Çocuğu kayinvalidesine benzeyen

Sorma canim ben de endiseleniyorum benzemesi konusunda

Benim kaynanam çok güzel kadın 50lerin sonunda 40larda görünür kızını ablası sanarlar manken gibi doğal kızıl renkli gözlü ama huyu çok kötü kimseyle anlaşamaz allah korusun ama ben direkt babaanneme halama benziyorum hatta babamın babaannesinin kopyasıyım onu tanıyanlar onun kopyası olduğumu söyler tanımayan babaannem ve halama benzetir

ilk doğduğunda benziyordu. hatta ben bile üzüldüm dedim bu ne yaaa ama 2.ayından sonra artık herkes babasına benzetmeye basladı (esim de dedesine benziyor) artık bana da kayınvalideyi anımsatmıyor çok sükür.

yüz hatları ve ağzı bana, kaş göz burun vs babasına benziyor

halasının da elini yüzünü yaptırmadan önceki hali allah affetsin aynı maymuna benziyor, sadece göz renkleri benziyor biraz.

Ay insallah canim benim de degisir ben de uzuluyorum

ben küçükken de, şimdi de aynı babaanneme benziyorum hatta halama da..
değişebilir ama değişmeme ihtimali de var

Benim ilk bebeğim aynı kv dem di inanamazsın ya. Aynı kopyasiydi. Benim kv kısa boylu kilolu esmer gözleri çekik böyle birisi yani genleri öyle. Ilk bebeğim de aynısı olarak doğmuştu ama kaybettik.
2. Yi kendime benzettim sarı saçlı beyaz yüzlü olarak. Şuan da hamileyim şimdiki ne çıkacak korkmuyor değilim

Buyuk kizimi dogurdum kucagima verdiler, ayni kayinvalidem su anda kayınvalidemle hic alakasi yok, 3.5 yasina dek ailede benzemedigi kimse kalmadi.
Kv gözünde senden başka herkese benziyor demi

Benim kızın babaannesine benziyor. Ama babası da aynı annesine benziyor zaten şimdi 4 yaşında, eskiye oranla bana benzemeye başladı, mimikleri, hareketleri falan aynı ben zaten. Ama göz rengi şekli baba, ona yapacak bir şey yok.

Ya kv'nin annesinin uvey kardesine dahi benzetildi ama asla bana benzetilmedi. Benle ne alakasi varmis!
benimde oğlum saçları sarıydi. Bende sarışınım. Eşim tarafi tamemen esmer. İlk doğduğu zamanlar Kv şey diyordu bu çocuğu hastanede ruslarin çocuğu ile karıştırılmış rus çocuğu gibi sarı diyordu. Tabi canım bana benzeyecek hali yokya benden başka dıdısının dıdısına benziyor ama bana noo. Bence bütün kv ler öyle en azından benim tanıdık kv lerin hepsi öyle

Benim oğlum da aynı sapsarı renkli gözlü doğdu eşimin anne tarafi tam Türkmen esmer çekik gozlu babasında rus çok var ısrarla bizim tarafa benziyor diyo delirmelik

Benim oğlum da aynı sapsarı renkli gözlü doğdu eşimin anne tarafi tam Türkmen esmer çekik gozlu babasında rus çok var ısrarla bizim tarafa benziyor diyo delirmelik
Eşin türkmen miydi. Neresinden demiştin. bu kv hepsi mi öyle olur ya. Ülke farketmeksizin. Hepsi öyle.

birkizbiroglan isimli bir blogcu vardi, cok seviyordum o kadını
kızı inanilmaz derecede hem tipi hem huyu hem suyu kaynanasina benzediği için "kaynanamin kaçırdığım yıllarını doğurdum" derdi

Merhaba kızlar
Bebeği kayinvalidesine benzeyen var mi? Sonradan degisti mi ?
Hiç üzülme benim kızımda ilk doğdu babaannesine benziyordu 6 aylıktan itibaren herkes annesinin kopyası dedi şuan 5 buçuk yaşında 6 yaşına az kaldı ilk çocuğum erkek herkes aynı babası dedi oğlum değişmedi . Üçüncü çocuğum kız herkes aynı babası diyor bi iki kişi halası dedi aşırı moralim bozuldu ben taşıdım ben zorluk çektim şimdi halasına benzemesi … 2 yaşında inşallah değişir

Evet insan sinir oluyor tasiyorsun ama gram benzemiyor anlamadim hic mi almaz ya babasi tarafina benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…