halasının da elini yüzünü yaptırmadan önceki hali allah affetsin aynı maymuna benziyor, sadece göz renkleri benziyor biraz.Sen bensin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halasının da elini yüzünü yaptırmadan önceki hali allah affetsin aynı maymuna benziyor, sadece göz renkleri benziyor biraz.Sen bensin![]()
Yaahalasının da elini yüzünü yaptırmadan önceki hali allah affetsin aynı maymuna benziyor, sadece göz renkleri benziyor biraz.
Kayınvalideyi bilmem de; tepeden tırnağa ,yemeden içmeye ,yatmadan kalkmaya ...her şeyi ama her şeyi babası bu da sinir bozucuMerhaba kızlar
Bebeği kayinvalidesine benzeyen var mi? Sonradan degisti mi ?
Her sekilde kötu yaÖnemli olan huyu bacım huyu benzemesin gerisi kolay
Bazen oğlum bişey yapıyo ay diyorum aynı babasının sülalesi![]()
Elimde degil ben de takiyorum babasina benzetseler hadi neyse ama kv olunca bi de sevmem hic kadinibenim kızıma da yanlışlıkla birisi halasına benziyor derse o gece sinirimden uyuyamıyorum.
sırf benim küçüklüğüme benzediğini ispatlamak için çocukluk fotolarım cep telefonumda geziyorum.
Evet birdahakine oyle soyleyeyim canim sinirden aklima gelmiyor kiHe he de geç boşver takılma yada iki aylık bebek nasıl kanaat getirdin anası babası daha kendine benzetmiyor falan de![]()
Hadi yaaa degisir insallahBüyüdükçe öyle değişiyorlar ki![]()
Huyunu kimse gormez canim ama birilerinin yuzu benziyo demesi cok sinir bozucuBenim kizın yüzü degıl ama huyu benziyor o daha kötü yaa
Babasina benzese neyse de kv benzemesiBenim kızım 12 yaşında gittikçe daha da benziyor napalim genler babadan komşuya benzemesini beklemiyorduk oyuzden hiç dokunmadı bu durum bana![]()
Olsun yaaa en azindan babasiKayınvalideyi bilmem de; tepeden tırnağa ,yemeden içmeye ,yatmadan kalkmaya ...her şeyi ama her şeyi babası bu da sinir bozucu![]()
Eyvahhh gercekten mi yaaa korkuyorumBenimki benziyo. Değişmedi benzeyen yerleri.![]()
Kocamda aynı kayinvalideme benziyor onu napcazBabasina benzese neyse de kv benzemesi![]()
O zaman kacinilmaz ama kocama benziyo dersinBenim kızım 12 yaşında gittikçe daha da benziyor napalim genler babadan komşuya benzemesini beklemiyorduk oyuzden hiç dokunmadı bu durum bana
Kocamda aynı kayinvalideme benziyor onu napcaz![]()
Benim oğlum bebeken aynı kaynanamdıMerhaba kızlar
Bebeği kayinvalidesine benzeyen var mi? Sonradan degisti mi ?
Ya evet gide gide kv ye benzemis hiç sevmiyorum ben deBenimkini de ayni babasına benzetiyorlar ama babası kv nin kopyası oof off9 aylık olcak git gide daha da benziyo maalesef bende hep şey derdim Ay onlara benzerse çocuğumu sevemezsem diye o kadar sevmiyorm kv tarafını
![]()
Ay insallah benim de degisirBenim oğlum bebeken aynı kaynanamdıbüyüdükçe değişti