Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştahsız çocuk büyütmek çok zordur...ben 5 yıldır iştahsız bir çocukla uğraşıyorum...hiç kimse beni anlamıyor acıkınca yer diyorlar ama öyle bişey yok...bu çocuklar günde 1 kez acıkıyor tek bir öğün dede hangi yararlı yemeği yedirsem diye şaşırıyorsunuz çünkü çocuk bir deri bir kemik..binbir uğraşla yaptığımız en güzel çorbalar çocuğun kazandığı savaşın ardından çöpe gidiyor..yada atılmasın diye annenin mideye..anne zaten depresyonda bir de üstüne kemik suyuyla yapılmış bu çorbayı yedimi direkt kilo alıyor...çocuk zayıfladıkça anne şişiyor böyle garip bir kısır döngü ...çaresini bulmuş değilim...acıkınca yer diyolar hayır acıkınca yemiyor çünkü acıkmıyorcanlarım boyle benım gıbı cocuguna ıkılokma yedırmek ısteyıpte agzını bıle actıramayan annelerı beklıyorum....hıcbırsey yemıyor.ıkıbucuk yasında butun gun yedıklerıı toplasam bır avucu gevcmez..off cok uzuluyorum tavsıyesı olan varmı...:uhm:
iştahsız çocuk büyütmek çok zordur...ben 5 yıldır iştahsız bir çocukla uğraşıyorum...hiç kimse beni anlamıyor acıkınca yer diyorlar ama öyle bişey yok...bu çocuklar günde 1 kez acıkıyor tek bir öğün dede hangi yararlı yemeği yedirsem diye şaşırıyorsunuz çünkü çocuk bir deri bir kemik..binbir uğraşla yaptığımız en güzel çorbalar çocuğun kazandığı savaşın ardından çöpe gidiyor..yada atılmasın diye annenin mideye..anne zaten depresyonda bir de üstüne kemik suyuyla yapılmış bu çorbayı yedimi direkt kilo alıyor...çocuk zayıfladıkça anne şişiyor böyle garip bir kısır döngü ...çaresini bulmuş değilim...acıkınca yer diyolar hayır acıkınca yemiyor çünkü acıkmıyor((( başka çocuk yapmaya da tövbe ettiriyor !!
ben çocuğumu iştahsızlık problemi yüzünden en pahalısından bir profösöre götürdüm,kan tahliline filan baktı herşey normal..sonra o kadar paraya karşılık bana sigara böreği tarifi verdi ve bunları sar kızart ver eline yesin dedi :) hadi yaaa falan oldum tabi mucezevi bir tarif veriyor sanki hayret bişey yaa..boşuna gitmişim.. resmen dalga geçiyo doktorlar hee bir keresindede başka bir uzmana götürdüm o da kahkaha atmaya başladı ben çocuğum iştahsız deyince..ben ne oldu deyincede benim çocuklarımda böyleydi şimdi görsen boyu 1,80 beni geçtiler dedi..adam gayet rahattı yani aşmış kendini.. vitamin verip eve yolladı..tabii biz yine aynı tas aynı hamam..yemek savaşlarına devam..düzeliceğini hiç sanmıyorum.çocuğu su ve havayla yaşayanlardanım..bu arada çevrenin eleştirileri de işin acıklı kısmı yorumlar aynen şu ''sen bu çocuğa yemek vermiyomusun,niye bu kadar zayıf'' ağlamak istiyorum![]()