- 31 Mart 2016
- 550
- 86
- 103
amin cumlemızeHepsini okumadim ama Rabbim isteyen herkese aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cumlemızeHepsini okumadim ama Rabbim isteyen herkese aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn.
amın herkese nasıp etsın bende bıesteron kullandım meletonına kullanmadım arı sutu bal polen karısımı dernerım tesekkur ederımGeçmiş olsun canim. Seninle ayni durumdayiz..benimde bazen yumurta olmuyor olduğu zamanda o kadar igneye ragmen buyumuyor. Dr. bana bıosteron ve melatonina adli ilaclari tavsiye ediyor. Birde ari sutu bal polen karişimlari var aktar veya eczanelerden temin edip kullabilirsin.. Allah hayrlisiyla sana bana ve cumle isteyenlere olmayanlara nasip etsin inşaAllah..
pek kımsem yok aıle olarak ama bı cocugum olsa cok ıyı olur zaten evlendıgımden berı hıc korunmadım cunku çok ıstıyodum herkesın secımı farklı ama ben gercekten zaman gectıkce bı sonuc alamadıkca sınır stresten kötu oluyorumGeçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur.
Ama olmazsa da bir de şu açıdan bakın. Çocuk sahibi olabilecek insanlar bile evli de olsalar mesela, çocuk yapmak istemeyebiliyorlar, çocuksuz da hayattan zevk alabiliyorlar. İnşallah çocuğun olur, olmazsa da hayattan zevk alabilirsin.
amın tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcınRabbim en kisa zamanda seninde Kucağıni doldursun.
ıncır kuru ne baslıyorum tesekkur edıyorum dun bakıstırdm bıraz kurlere cogunu denıycem hakkımızda hayırlısı ıns ugrasmam kendı gelır yınede allahın taktırıAllah gonlune gore versin
incir kuru, sogan kuru bunlarida bi dene ama ayni anda yapmiyorsun bunlari sirayla olamsi lazim
saraçoglu sogan kuru falan ayz gooogle a çikar .. sifa olur insallah ...
baska bi bilgim yok maalesef bu konuda
Tabi bi de ALLh nasip ederse dogal yoldan bile olur onu çokk gordum duydum ..
evet genel sorun dr burdakıler hıc ıgne kullanalım klomen vs kullanelım yok yıne cok ılac kullandım ama ıse yarayan göremedımYok ben tüp bebek yaptırmadım
Onu ayarlarlar iyi bir dr bulsan Çorum küçük yer dr lara bişey diyemem ama büyük şehir gibi olmaz
İstanbul'da yakınınız varsa bütçenizde Yok üniversite hastanelerini öneririm
sogan kurunu 1 ay yapmıstım canım bende ıse yaramadı dusun adet bıle olamadımKızlar soğan kürünü bir denesenize.
Ben yapmıştım.Sonrasında bir kere adet gördüm.Yumurtalık takibiyle ertesi ay hamile kalmıştım
Sanırım 2 aşılama yaptirmistim dediniz.bilgim yok bu konularda ama bir asilama daha yaptırsanız.yani böyle bir şart koyduklarını gore acaba umut mu olabiliyor 3. Aşılama.sonra olmazsa tüp bebek şansınız da olurıns bakalım beklıryorum ıns devllette 3 asılama sartını kaldırırlarda bende tup bebek yaptırırrım
Merhaba canım bende 3 senelik evliyim bende hiç korunmadim yaşım 28 tüp bebek tedavisi görüyorum inşallah allahım dualarimizi kabul eder. Daha yasimız genç inşallah olur canını sıkma bol bol dua et ve isyan etme hiç :)slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın
slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın
Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim ama senin ilk önce kafanı boşaltman lazım pisgolojini düzeltmen gerek bi tatile gidebilirsiniz çok iyi olur senin için. Ben öyle yaptim iyi geldi bana ve eşime. Ben almqnya da yaşıyorum türkçem pek iyi değil ama umarım anliyosundur beni. Bide doktora git guatr a baksınlar onunda çok rolü varsizi cok iyi anlıyorum 2 yıldır bizde çok istiyoruz olmuyor. .
artık dışarı çıkmaktan nefret eder oldum. .
kız neyi bekliyorsun yap bitane diyenler. .
halami bişey yok bi beceremedin diyenler. .
yok anam bu bitane yapana kadar ben 3 tane yaparım diyen kişi bile 3 cü ye hamile. .
benim içim yanıyor hiç iyi değilim gün geçtikçe ümidim yok oluyor. .
Hamile haberi bebek görmeye gitmeye zorlanıyorum sanki insanlar hissediyor aciyarak bakıyorlar bana. .
piskolojim çok bozuluyor günden güne. .
bizdeki problem eşim. .eşimde Varikosel vardı ameliyat oldu bekleme evresinde yiz şuan da her ay aynı hüsran. . adetim geldiğinde eşimle birlikte agladigimiz günler oldu. . biz çok yiprandik allah hepimize sağlıklı evlatlar versin tez zaman da.. evlatsizlik çok zor kendimi eksik yarım hissediyorum. .. soranlara istemiyoruz diyoruz bide toplum baskısına dayanamayiz diye. . ailemiz bile bilmiyor olmadığını. ..
Canım zaman kaybetmeden bır tup bebek merkezı ıle gorus mutlka taksıt vs . Cunku amh degerın oldukca dusuk..slm
sıze harfı harfıne katılıyorum depresyona gırıyorum hıc bıse yapasım gelmıyo allah kolayllık versın emeklerımızı bosa cıkarmasınsizi cok iyi anlıyorum 2 yıldır bizde çok istiyoruz olmuyor. .
artık dışarı çıkmaktan nefret eder oldum. .
kız neyi bekliyorsun yap bitane diyenler. .
halami bişey yok bi beceremedin diyenler. .
yok anam bu bitane yapana kadar ben 3 tane yaparım diyen kişi bile 3 cü ye hamile. .
benim içim yanıyor hiç iyi değilim gün geçtikçe ümidim yok oluyor. .
Hamile haberi bebek görmeye gitmeye zorlanıyorum sanki insanlar hissediyor aciyarak bakıyorlar bana. .
piskolojim çok bozuluyor günden güne. .
bizdeki problem eşim. .eşimde Varikosel vardı ameliyat oldu bekleme evresinde yiz şuan da her ay aynı hüsran. . adetim geldiğinde eşimle birlikte agladigimiz günler oldu. . biz çok yiprandik allah hepimize sağlıklı evlatlar versin tez zaman da.. evlatsizlik çok zor kendimi eksik yarım hissediyorum. .. soranlara istemiyoruz diyoruz bide toplum baskısına dayanamayiz diye. . ailemiz bile bilmiyor olmadığını. ..
allah yardımcın olsun ıns guzel bı sonuc alırsın sendemı tuup bebek yaptırdın yumurta sorunun mu vardıBenimde olmuyordu şuan hamileyim ama biraz sorunlu 8 haftalık olması gerek ama 6 haftalık gözüküyor çok üzgünüm bu hafta belli olacak
evet malesef zaman yok ıns allah yolumuzu acar da bende yaptırırım bı an önceCanım zaman kaybetmeden bır tup bebek merkezı ıle gorus mutlka taksıt vs . Cunku amh degerın oldukca dusuk..
guatır aklımda olsunturkcenız cok akıcı tesekkur edıyorum tatıle gelınce malesef esım ızınde alamıyor ıs yerınden sadece haftada 1Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim ama senin ilk önce kafanı boşaltman lazım pisgolojini düzeltmen gerek bi tatile gidebilirsiniz çok iyi olur senin için. Ben öyle yaptim iyi geldi bana ve eşime. Ben almqnya da yaşıyorum türkçem pek iyi değil ama umarım anliyosundur beni. Bide doktora git guatr a baksınlar onunda çok rolü var