Çocuğu kayinvalidesine benzeyen

benim kızıma da yanlışlıkla birisi halasına benziyor derse o gece sinirimden uyuyamıyorum.
sırf benim küçüklüğüme benzediğini ispatlamak için çocukluk fotolarım cep telefonumda geziyorum.
Elimde degil ben de takiyorum babasina benzetseler hadi neyse ama kv olunca bi de sevmem hic kadini

Benimki benziyo. Değişmedi benzeyen yerleri. 🤣

Benim kızım 12 yaşında gittikçe daha da benziyor napalim genler babadan komşuya benzemesini beklemiyorduk oyuzden hiç dokunmadı bu durum bana 😂
Babasina benzese neyse de kv benzemesi 😕
Kocamda aynı kayinvalideme benziyor onu napcaz😂

Benim kızım 12 yaşında gittikçe daha da benziyor napalim genler babadan komşuya benzemesini beklemiyorduk oyuzden hiç dokunmadı bu durum bana 😂
Kocamda aynı kayinvalideme benziyor onu napcaz😂
O zaman kacinilmaz ama kocama benziyo dersin 😀

Ya ben mavi gözlüyüm annem yeşil gözlü eşim kahverengi gözlü.
Kızım çok tatlı ama eşimin aynısı. Doğduğu zaman kayınvalidem dedi ki inşallah sana benziyordur. Ama benzemiyor eşimin aynısı. Eşim kimin aynısı ? Kayınvalidemin 😂😂

benimki benim kopyam. sapsarı, renkli gözlü bi oğlan. babası esmer, kara kaşlı kara gözlü bi adam. alakası yok babayla. ama kayınvalide ısrarla bunu görmezden geliyor. saçma sapan amcasına falan benzetiyor. birileri aynı annesi dediğinde sessiz kalıyor. benim de derdim bu. vallahi saçımı başımı yolacağım ben de artık.

Benimkini de ayni babasına benzetiyorlar ama babası kv nin kopyası oof off🤣🤣 9 aylık olcak git gide daha da benziyo maalesef bende hep şey derdim Ay onlara benzerse çocuğumu sevemezsem diye o kadar sevmiyorm kv tarafını 🙈

Benimkini de ayni babasına benzetiyorlar ama babası kv nin kopyası oof off🤣🤣 9 aylık olcak git gide daha da benziyo maalesef bende hep şey derdim Ay onlara benzerse çocuğumu sevemezsem diye o kadar sevmiyorm kv tarafını 🙈
Ya evet gide gide kv ye benzemis hiç sevmiyorum ben de

Back
X