Çocuğu kv ye yanlız yollamak..

Ben en son öpme dedigimde kavga çıkarken kv nin boğazına yapıştım söz konusu çocuğum olunca ben zaten deliriyorum baristigimizda kendisi bile dedi vay be gelinime bak aslan gibi hahahaha ama artık kocamla birlikte gidecez yavaş yavaş bişeyler oturuyo yerine evin hanimi benim cocugumun annesi benim bunlari ya kabul eder yada artık biliyo zaten manyak oldugumu haha korktu baya

Cocugunuzu taciz edıyor ızın vermeyın
Ayrıca cocugumu gormek ısteyen gelsın evınde yanımda gorsun ne munasebet oyuncak mı emanet vereceksınız

Cesedimi ciğnerler vermem valla
Bende bundan sonra yanlız yollamam gidemedigim zamanlar onu cagiririm kavga çıkarsa çıksın zaten biliyo artık benim nasil delire bilecegimi

Vallaha sinirlerim bozuldu. Şikayet edilemez mi bu kadın?
Benimi şikayet edeceksiniz?? Zaten boş boş şikayet edenler yüzünden 3defa uyari aldim burda derdimi paylasiyorum bende bi çözüm ariyorum sadece temizlik işi aciklaya bilmek icindi tabiki herseyden once cocugum gelir ben kv ye çocuğu dudagindan opuyo diye bogazina sarilan bir anneyim çocuğum tabi önce gelir..

Vakit bulmamaktan degil bizim aramiz bozuktu ogluna diyodu cocugu getir ama bundan sonra yaninda gidecem zaten..

Kayınvalidenizi. Sizi neden edelim???

Haftada 2 gün gormeyiversin hanimefendi. Sen de kendine göre hareket et boşver kvnin isteklerini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…