günaydın kızlarrr,
nerlerdesiniz, kimsecikler gelmedi mi işe?
dün akşam açılarla ilgili kitaptan yapılacakları yaptı. Fenden de 10 kere okuyun demiş, hangi konudalar bilmiyorum onu okudu.
10 sayfa kadar da kitap okudu.
bugün için karnabahar haşladım geldim, gidince kızartacağım, mercimek çorbam var bir de yeter bugünlük. yarına da nohut düşünüyorum. haşlanmış nohutum var.
maşallah tam hız okumalara devam, benim üstüme kaç kitap bitirdin.günaydın canım, bizimkininde Türkçe ödevi varmış dün onu yaptı babasıyla sonra açılarla ilgili alıştırma yaptı. Sonra ben kitap okurken oda bir kitap almış eline geldi anne okuma saati yapalım diye birlikte okuduk biraz yattı sonra.
Dün yemeğim vardı nohut yapmıştım pazartesi akşam umarım bugüne de yeter :)
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece..
bugünde okulumuz tatil kar nedeniyle..
maşallah tam hız okumalara devam, benim üstüme kaç kitap bitirdin.
yeter inşallah yemeğin.
ben burdan birinden almıştım 2.el 4-5 tane kitap, onlardan iki tanesine başladım, biri Muhammed Bozdağ İstemenin Esrarı, biri de Düşler Bahçesi, filmi de vardı hatta Matt Damon un oynadığı, hayvanat bahçesi satın alıyorlar, onu okuyorum ama ağır ilerliyorum yani, şu Sarah Jio nun kitapları kadar akıcı değil, onları elimden bırakmadan bitirivermiştim, ondan sonra yavaşladım.sen ne okuyorsun şuan?
akşam daha erken saatlerde yarın okullar tatil olurmu acaba dedim..olmasın dedi.bizimde burada okullar tatil az önce aradı oluş yeni uyanmış, daha iki gün gittiler okula hoop yine tatil :))
ben burdan birinden almıştım 2.el 4-5 tane kitap, onlardan iki tanesine başladım, biri Muhammed Bozdağ İstemenin Esrarı, biri de Düşler Bahçesi, filmi de vardı hatta Matt Damon un oynadığı, hayvanat bahçesi satın alıyorlar, onu okuyorum ama ağır ilerliyorum yani, şu Sarah Jio nun kitapları kadar akıcı değil, onları elimden bırakmadan bitirivermiştim, ondan sonra yavaşladım.
akşam daha erken saatlerde yarın okullar tatil olurmu acaba dedim..olmasın dedi.
neden dedim kar oynayacağım dedi.
çünkü akşam hadi kar oynamaya inelim dedi benimde canım istemedi o yüzden tenefüste oynayacakmış.
ay kız keşke azıcık inseydinakşam daha erken saatlerde yarın okullar tatil olurmu acaba dedim..olmasın dedi.
neden dedim kar oynayacağım dedi.
çünkü akşam hadi kar oynamaya inelim dedi benimde canım istemedi o yüzden tenefüste oynayacakmış.
hımm ne güzel hediye alman. Facete paylaştığın kitap mı akıcıydı? bizim evde epey kitap birikti, onları okumamız uzun sürer sanırım, geçen a101 den aldım bir tane kızım istedi, sonra yine Kimya Hatun vardı yine A101 den almıştım, onlar da sırada bekliyor, bir de dediğim gibi diğer burdan aldığım kitaplar, uzun süre idare eder biziHımm anladım cnaım bende bu ara baya baya hediye kitap aldım onlara başladım, dün başladığım kitap bu sabah bitti o kadar yalın ve akıcıydı ki...
ama şimdi bende vadideki zambak'a başlayacağım. sanırım o zaman alacak...
ay kız keşke azıcık inseydin
hımm ne güzel hediye alman. Facete paylaştığın kitap mı akıcıydı? bizim evde epey kitap birikti, onları okumamız uzun sürer sanırım, geçen a101 den aldım bir tane kızım istedi, sonra yine Kimya Hatun vardı yine A101 den almıştım, onlar da sırada bekliyor, bir de dediğim gibi diğer burdan aldığım kitaplar, uzun süre idare eder bizi
Ay dur not alayım bir kenara, sağolasın.evet canım paylaştığım kitaptan bahsediyorum kızın için çok güzel bir kitap emin ol zaten 13 yaşında bir kızı anlatıyor :)
afiyet olsun canım, ne güzel döner de çıkıyor, ben çok severim dönerin her türlüsünü.hatunlar öğlen ne yiyeceksiniz.
bizde tavuk döner, pilav, çorba ve salata var.
Nispeten sakin ve güzel bir gece olmuş size cnm.Nohut bereketli yemektir yeter bu akşamada olmadı yanına bulgur pilavı yaparsın birde ayran ohhh miss.günaydın canım, bizimkininde Türkçe ödevi varmış dün onu yaptı babasıyla sonra açılarla ilgili alıştırma yaptı. Sonra ben kitap okurken oda bir kitap almış eline geldi anne okuma saati yapalım diye birlikte okuduk biraz yattı sonra.
Dün yemeğim vardı nohut yapmıştım pazartesi akşam umarım bugüne de yeter :)
bugünde okuma yapsaydı tembihleseydingünaydın kızlar..
dün ödev yoktu okuma yaptık sadece..
bugünde okulumuz tatil kar nedeniyle..
günaydın cnm,antalyayıda karlı gösteriyordu tv varmı bişey?günaydın kızlarrr,
nerlerdesiniz, kimsecikler gelmedi mi işe?
dün akşam açılarla ilgili kitaptan yapılacakları yaptı. Fenden de 10 kere okuyun demiş, hangi konudalar bilmiyorum onu okudu.
10 sayfa kadar da kitap okudu.
bugün için karnabahar haşladım geldim, gidince kızartacağım, mercimek çorbam var bir de yeter bugünlük. yarına da nohut düşünüyorum. haşlanmış nohutum var.
fırında tavuk,pırasa birde pudinghatunlar öğlen ne yiyeceksiniz.
bizde tavuk döner, pilav, çorba ve salata var.
akşam babanız yaptırmamış ödevleri, geç mi geldi? oh ne güzel ödev bittikten sonra tatili öğrenmeniz iyi olmuş, yoksa bugüne sallardıselam kızlar,bizimkide bugün anneannede kitap okuyacak inşallah sonrada dedesiyle dışarı çıkacaklarmış.Akşam bir ödev kalmış yapmadığı onu yaptırdım türkçden deyimlerin anlamı ve cümle kurulması vermiş baktım saat 9 hemen yapalım dedim 10 dada yatarsın,ödevi bitirdik banyo yaptı falan derken hop tatili öğrendik tabi bayram yaptı yatarmı hiç biraz daha oyalandı hadi dedim hepimiz yatıyoruz 11.30 gibide yattık işte.
Anneminde dün tahlillerinde kanda birde idrar yollarında enfeksiyon çıkmış gene antibiyotik vermişler,akşam bizi müdürümüz 5 de yolladı havadan dolayı erken oluncada anneme gittim çorba falan içirdim ilaçlarını aldı şimdi daha iyi şükür.
yok canım kar ama hava çok soğuk.günaydın cnm,antalyayıda karlı gösteriyordu tv varmı bişey?
afiyet olsun, sizin menü de güzelmiş.fırında tavuk,pırasa birde puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?