- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Merhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim ve aralikta kizim 2 yasina girecek..saglikli akilli bir kiz.mhareketli ayni zamanda esimle cok sorunlardan gectik psikolijim bozuldu sile ile sorunlardan zamaninda..simdi cok daha iyiyim..esim ve ben yalniziz..ailesi ile gorusmuyoruz benim dahak onceki formlarimi okuyanlar bunun sebebini anlar..her neyse..simdi oyle boyle birbirimizi sevdiginiz icin ve asla ayrilmak istemedigimiz mucadele ettigimiz icin bu gune geldik..cocuk ben evlendikten iki ay sonra oldu..cokta mutluyum..gercek hayat bu..ama bazen bu durumla bas edemiyorym..esim iste ben evdey o yorgun geliyor..bende evde cocukla strese giriyorum bazi gunler gulumseyecek halimiz kalmiyo..bizde istiyoruz bazen bi yemege gidelim bisey yapalim olmuyo..b sohbet edelim sadece ikimiz olsun..cok fazla yalniz kalamadik hic hic bir destek yok..daha bugin esimle kavga ettik biz neden boyleyiz..sebebleri belli bir cocul ve bize muhtac ve cocugunuzu birakacak kimse yok..ve cocugumuz buyuyene kadsr boyleyiz..cok seviyoruz birbirimizi..siz nasil bassettiniz bu durumla..esinizle nasil vakit geciriyorsunuz..biz yorgunliktan cogu zman ayri odalarda kafa dinliyoruz..sizce ne yapmaliyiz.
Ne dersiniz?
Ne dersiniz?