Çocuğu olan bayanlardan fikir almak istiyorum

Ciao Bella

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
497
457
23
merhaba arkadaşlar

Eşimle çocuk düşünüyoruz artık. Geçen ay dört kez ilişkiye girdik korunmasız ama olmadı. Bu ay adet oldum ve adetim yarın bitiyor. Artık düzenli çalışmaya başlayalım diyoruz Şansa bırakmıştık ilk ay ve ben şehir dışındaydım bir süre çok birlikte olamadık. Şimdi netten biraz baktım garantiye almak için gün aşırı birliktelik öneriyor. Her gün diyen de var. Nasıl bir yol izlemeliyim planlı hamile kalmış olanlar varsa önerilerini alabilir miyim?

İlişkiden sonra bir süre kalkma falan yazıyor nette ama kimi yazılarda bu şart değil denmiş. Ya kısaca en garanti nasıl bir yol izlemeliyim yazabilir misiniz bu konudaki tecrübelerinizi. Sevgiler

Yumurtlama doneminde beraber olursaniz oluyor , benimki planli hamilelikti , bikac ay adetimi takip edip yumurtlama donemimi hesapladim o gunlerde olunca hamile kaldim

Hapı bıraktım ilk ay hamile kaldım ben. Yumurtlama gününü takip etmedim. Yatakta yatıp bekleme durumuda olmadı. Kısmet...

Ben de bir adet takvimi indirdim ama onun söylediği tutmayabilir diyor kesin tutuyor mu ?
Benim indirdigim programin adi takvimim
Orda atiyorum ayin 12-15 i arasi yumurtlama donemi dediyse , biz 11-16si arasi denedik , yani bigun oncesi ve sonrasi da , sansa birakmak istemedim isi acikcasi

Ben de bir adet takvimi indirdim ama onun söylediği tutmayabilir diyor kesin tutuyor mu ?
en güzel ovulasyon testi ben şuan hamileyim ilk bebeğim adet bittikten sonra yapmaya başlıyorsun çift çizgi çıktığında ilişkiye giriyorsun en azından yumurtlama günü yaptığını bilirsin en kısa zaman da nasip olsun inşallah bu arada her zaman takvimin dediği gün yumurtlama olmuyo ben 9cu günü 13 günü yumurtlamadıgımı biliyorum degişiyo ay ay

reglim bittikten sonra 2 günde bir olcak şekilde birliktelik olmuştu bizde o ay hamile kaldım cnm :) ve ilginç tarafı reglimin bitiminden 4 gün sonraki ilişkide bebiş tutmuş hergün ilişkiye gerek yok cnm spremin kalitesi düşüyormuş 2-3 günde bi yeterli bi ay bu şekilde deneyin olmadı bide doktora sorarsın :) stres yapma bizde de hiç bi sorun yoktu 7. ayda tuttu

Hımmmm o zaman beş altı ay süre vereyim kendime... tamam iki güne bi olayını deneyeyim ben takvim de tutmayabilir Çünkü.. cevap için teşekkürler bebeğinize Allah uzun sağlıklı ömür versin ...

Hımmmm o zaman beş altı ay süre vereyim kendime... tamam iki güne bi olayını deneyeyim ben takvim de tutmayabilir Çünkü.. cevap için teşekkürler bebeğinize Allah uzun sağlıklı ömür versin ...
amin teşekkürler cnm.. akışına bırak ben stres yapmıştım bide o bile etkiledi yani

Bende 2. Gebeliğime planlı hamile kaldım. Diğer aekadaşlar gibi adetim bittikten sonra 2 gün sonra 2,3 günde bir denedik. Yataktan hemen kalkmadım 15 dk filan yattım. 2. Seferde tutmuş olacakki 27 haftalık hamileyim Rabbim size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Her gün aynı saatte ateşini ölç not et. Ateşinin diğer günlere göre yükseldiği gün de ovulasyon oluyor

Çok teşekkürler gün aşırı deniyoruz biz de Temmuz'da belli olacak bat 15 temmuz haber veririm buraya mutlu haber gelirse :)

Bende takvimim uygulamasını takip ettim ama sadece takvimdeki günlere bağlı kalmadık tabi ,ovulasyonu da denedim çift çizgiyi görünce birlikte olduk hiçbir işe yaramadı doktorum hiçbir sorunum olmadığını söylemişti benimde ancak 5. Ayda oldu en umursamadığım ümidi kestiğim aydı hatta folik asiti bile bırakacaktım olmuyor diye neyse bu son dedim aldım ve o ay hamile kaldım . Burdan anlıyoruz ki kafaya takınca ne ovulasyon ne takvim işe yaramıyor zaten çok nadir kişilerde ilk denemede oluyor. Doktor bana 1 sene denedim olmuyor diyenlere tedavi uyguluyoruz demişti. Mutlaka hemen folik başla ve olmuyor diye düşünme

Çok teşekkür ederim cevap için

Merhaba arkadaşlara ben iki düşük yaptım.ilk denediğimiz ayda hemen gebelik oluşuyordu .bebeğim neden kalp atışlarının olmadığını öğrendik.sorunun nerden kaynaklandığını öğrendikten sonra 7 Aydır gebelik oluşmuyor .gerçekten nasip kısmet . Kullanmadığım ilaç kalmadı gitmediğim doktor kalmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…