- 4 Şubat 2016
- 50
- 17
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cekirdek Aile27
-
Bakımıni iyi yapıyorum gelişimi normal arkadaslarindan daha iri bi cocuk ama ilaç tedavisini Kesin ce tekrar başlıyo hastalık onun çaresini bulamadik kolay kolay grip olmasına izin vermiyorum çünkü ateş çok etkiliyor allah sizin yüzünüze bakmış darısı bize inşallah çok teşekkür ederimÇok uzun zaman geçti soyismin unuttum ben 9 yıl tedavi oldum 3 yıl kortizon kullandım kullandığım sürece tuzsuz yedim ondan sonraki yıllarda ilaç kullanmadım idrar çubuğumuz vardı sık sık kontrol ediyordur ve belli aralıklarla doktora gidiyorduk üzerinden 12 yıl geçtiği için her şeyi aşama aşama yazamıyorum k.b Şişli etfalde nefrolojide bir tek doktor var gül hanım işte soyismini unuttum ama il dışından gelenleri çok vardı iyi bir doktordu ben mesela grip olup ateşlenmiştim ve ateşim böbreklerime vurmuştu sizin ki neden oldu? Bakımının çok iyi olması lazım büyüme gelişmesi nasıl annem bana sık sık balık yedirirdi
Çok saolunAllah acil şifalar verdin.
İnşallah en kısa zamanda iyi olur acil şifalarrBakımıni iyi yapıyorum gelişimi normal arkadaslarindan daha iri bi cocuk ama ilaç tedavisini Kesin ce tekrar başlıyo hastalık onun çaresini bulamadik kolay kolay grip olmasına izin vermiyorum çünkü ateş çok etkiliyor allah sizin yüzünüze bakmış darısı bize inşallah çok teşekkür ederim
Çok saolunİnşallah en kısa zamanda iyi olur acil şifalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?