Çocuk Hastalıkları Çocuğu astım olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar ilk önce hepinize acil şifalar dilerim.benim oğlum var 2 yaşını bitirdi.1 yaşından beri özellikle kış aylarında ve grip olunca ilk gün burnu akıyo 2. gün burun akıntısı bıçakla keser gibi kesiliyor ve nefesinde daralma oluyor.doktora götürüyoruz ve ventolini buharla veriyoruz iki gün sonra iyileşiyor sonbaharda iki kez üst üste grip oldu böyle sıkışmadı.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?

tam olarak anlayamadım.daha detaylandırırmısın.ne konuda yardım bekliyorsun.astım mı diye soruyorsan çocuğa göre belirtileri değişiyor.

arkadaslar oncelıkle hepınıze acıl sıfalar dılıyorum.belkıde bılıyorsunuzdur kecıboynuzu kullanıyorlarmıs astım hastaları ıcın cok yararlı bır bıtkıymıs.7-8 tane kecıboynuzunu kaynatıp suyunu ıcıyorsunuz.buyukler caybardagı ıle sabah ve aksam 2 kere.cocuklarda 1 caybardagı kahvaltıda yemek arasında kullanılıyormus.

bilgin için teşekkürler eylül77 ben oğluma çörekotu yağı kullanıyorum hergün açk karnına bir çay kaşığı bir arkadaşım kızına kullanmış çok faydasını görmüş herkese tavsiye ederim.

benim kızım da öksürük krizi oluşuyor.öksürükten ve hapşırmaktan gögüsde ağrı başlıyor.derin nefes almada zorlanıyor.ozaman oksijen alıyor.yalnız steril olması amacıyla ağız kısmını ben yanımda götürüyorum.alt kısmına serum suyu koydurup ventolini üsten damlatıp verdiriyorum.daha etkili oluyor.2-3 gün açılana kadar oksijen alıyor.tüm hastalıkta olduğu gibi teşhis ve doktor çok önemli geçmiş olsun.

Back
X