• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olan biri...Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Rkb

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
186
112
303
Ankara
Herkese merhabalar. Yaklaşık beş ay önce biriyle tanıştım ve zamanla ondan çok hoşlanmaya başladım. Bu amaçla tanışmadık, iş dolayısıyla tesadüfen bir ortama girdim. Bulunduğumuz ortamdaki herkesin saygı duyduğu, sevdiği ve övdüğü birisi. Beni; bir arkadaşımın sıkıntısı olduğunda ona gösterdiği tavır ve verdiği destek de etkilemişti. Arkadaş olarak çok iyi anlaşacağım ve paylaşımda bulunabileceğim birisi. Kafa yapımız çok uyuyor. Ben 28, o 29 yaşında. Şimdiye kadar kimseyle ciddi bir yola girmedim ama o bir evlilik yapmış ve 5 yaşında bir kız çocuğu var. Kızı annesinde kalıyor ama kızını her gün okula götürüp getiren, her şeyiyle ilgilenen bir baba. Çalıştığı ortama da kızını getiriyor. Hafta sonları kızı onda kalıyor. Eski eşiyle çok zıtlarmış, anlaşamadıkları için boşanmışlar. Onunla da görüşüyorlar doğal olarak. Gel gelelim birbirimizden ciddi anlamda hoşlandık ve görüşmeye başladık. Fakat çocuğunun olması düşündürüyor. Anneme bahsettim hiç istemiyor. Yorumlarınızı bekliyorum..

eğer o çocuğa karşı bir üvey anne gibi hissetmiyorsanız bu iş olur 😌♥️

Sizin şuan bir ilişkiniz var mı? Çocukla tanıştınız ve vakit geçirdiniz mi?

Çevremde çocuğu olanlarla evlilik yapan bi kaç kişi var hepsi pişman. Çok yakın akrabam 40 yaşındayken 6 yaşında erkek çocuğu olan bi adamla evlendi o yaşta bile kaldıramadı çok sıkıntılar yaşadı çokta yakınım olduğu için birebir olayların içindeydim cocuk şuan 17 yaşında artık annesiyle alakalı bi durumları kalmadı ama onca sene çektiğini bi o bi Allah bilir. Çok zor yani çok iyi düşünüp karar verin hatta yol yakınken donseniz çok daha iyi olur

Adam 29 yaşında çocuğu 5 yaşında. Ne zaman evlendi çocuk yaptı da boşandı ay. Madem o kadar zıtmıs ne diye çocuk yapmışlar. El kadar bebeyle boşanmışlar. Bdv sağ olsun ufak cocukla boşanmış adamlar bana radyoaktif madde gibi geliyor hiç olumlu bir şey düşündürmüyorlar da 😐

Sizin şuan bir ilişkiniz var mı? Çocukla tanıştınız ve vakit geçirdiniz mi?
Henüz bir ilişki yok, birbirimizi tanıyoruz konuşuyoruz. Çocukla o şekilde tanışmadım, bulunduğumuz kalabalık bir ortama getirmişti sevdim ama bire bir vakit geçirmedik. Ama çocuk konusunun oluru yoksa ilerletip de bağlanmak istemiyorum ben.

Eski eşiyle o kadar zıt olsalar çocuk evlilik, nişanlılık aşamalarını pek görmezlerdi. Asam sana dışarıdan iyi görünüyor ama içten nasıl olduğunu eski eşine sormak lazım. Gözlem yap, olmadı görüş derim. Sonra bir de aynı iş yerinden olduğu için pişman olabilirsin
Yani çevremde de örnekleri var aslında ama bir yerden sonra aşk bitince gözdeki perde kalkıyor galiba.. Haklısınız tabi gözlemliyorum uzun süredir. Şuan aynı iş yerinde değiliz benim oradaki görevim sona erdi. Yani gönül işi olmazsa bir daha hiç karşılaşmayız.

Herkese merhabalar. Yaklaşık beş ay önce biriyle tanıştım ve zamanla ondan çok hoşlanmaya başladım. Bu amaçla tanışmadık, iş dolayısıyla tesadüfen bir ortama girdim. Bulunduğumuz ortamdaki herkesin saygı duyduğu, sevdiği ve övdüğü birisi. Beni; bir arkadaşımın sıkıntısı olduğunda ona gösterdiği tavır ve verdiği destek de etkilemişti. Arkadaş olarak çok iyi anlaşacağım ve paylaşımda bulunabileceğim birisi. Kafa yapımız çok uyuyor. Ben 28, o 29 yaşında. Şimdiye kadar kimseyle ciddi bir yola girmedim ama o bir evlilik yapmış ve 5 yaşında bir kız çocuğu var. Kızı annesinde kalıyor ama kızını her gün okula götürüp getiren, her şeyiyle ilgilenen bir baba. Çalıştığı ortama da kızını getiriyor. Hafta sonları kızı onda kalıyor. Eski eşiyle çok zıtlarmış, anlaşamadıkları için boşanmışlar. Onunla da görüşüyorlar doğal olarak. Gel gelelim birbirimizden ciddi anlamda hoşlandık ve görüşmeye başladık. Fakat çocuğunun olması düşündürüyor. Anneme bahsettim hiç istemiyor. Yorumlarınızı bekliyorum..
Öncelikle zamana bırakmanızda fayda var. Onu evladınız olarak görmeniz evliliğinizi daha sağlıklı hale getirir aksi halde çocuğun her hareketi gözünüze batar, size karşı mızmızlanmaları sinirlerinizi yıpratır. Yani ileride beni istemiyor, çok şımarıyor diye şikayet edecekseniz hiç başlamayın derim neticede çocuk elbet başlarda sıkıntı yaratır. Eski eşiyle de çocuğu için zaman zaman toplantılar için dahi bi araya gelmek zorunda kalacaklar bunları ölçün, tartın ve yapabilir miyim diye kendinize sorun biz kolay desekte size zor gelecektir.

Çevremde çocuğu olanlarla evlilik yapan bi kaç kişi var hepsi pişman. Çok yakın akrabam 40 yaşındayken 6 yaşında erkek çocuğu olan bi adamla evlendi o yaşta bile kaldıramadı çok sıkıntılar yaşadı çokta yakınım olduğu için birebir olayların içindeydim cocuk şuan 17 yaşında artık annesiyle alakalı bi durumları kalmadı ama onca sene çektiğini bi o bi Allah bilir. Çok zor yani çok iyi düşünüp karar verin hatta yol yakınken donseniz çok daha iyi olur
Doğrudur... İnanın bu kadar istediğim gibi birisi olmasaydı sanırım ben de baştan kestirip atardım. Ama gözlemledikçe bağlanmaya başladım..

Back
X