Çocuk Hastalıkları çocuğu bademcik ameliyatı olan anneler lütfen yardım edin!!!!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
5,5 yaşındaki oğlum geniz eti ve bademcik amliyatı oldu bugün 4.günü ve hala doğru düzgün birşey içmiyor yaşayanlar Allah rızası için yardım edebilirmi?neler yaptınız narkozun etkisini nasıl attınız?

Normal bir süreç. Bende bes yasinda iken olmustum. Nir süre yogyrt meyveli süt soguga yakin corbalarla öğünlerimi gecirdim. Su an ameliyati cok yeni agzindaki olusan yaralar bile tam gecmemistir. Bir ay kadar doktorunuz sert, asitli vb.. seyler yemenizi yasaklamistir diye zannediyorum.

Normal bir süreç. Bende bes yasinda iken olmustum. Nir süre yogyrt meyveli süt soguga yakin corbalarla öğünlerimi gecirdim. Su an ameliyati cok yeni agzindaki olusan yaralar bile tam gecmemistir. Bir ay kadar doktorunuz sert, asitli vb.. seyler yemenizi yasaklamistir diye zannediyorum.
evet onlar yasak zaten yemeyincede halsizleşiyor ona üzülüyorum canım

Eşimin Abi'sinin kızı oldu aynı bademcik ve geniz eti. Yaklaşık iki hafta hatta üç hafta yemek içmek istemedi zorla içirdiler çorba,yoğurdu zorla yedi az az. Ama tamamen korktu yani acıyacak diye ondan öyle oldu e tabi bide normalde de çok iştahlı bir çocuk değildi. Korkuyordur acır diye e haliyle acıyordurda yanma oluyordur yaralarında.

Eşimin Abi'sinin kızı oldu aynı bademcik ve geniz eti. Yaklaşık iki hafta hatta üç hafta yemek içmek istemedi zorla içirdiler çorba,yoğurdu zorla yedi az az. Ama tamamen korktu yani acıyacak diye ondan öyle oldu e tabi bide normalde de çok iştahlı bir çocuk değildi. Korkuyordur acır diye e haliyle acıyordurda yanma oluyordur yaralarında.
aynen canım olmazmı içim gidiyor onu öyle görünce bakalım iyi olur inşallah en kısa zamanda

aynen canım olmazmı içim gidiyor onu öyle görünce bakalım iyi olur inşallah en kısa zamanda
Geçer geçer korkma tabi anne olarak evladını öyle halsiz acı çekiyor olarak görmek dayanılır gibi değil için gitmez mi hiç. Keşke onlara bişey olmasa bize olsa onların yerine ama oluyo işte nekadar uğraşsan da önüne geçemiyorsun. Allahım beterlerinden korusun inşallah. Bir hafta geçsin yaraları baya iyileşir zaten de e tabi biraz nazlanacak minik kuzu. Üzme kendini bundan sonra inşallah o bademcikleri şişmicek sık sık hastalanmicak inşallah öyle düşün. Cevap yazıcam diye unuttum geçmiş olsun canım

Bende oldum. 2 hafta boyunca yiyemedim. Doktorunuz sureci anlatip, yiyebilecekler listesi vermedi mi? Yutkunmak ölüm gibi oluyor merak etmeyin normal

Ben de ameliyatlıyım, tabi 26 yaşında olunca bu ameliyatı 1 aya yaklaştığım halde iyileşmiş değilim. Çin işkencesi bunun yanında masum kalır yeminle.. İlk 3 günde 2-3 kilo verdim, sonra moral bozukluğundan bakmadım bile bir daha.. İlk bir hafta su bile geçemedi boğazımdan, burnumdan çıktı hep.. 1 ay olacak dikişler duruyor benim hala ve sürekli hasta olmuşum gibi acıyor yanıyor. Konuşmam bile düzelmedi.
Merak etmeyin çocuklar çok çok daha kısa sürede iyileşiyorlar. Tebrik ediyorum sizi yavrunuz ufakken bu dertten kurtarmışsınız onu.. İleride çok çekecekti yoksa, kendimden biliyorum. Geçmiş olsun.

Ben de 10 yaşında ameliyat olmuştum. 1 hafta tükürüğümü bile yutamamistim hep peçeteye çıkarmıştım. Yutmak ölüm gibi bir şey. Doktor iyileşmem için bol bol dondurma ve ton balığı ye demişti. Üzerinden 16 yıl geçti çok şükür hastalanmiyorum öyle dünya varmış. Zamanla geçecek oğlunuzun acısı da 2 haftaya bir şeyim kalmamıştı benim.

iki hafta lazım en az iyileşmesi için. Açlık o yutma işkencesinin yanında hiçbir şey. kesinlikle zorlamayın yemesi için. yazık çocuğa :(

Ben olmustum 5-6 yaslarindaydim ama yiyemedigimo hatirliyorum 15 gunluk diyet vermisti doktor cok kizmistim doktora normal bi surec doktorunuz anlatmadimi bunlari

benim yeğenim geçen hafta ameliyat oldu daha 4yaşında, küçük olduğu için doktor hemen iyileşeceğini söyledi bizimde iyileşme sürecimiz birkaç gün sordu yeme içmede pek problem yaşamadık.
yetişkin olunca iyileşme süreci bayağı uzun sürüyormuş malesef:(

Back
X