Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmiyor musunMerhaba kızlar
Bebeği kayinvalidesine benzeyen var mi? Sonradan degisti mi ?
Yok hic sevmemSevmiyor musun![]()
En azindan ayak yaa benim sanki yüzu benziyor daha 2 aylik amaAyakları benziyo yaa tombul tombul
Geri kalan kısım aynı ben aynı anası![]()
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş diyerek genetik bilimi açıklayayımYok hic sevmem![]()
Daha dur yaaa iki aylıkmış daha çok değişir o merak etmeEn azindan ayak yaa benim sanki yüzu benziyor daha 2 aylik ama
İki aylıkmış daha çok değişirEn azindan ayak yaa benim sanki yüzu benziyor daha 2 aylik ama
Hem de nasil yaa benzeye benzeye ona mi benzedi yaa vallahiSevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş diyerek genetik bilimi açıklayayım![]()
Insallah canim tek temennim oİki aylıkmış daha çok değişir
Vallahi icimi ferahlattiniz gercekten kizlarDaha dur yaaa iki aylıkmış daha çok değişir o merak etme![]()
He he de geç boşver takılma yada iki aylık bebek nasıl kanaat getirdin anası babası daha kendine benzetmiyor falan deKendine pay cikarmasindan nefret ediyorum aa bana benziyor felan demesinden böbürleniyor
Sen bensinbenim kızıma da yanlışlıkla birisi halasına benziyor derse o gece sinirimden uyuyamıyorum.
sırf benim küçüklüğüme benzediğini ispatlamak için çocukluk fotolarım cep telefonumda geziyorum.