bir işi akşamda evde gelip çalışmak istermiydiniz' diye...Artık bende fazla zorlamıycam nede olsa öğretmenden vize aldık
Toplantıda şu konuyuda sordum.. Başka okullarda 3.sınıflar yapım eki ve çekim ekini öğreniyolarmış..bizim kitaplarda niye yok dedim..Müfredat olarak var ama bu yaşın dersi değil aslında dedi..sadece şöyle bir gösterin ama üzerinde durmayın dendi bize,dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?