Oyy minnos ya nasıl da sevmiş okulunuSalgın var, benim kızım da hasta, pazartesi günü öğretmen aradı gelin alın kendini iyi hissetmiyor diye, 2 gündür göndermiyorum doktor antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu varokula gidemediği için çok üzgün cok sevdi okulu, öğretmeni bana sesli mesaj at seni merak ederim dedi, dün mesaj attık ,hepinizi çok özledim öğretmenim diyor
Benimkinin kardeşi var zaten aralarında 2 yaş varmerhaba kızlar bende 2016 mart annesiyim anaokuluna başladık bizde çalıştığım için özel anaokuluna gidiyor 3. sene oldu aynı okuldayız benimki kıdemli oldu artık okulda :) kardeş düşünen var mı :)
Bizde de mecburi maske ama yine de hasta oldulargeçen sene kreşte maske zorunluydu,
neredeyse hasta olmadılar
bu sene maske zorunlu değil
hastalanmalar başladı.
Yarısı gitmiş yarısı kalmış hadi hayırla sağlıkla kalsın bebisinben 2016 şubat annesiyim
şimdi nasipse 2022 şubat annesi olacağım :)
artık zamanı geldi
Eski insanlar kahvaltıda corba icerlermis o gelenek hala devam ediyor demek ki bizim de kahvalti listesinde corba var haftada birçok şükür bir sıkıntımız yok..bazı günler kahvaltıda çorba veriliyor bir tek ona cızırdıyor benimkionun dışında bir sorunumuz yok
Kreş =tamam2. Kizim olana kadar calistim cnm eczanede.. 2. Kizim olduktan sonra ara verdim suan evdeyim en kucuk kizim 3 aylik toparlasin tekrar dusunuyorumElbette zorluklari vardir ama hersey duzene bakiyor cnm. Benim 4,5 ve 2,5 yasindaki kizlarim aksam 19 de yatar sabah 7 de kalkarlar.. sonra anaokuluna gidiyorlar ( belcikada kaliyorum 2,5 yasindan itibaren okula baslaniyor).. cok sukur esimde destekcim Ozmn kolay oluyor:)
Bu benim babaannem rahmetli :)Eski insanlar kahvaltıda corba icerlermis o gelenek hala devam ediyor demek ki bizim de kahvalti listesinde corba var haftada bir
çok geçmiş olsun..havalarda hastalık havası gibi gidiyor dikkat etmek lazım..kekik çayı adaçayı deneyin isterseniz boğaz için iyi geliyorKizlar oğlum hasta oldu öksürüyor bogazida agriyormus, benimde bogaz ağrim var. Gecen sene de ayni okula gitti olmamisti hasta ama ogrenci sayisi azdi maskeli olsalar bile bu sene ogrenci fazla hasta oldu.
isin kotusu banada bulasti delta varyanti değildir inşallah.
çok geçmiş olsun..havalarda hastalık havası gibi gidiyor dikkat etmek lazım..kekik çayı adaçayı deneyin isterseniz boğaz için iyi geliyor
bende balli limonlu su ve nane limon icirdim oksuruk hafifledi ama atesi cikti oglumun basini kaldiramıyordu. doktora goturduk serum takıldı ilac yazdi bir suru hala atesi var ama.benimkide cok öksürüyor,
soğanlı ballı kür yaptım
cevizin zarını kaynatıp demleyip verdim
bal içirdim
bugün 3cü gün hafiflemiş,
süt ve o tarz ürünler balgamı çoğaltıyor.
bende balli limonlu su ve nane limon icirdim oksuruk hafifledi ama atesi cikti oglumun basini kaldiramıyordu. doktora goturduk serum takıldı ilac yazdi bir suru hala atesi var ama.
çok geçmiş olsun, ilk gün ateşi oldu ama çok şükür ilerlemedi.
inşallah toparlar.
evet ya benim oğlanda kreşe gitmesine rağmen gecen sene hastalanmamıştısize de gecmis olsun. gecen sene hic hastalanmamisti bu sene hastalandi ne yazıkki.
evet ya benim oğlanda kreşe gitmesine rağmen gecen sene hastalanmamıştı
bu sene 3ci kezdir salgına denk geliyor
gecen de ishal ve kusma olmuştu
bu hafta ateş ve öksürük.
Çok şükür kreş geçmişide vardı zor olmadı şimdi eve gelince pıtır pıtır ingilizce konuşuyor kendi kendine.Çocuklar okula alıştı mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?