• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocugu olamayanlar ......

Aa yaşınız daha çok küçük. Kader bu belli olmaz, önümüzdeki günlerde maddi durumunuz toparlanır, tüp bebek yöntemine başvurursunuz. Eminim çok güzel bebekleriniz olacak, bu kadar bekleme, heves, nasıl tatlı bir anne olursunuz. Demek ki zamanı birazcık daha var. Hayalleriniz umarım hemencecik gerçekleşir.
guzel dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum allah sızede yavrunuzu bagıslasın ıns bende bebegıme kavususrum

Sanırım 2 aşılama yaptirmistim dediniz.bilgim yok bu konularda ama bir asilama daha yaptırsanız.yani böyle bir şart koyduklarını gore acaba umut mu olabiliyor 3. Aşılama.sonra olmazsa tüp bebek şansınız da olur
yok canm ben asılama yaptırmadım daha dogrusu ugrasıyoruz bı turlu yumurta ıolmuyo yapamıyoruz tup bebegı nasıl yapcz artık

evet malesef zaman yok ıns allah yolumuzu acar da bende yaptırırım bı an önce
Tedirgin olmayın hıc zorlu bır surec degıl sadece dr cok önemli cokk. Her Zaman arayıp ulasabılecegınız bırı olmalı.

guatır aklımda olsunturkcenız cok akıcı tesekkur edıyorum tatıle gelınce malesef esım ızınde alamıyor ıs yerınden sadece haftada 1
Tsk ederim canım ama mutlaka ölctür benim bebegim guatr dan olmuyor hormon fazla üretimiyor önce guatr tedavisi görüp öyle tüp bebek yaptırdım bakalım hayırlısı canım allah gönlüne göre versin

slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor :mad:
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın
Neden kiralim canim seni yasadiklarini cok iyi anliyorum suan benimde evladim yok ama ben 4 dusuk yaptim hatta 4.cuyude dun yaptim ve maddi manevi seni cok iyi anlayabiliyorum . sen Allah a guven canim sifan onda derdinin dermani orda al abdestini dua et yer gok duayla Rabbim.bilmezmi senin maddi sikintini Rabbim hayirlisini versin bi tane olsun tam olsun canim benim.durumumda zor ve kafandan biraz atmaya calis inanki cok ise yariyor

Merhaba canim oncelikle Rabbim bizimle ayni kaderi paylasan herkese yardim etsin. Bende ayni durumdayim seninle benimde AMH 0.12 bir tup bebek denedim yumurtam gelmedi benimde. Doktorlarin dediği herkes anneden belli bi yumurta ile doğar ve ömru boyunca o yumurtalari kullanir. Bunu duyunca dunyam basima yikilmisti taki Ibrahim saracoglunu dinleyene kadar.. Ben once Allaha sonra Ibrahim saracogluna inaniyorum onun kürlerinden daha oncede fayda gormustum. 15 gun sabah aksam sogan suyu kürü ardindan 21 gun incir kürü ve 2 ay testere disli aslan pancesi kürü uygula istersen bizim gibilerin derdine sundugu cozum bu ben basladim insallah sifa olur :-(

Neden kiralim canim seni yasadiklarini cok iyi anliyorum suan benimde evladim yok ama ben 4 dusuk yaptim hatta 4.cuyude dun yaptim ve maddi manevi seni cok iyi anlayabiliyorum . sen Allah a guven canim sifan onda derdinin dermani orda al abdestini dua et yer gok duayla Rabbim.bilmezmi senin maddi sikintini Rabbim hayirlisini versin bi tane olsun tam olsun canim benim.durumumda zor ve kafandan biraz atmaya calis inanki cok ise yariyor
çok uzuldum canım allah yardımcın olsun gercekten yasayan anlıyo bu korkuları duyguları allah ıns sanada nasıp etsın yardmcı olsun bende öyle dıyorum olsunda tek bı tane olsun yeterkı

Amh değerinize bakarak söylüyorum. Acilen devlette araştırıp tüp bebek için rapor çıkarın. Böylece daha ucuza tüp bebek yaptırabilirsiniz.

Merhaba canim oncelikle Rabbim bizimle ayni kaderi paylasan herkese yardim etsin. Bende ayni durumdayim seninle benimde AMH 0.12 bir tup bebek denedim yumurtam gelmedi benimde. Doktorlarin dediği herkes anneden belli bi yumurta ile doğar ve ömru boyunca o yumurtalari kullanir. Bunu duyunca dunyam basima yikilmisti taki Ibrahim saracoglunu dinleyene kadar.. Ben once Allaha sonra Ibrahim saracogluna inaniyorum onun kürlerinden daha oncede fayda gormustum. 15 gun sabah aksam sogan suyu kürü ardindan 21 gun incir kürü ve 2 ay testere disli aslan pancesi kürü uygula istersen bizim gibilerin derdine sundugu cozum bu ben basladim insallah sifa olur :-(
evet canım allah senınde yardımcın olsun bende baslıyorum kurlere bakalım bu arada kurlerı bırlıktemı ayrı ayrımı yapsam acaba bılemedım ıncırle bırlıkte bal polen arı sütu karısım varmıs bırlıkte kullanmak olurmukı aynı gun bu arada ıncırıde 21 gunluk 7 gun ara verılıyormus baya bakıyorum ıblarım saracoglu kurlerıne ıns hepımızde ıse yarar

çok uzuldum canım allah yardımcın olsun gercekten yasayan anlıyo bu korkuları duyguları allah ıns sanada nasıp etsın yardmcı olsun bende öyle dıyorum olsunda tek bı tane olsun yeterkı
Evet canin olsunda nasil olursa olsun demeyin gercekten cok agri cekiyorum normalde sagliksiz bir gebelikti vajinadan progestan kullandigim icin kanamami kesti ve ben suan cok rahatsizim . kanamam sokulmedi cok fazla titriyorum agrisi resmen belime vuruyor . ne isterseniz isteyin herseyin hayirlisini isteyin saglikli bir hamilelilik saglikli bir evlat isteyin

Amh değerinize bakarak söylüyorum. Acilen devlette araştırıp tüp bebek için rapor çıkarın. Böylece daha ucuza tüp bebek yaptırabilirsiniz.
evet devlet daha avantajlı tekrar gıdık göruscem ama yasımın dolmasını beklıyorum tabı 3 asılama sartınıda atlatabılırsem

Evet canin olsunda nasil olursa olsun demeyin gercekten cok agri cekiyorum normalde sagliksiz bir gebelikti vajinadan progestan kullandigim icin kanamami kesti ve ben suan cok rahatsizim . kanamam sokulmedi cok fazla titriyorum agrisi resmen belime vuruyor . ne isterseniz isteyin herseyin hayirlisini isteyin saglikli bir hamilelilik saglikli bir evlat isteyin
gecmıs olsun canım allah yardımcın olsun baya zor olmus surecın tabıkı allah herseyın hayırlısını versın progesteron bende kullandım

Tsk ederim canım ama mutlaka ölctür benim bebegim guatr dan olmuyor hormon fazla üretimiyor önce guatr tedavisi görüp öyle tüp bebek yaptırdım bakalım hayırlısı canım allah gönlüne göre versin
guatr gercekten etkıledıgını bılmıyordum hayırlısı her yolu denıycm

Back
X