Sorma canim ben de endiseleniyorum benzemesi konusundabenimki benim kopyam. sapsarı, renkli gözlü bi oğlan. babası esmer, kara kaşlı kara gözlü bi adam. alakası yok babayla. ama kayınvalide ısrarla bunu görmezden geliyor. saçma sapan amcasına falan benzetiyor. birileri aynı annesi dediğinde sessiz kalıyor. benim de derdim bu. vallahi saçımı başımı yolacağım ben de artık.
Bizim oralarda ya çok seversen ya da çok sinir olursan benzer diye iste ondan bencedeYa evet gide gide kv ye benzemis hiç sevmiyorum ben de
halasının da elini yüzünü yaptırmadan önceki hali allah affetsin aynı maymuna benziyor, sadece göz renkleri benziyor biraz.
Ay insallah canim benim de degisir ben de uzuluyorumilk doğduğunda benziyordu. hatta ben bile üzüldüm dedim bu ne yaaaama 2.ayından sonra artık herkes babasına benzetmeye basladı (esim de dedesine benziyor) artık bana da kayınvalideyi anımsatmıyor çok sükür.
yüz hatları ve ağzı bana, kaş göz burun vs babasına benziyor
Kv gözünde senden başka herkese benziyor demiBuyuk kizimi dogurdum kucagima verdiler, ayni kayinvalidemsu anda kayınvalidemle hic alakasi yok, 3.5 yasina dek ailede benzemedigi kimse kalmadi.
Kv gözünde senden başka herkese benziyor demiBuyuk kizimi dogurdum kucagima verdiler, ayni kayinvalidemsu anda kayınvalidemle hic alakasi yok, 3.5 yasina dek ailede benzemedigi kimse kalmadi.
Tarafını seçecek deseneBuyuk kizimi dogurdum kucagima verdiler, ayni kayinvalidemsu anda kayınvalidemle hic alakasi yok, 3.5 yasina dek ailede benzemedigi kimse kalmadi.
Ya kv'nin annesinin uvey kardesine dahi benzetildi ama asla bana benzetilmedi. Benle ne alakasi varmis!Kv gözünde senden başka herkese benziyor demi
Ya kv'nin annesinin uvey kardesine dahi benzetildi ama asla bana benzetilmedi. Benle ne alakasi varmis!
Benim oğlum da aynı sapsarı renkli gözlü doğdu eşimin anne tarafi tam Türkmen esmer çekik gozlu babasında rus çok var ısrarla bizim tarafa benziyor diyo delirmelikbenimde oğlum saçları sarıydi. Bende sarışınım. Eşim tarafi tamemen esmer. İlk doğduğu zamanlar Kv şey diyordu bu çocuğu hastanede ruslarin çocuğu ile karıştırılmış rus çocuğu gibi sarı diyordu. Tabi canım bana benzeyecek hali yokya benden başka dıdısının dıdısına benziyor ama bana noo. Bence bütün kv ler öyle en azından benim tanıdık kv lerin hepsi öyle
Eşin türkmen miydi. Neresinden demiştin.Benim oğlum da aynı sapsarı renkli gözlü doğdu eşimin anne tarafi tam Türkmen esmer çekik gozlu babasında rus çok var ısrarla bizim tarafa benziyor diyo delirmelik
Aman neyine böbürleniyor canım boşver. Sanki yaparken yanınızda mıydıKendine pay cikarmasindan nefret ediyorum aa bana benziyor felan demesinden böbürleniyor
Hiç üzülme benim kızımda ilk doğdu babaannesine benziyordu 6 aylıktan itibaren herkes annesinin kopyası dedi şuan 5 buçuk yaşında 6 yaşına az kaldı ilk çocuğum erkek herkes aynı babası dedi oğlum değişmedi . Üçüncü çocuğum kız herkes aynı babası diyor bi iki kişi halası dedi aşırı moralim bozuldu ben taşıdım ben zorluk çektim şimdi halasına benzemesi … 2 yaşında inşallah değişirMerhaba kızlar
Bebeği kayinvalidesine benzeyen var mi? Sonradan degisti mi ?
Evet insan sinir oluyor tasiyorsun ama gram benzemiyor anlamadim hic mi almaz ya babasi tarafina benzerHiç üzülme benim kızımda ilk doğdu babaannesine benziyordu 6 aylıktan itibaren herkes annesinin kopyası dedi şuan 5 buçuk yaşında 6 yaşına az kaldı ilk çocuğum erkek herkes aynı babası dedi oğlum değişmedi . Üçüncü çocuğum kız herkes aynı babası diyor bi iki kişi halası dedi aşırı moralim bozuldu ben taşıdım ben zorluk çektim şimdi halasına benzemesi … 2 yaşında inşallah değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?