İnşallah veririm canım.Üst sınıfta alttan kalan derslerle uğraşmak istemiyorum.
Yok canım nerdeee...Bu tatilde pek isteksiz.Ben söylüyorum başlıyor okumaya on dakika geçmeden biraz dinlenme molası verebilirmiyim anne diyor.
Sanki sırtında taş taşıdı küçük bey.Hemen yorulup dinlenme molası veriyor.
Daha yapılması gereken 2.sınıfı tekrarı bir kitap(öğretmen dağıtmış),birde zihinden problemler 2 var ama pek istekli değil.Deftere yazılması gereken mesela 7 den başlayıp 6 şar,6 şar
200 e kadar yazılacak gibi ritmik saymalar var.Onlara da başlamadı.Yarından itibaren ben derslere yoğunlaşacağım,mecburen oda bunlara başlayacak artık yavaş yavaş...
aynen bende sırtında çimentomu taşıdın diyorum 5 dk sonra ara verebilirmiyim diyor
merhaba hanımlar, nasıl geçiyor tatil, sıcaktan erimediyseniz tabii
bizim yaz tatili ödevi toplama kamplarında bile yok, 30 kitap özeti ve benimkinin bırak özeti, kitapları okumaya bile niyeti yok, napıcaz bakalım, öğretmenin verdiği ödev kitap listesindeki 30 kitabı aldık, rafa kaldırdık
slm kızlar sıcaklarda sesiniz soluğunuz çıkmıyordu..... Bizde evdeki test kitaplarını bitirmeye çalışıyoruz o kadar çok birikmişki .Chess sizin öğretmende artık iyici insafsız olmaya başladı baştan böyle değildi..
malesef çocuklar enerjiyi atamıyorCanım artık sıkılıyor evde dışarı çıkıp oyun oynama olayıda olmadığı için mecburen artık uğraşıyor bazen testlerin cevaplarını atsada yinede yapıyor Bizim buralar çok sıcak ne parkta nede sokakta oyun oynayabiliyor.Birde astımı olduğu için dışarıya çıkmasına izin vermiyoruz ancak akşamleyin eve geldikten sonra deniz kenarına filan gidiyoruz
valla hanımlar aynen dediğimiz gibi abartı... ceza gibi ödev, sonrada çocukların ödev yapmamasından yakınır, zaten üç-beş çocuk dışında ödevi tam yapan olacağını sanmıyorum, benimki de benim zorumlar 5-6 özet anca çıkarır, zaten bu özet çıkarmak ne işe yarar ne faydası var anlamam çocukları okuldan soğutmaktan başka
bizim okulumuz ilkokul olmuş ama 2. kademedekilerde mezun olana kadar kalcakmış
geçmişe doğru bi göz gezdirdimde ya meldam sizin hoca değişsin zaten ya, umarım daha merhametli tölesanslı bi hoca çıkar kurada
gökyüzündedans, canım bizimkiler etkilenmeyecek malesef yeni ders programından 1 ve 5 sınıflardan itibaren uygulancakmış, bizde oğlumla sevinmiştik bedenden kurtulcak diye ama malesef kurtulamadı
canım ya, neden dışlanmış hissedecekmişi, her çocuk için geçerli bi durum sınıftan sadece onu çıkarmıyolar sonuçta, bence benimkide dahil bu çocuklarda ki stockholm sendromu gibi bişeybi mucize olsada bizim öğretmende değişse, bezdik ailece ödevlerden ama yok bi takım cins veliler veli toplantılarında ödevleri az bulduklarını beyan ettikleri için hocayı iyice gaza getiriyolar
okulun adı yazıyordu diye hatırlıyoruminşallah... eskiden e veli bilgilendirmeye girdiğimizde çocuğumuzun okul adı görünüyor muydu hatırlıyor musunuz? şimdi girdimde okul adı görünmüyor. neden acaba. ilkokul yazcaklar o yüzden mi. öğretmenin adı da görünüyordu ya şimdi o da görünmüyor. sanırım eylülden önce herşey muallakta
okulun adı yazıyordu diye hatırlıyorum
öğretmenin adı da yazıyordu,beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok
ayrıca arkadaşlar 8-9 yaş grubunda kas gelişim özellikleri yüzünden kızlar güzel yazmaya erkekler çirkin yazmaya başlıyormuş, bende üzülüyordum oğlumun berbat yazısına normalmiş
birde erkeklerin aralarındaki fiziksel şiddet, sözel şiddete kayıyormuş allahtan
neden son yazdığımız mesajlar görünmüyor
bende anlamadım canım, senin yazdıklarını okudum cevapta yazdım ama bi baktım silinmiş. Neden ilaç tedaviside verdiler ki sılaya
bütün doktorlara gittik bişey çıkmadı
psikiyatrist de odaya girişinden belli hiperaktivite var dedi
form doldurttu ona cümleleri ifadeleri beğendi öğrenme bozukluğu olamaz böyle ifade edemez kendini dedi
sorunların birçoğu bundan kaynaklıdır dedi
hala arada sırada sinir krizi geçiriyor ama yaz döneminde bişey yapmıcaz sıkmayın dedi işte
bakalım nolcak
sitede sorun olmuş dün tüm faaliyetler gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?