• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğu olan biri...Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Doğrudur... İnanın bu kadar istediğim gibi birisi olmasaydı sanırım ben de baştan kestirip atardım. Ama gözlemledikçe bağlanmaya başladım..
Hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbım.
Ne gibi sorunlar yaşadı merak ettim? Yazık olmuş keşke çekmeseydi.
Yani işin özü tahmin ettiğiniz üzere cocuk değil çocuğu sevdi baktı sünnetini yaptirdi günlerce baktı filan olay cocuk değildi hala çok sever. Olay eski eş. Başta biriyle birlikte yaşıyordu ondan ayrılınca baya sardı sürekli çocuğu mana ederek adamı çağırdı cocuk çok hasta diye diye gece yarısı koynundan kalkıp gitti adam çocuğuna. Gitsin tabi ama cocuk hasta filan da değilmiş. Yok çocuğun okulu yok dershanesi yani hep manayla çocuğun çantasına koyulmuş adama yazılmış mektuplar. Cocuk müşterek sonuçta eşler boşandı diye anne Babalıktan da feragat etmediler tabi gercekten ihtiyacı olarak aradığı durumlar da vardı es geçmeyim o kısmı. Adamda baktı sürekli sorun yaşıyor söylememeye başladı görüşüp konuştuğu zamanları busefer telefonda arama kaydını görüp sen niye konuştuğunu soylemiyosuna döndü iş gibi gibi yani baya sıkıntı. Bu anlattığım sadece bi akrabamin. Çevremde arkadaşlarımdan da çok yaşayan var daha farklı durumları

Çocuklu biriyleri düzgün bi evlilik yasayabilmeniz için, çocukla, esi arasında denge kuracak biri olması gerekiyor karşınızdakinin. Erkekler dengeyi kurmakta zorlanıyor genel olarak ,ya çocuğunu mağdur ediyor ya evlendiği kadını.
Sadece o da degil eski eşi, neden ayrıldıkları da önemli. Sizin de hafta sonları belki duruma göre tamamen sizinle yaşayabilecek bir çocuğun varlığını, onun getirdiklerini olgunlukla karşılayacak yapıda olmanız gerekiyor. Cocuk bugün annesiyle yaşıyor olabilir ama yarın hayatın ne getireceği belli olmaz.
Bu kadar belirsizliğin içine girmeye gerek var mı dersiniz, bence yok.

Son düzenleme:
Oncelikle cocuk varsa bosanmalarin sebebi genelde erkeklerden kaynaklaniyor. Zitlasma dediginiz seyi bende yasadim. Cocuk olunca yoruluyorsun, bunaliyorsun, daraliyorsun eger eşin seni anlamiyorsa zitlasiyorsun. Cocuk varken bosanmalarin sebebi cogu zaman erkek. Disarida mulayim gorundugune bakmayin. Sıkıya geldiginde, sinirlendiginde icinden canavar cikiyor olabilir. Etkilemek istediği kadina(yani size) yumusak yüzünü gösterecektir.
Ayrica cocuk icin surekli bir araya gelmek zorundalar. Cocugun kendisi de bunu isteyebilir. Dogum gunu organizasyonu, okul gösterisi, mezuniyet vs. Bunu kaldirabilecek misiniz?

Yinede ben bu adami istiyorum diyorsaniz gercekten neden bosandigini ogrenin cevresinden. Hatta cekismeli bosandiyda durusma zaptlarina bile bakin derim.

Tatillerde mi geliyordu kızı? Nasıl sorunlar yaşadınız merak ettim? Aslında genel olarak birine kendini sevdirmeye çalışmak işe yaramıyor, benim çevremde gördüğüm ve yaşadığım bu.
Çocuk evlendigimizde 4 yaşındaydı.Hem o geliyordu, hem biz gidiyorduk Balıkesirdeler eşimin ailesi de orada yasiyor.Oyyy çok uzun ya. Destan çıkar. Tabiki benimde hatalarım var.Olan çocuğa oluyor. Şuan konuşmuyoruz ama ben kızı seviyorum. Hep çok güzel bahtı olsun istiyorum. Ama çok sıkıntılar oldu.cocukla ayrı, annesi ile ayrı, kayınvalide ile ayrı. En başta yapacagimi şimdi yaptım eşim hariç o soydan kimseyle görüşmuyorum. Bir de oğlum var tabii görüştüğüm ☺️

Arada çocuk olduğu için eski eşle sürekli irtibat halinde olacak haliyle,çocuk size alışır mi,alismaz mı orası zaten muamma.Çoğu insan kaldıramaz bu durumu,ben kaldıramazdım mesela.Bir de ortada çocuk varken bosanan erkeklerin büyük çoğunluğu kusurlu oluyor.Genelleme yapmak istemiyorum ama istatistikler bu şekilde.Siz de boşanmış ve çocuklu olsaydınız,belki de olabilirdi.

Herkese merhabalar. Yaklaşık beş ay önce biriyle tanıştım ve zamanla ondan çok hoşlanmaya başladım. Bu amaçla tanışmadık, iş dolayısıyla tesadüfen bir ortama girdim. Bulunduğumuz ortamdaki herkesin saygı duyduğu, sevdiği ve övdüğü birisi. Beni; bir arkadaşımın sıkıntısı olduğunda ona gösterdiği tavır ve verdiği destek de etkilemişti. Arkadaş olarak çok iyi anlaşacağım ve paylaşımda bulunabileceğim birisi. Kafa yapımız çok uyuyor. Ben 28, o 29 yaşında. Şimdiye kadar kimseyle ciddi bir yola girmedim ama o bir evlilik yapmış ve 5 yaşında bir kız çocuğu var. Kızı annesinde kalıyor ama kızını her gün okula götürüp getiren, her şeyiyle ilgilenen bir baba. Çalıştığı ortama da kızını getiriyor. Hafta sonları kızı onda kalıyor. Eski eşiyle çok zıtlarmış, anlaşamadıkları için boşanmışlar. Onunla da görüşüyorlar doğal olarak. Gel gelelim birbirimizden ciddi anlamda hoşlandık ve görüşmeye başladık. Fakat çocuğunun olması düşündürüyor. Anneme bahsettim hiç istemiyor. Yorumlarınızı bekliyorum..
dertsiz basina dert alma. yasin cok genc

Evet ben de babama çok düşkünüm :) Onların da güzel bir baba kız ilişkisi var hoşuma da gidiyor bu durum. Ama bana olumsuz yansımaları da olur gibi görünüyor...
Yarin seni babasından kıskanacak sizin çocuğunuz olursa baska sikinti çıkaracak bu kez sen istemiceksin . Bekar birini çocuksuz birini düşünün kafa yapınız suan uyuyor belki ama gelecekte sorunlar yaşarsınız.

Herkese merhabalar. Yaklaşık beş ay önce biriyle tanıştım ve zamanla ondan çok hoşlanmaya başladım. Bu amaçla tanışmadık, iş dolayısıyla tesadüfen bir ortama girdim. Bulunduğumuz ortamdaki herkesin saygı duyduğu, sevdiği ve övdüğü birisi. Beni; bir arkadaşımın sıkıntısı olduğunda ona gösterdiği tavır ve verdiği destek de etkilemişti. Arkadaş olarak çok iyi anlaşacağım ve paylaşımda bulunabileceğim birisi. Kafa yapımız çok uyuyor. Ben 28, o 29 yaşında. Şimdiye kadar kimseyle ciddi bir yola girmedim ama o bir evlilik yapmış ve 5 yaşında bir kız çocuğu var. Kızı annesinde kalıyor ama kızını her gün okula götürüp getiren, her şeyiyle ilgilenen bir baba. Çalıştığı ortama da kızını getiriyor. Hafta sonları kızı onda kalıyor. Eski eşiyle çok zıtlarmış, anlaşamadıkları için boşanmışlar. Onunla da görüşüyorlar doğal olarak. Gel gelelim birbirimizden ciddi anlamda hoşlandık ve görüşmeye başladık. Fakat çocuğunun olması düşündürüyor. Anneme bahsettim hiç istemiyor. Yorumlarınızı bekliyorum..
Eski eşiyle dilediği kadar zıt olsun onunla birçok şey yaşadı aynı yatağı paylaştı belki beraber ağladı güldü herşeyi beraber tattılar şimdi boşandılar diye herşeyi unutamaz sürekli de iletişim halindelermiş . Kıskanma yaşarsınız şuan çokta aşık olsanız mantığı dinleyin derim

Annenizi babanızı dinleyin, sakın evlenmeyin, o çocuğun tüm bakımı size ait olacak ama asla kıymetinizi bilmeyecek eski eşi sürekli aranızda olacak of dilimizde tüy bitiyor şu boşanmış çocuklu adamların çocuksuz kadınları avına yaklaşan yırtıcı hayvanlar gibi pusuda beklemeleri, bekar adam mı kalmadı yahu

Boşanma bahanesi de hep eften püften oluyor biri de desin kadın iyi kurtuldu sürekli aldatıyordum yalan söylüyordum maddi manevi fiziksel şiddet uyguluyordum sorumsuzdum diye

yok zıttık ayrıldık bir kadın çocuğuna rağmen boşanıyorsa kocası aldatan yalancı anakuzusu bir mahluktur inanmıyorsan devam et kendin gör

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi adamın arkadaşına tavrı hoşuma gitti demişsiniz, insan arkadaşa başka, eşe başka ve aileye başka tutum içinde olabilir. Bu size karşı mükemmel olacağını göstermez. İkincisi evcilik oynar gibi kızı aldı okula bıraktı haftasonu birlikteler gibi pembe düşünceleriniz kızla vakit geçirdikçe büyük ihtimal başka yöne evrilecek. Üçüncüsü de biz kendi doğurduğumuz çocuklara yeri geliyor sabredemiyoruz, siz o çocuğa her daim gülen yüz ve sonsuz bir sabırla yaklaşa bilecek misiniz? İyi düşünüp öyle karar verin derim.

Son düzenleme:
Annenizi babanızı dinleyin, sakın evlenmeyin, o çocuğun tüm bakımı size ait olacak ama asla kıymetinizi bilmeyecek eski eşi sürekli aranızda olacak of dilimizde tüy bitiyor şu boşanmış çocuklu adamların çocuksuz kadınları avına yaklaşan yırtıcı hayvanlar gibi pusuda beklemeleri, bekar adam mı kalmadı yahu

Boşanma bahanesi de hep eften püften oluyor biri de desin kadın iyi kurtuldu sürekli aldatıyordum yalan söylüyordum maddi manevi fiziksel şiddet uyguluyordum sorumsuzdum diye

yok zıttık ayrıldık bir kadın çocuğuna rağmen boşanıyorsa kocası aldatan yalancı anakuzusu bir mahluktur inanmıyorsan devam et kendin gör
Yorumunuz beni çok güldürdü, çok yaşayın 😁.

Birincisi adamın arkadaşına tavrı hoşuma gitti demişsiniz, insan arkadaşa başka, eşe başka ve aileye başka tutum içinde olabilir. Bu size karşı mükemmel olacağını göstermez. İkincisi evcilik oynar gibi kızı aldı okula bıraktı haftasonu birlikteler gibi pembe düşünceleriniz kızla vakit geçirdikçe büyük ihtimal başka yöne verilecek. Üçüncüsü de biz kendi doğurduğumuz çocuklara yeri geliyor sabredemiyoruz, siz o çocuğa her daim gülen yüz ve sonsuz bir sabırla yaklaşa bilecek misiniz? İyi düşünüp öyle karar verin derim.

Asla davranamayacak çocuğa bakıcı adama hizmetçi ve seks işçisi olmaya gidiyor farkında değil evlensin 1 aya konu açar ‘ eşimin çocuğuna dayanamıyorum’ ‘ eşimin eski eşi sürekli cocuk bahanesiyle eşimi çağırıyor, eşim de napim çocuğum diye gidiyor’ diye.

Bu bekar kızlar kafayı yedi heralde, yeğenleri de mi yok? Akrabalarında cocuğu gibi olan biri, ben de bekarım aşırı cocuk severim hatta o kadar ki dünyaya bir cocuk getirme fikri bile bencilce geliyor, bir yeğenim var çocuğum gibi canımı istese anında veririm ama bazen o kadar üzüyor ki beni, düşünün teyze anne yarısı ama çok zor. Kan bağım var(üveyde yok, kan çekmiyecek) Ki yeğenimi annesi doldurmuyor (üvey evlattan farkı ) yeğenimi görme bahanesiyle cilveleşmiyor kimse ( eski eşler hele de adam evlenirse cocuk bahanesiyle cilveleşirler film çevirirler genelde )

Ne evlenme merakıymış arkadaş yeter ki evde kaldı demesin kimse boşanmış çocuklu adam da olsa çile çeksem de sorun değil diyorlar 🤨

24 yaşında çocuk yapmış erkekle hayata bakışınız aynı olabilir mi? Benim olamaz mesela…
aynı şeyi düşündüm

çok muhafazakar çok kırsal kesimde bile kalmadı artık o yaşta evlilik, kaldı ki bir de çocuk (tamam var, var da az yani)

ne alaka o yaşta evlenmiş
hadi çok aşıkmış lise aşkıymış teee, evlenmişler diyelim
e kafa ayrılığı olduğunu çocuktan sonra mı anlamış?
bana çok ters gelen bir hikaye bu

aynı şeyi düşündüm

çok muhafazakar çok kırsal kesimde bile kalmadı artık o yaşta evlilik, kaldı ki bir de çocuk (tamam var, var da az yani)

ne alaka o yaşta evlenmiş
hadi çok aşıkmış lise aşkıymış teee, evlenmişler diyelim
e kafa ayrılığı olduğunu çocuktan sonra mı anlamış?
bana çok ters gelen bir hikaye bu

Yalan olduğu için ters geliyor, boşanmanın gerçek sebeplerini anlatsa adam,konu sahibi, adam ‘selam’ yazmasın diye numarasını bile değiştirir 😈

Bir de birbirimizden hoşlandık diyor, adam saf birini buldum diye ellerini birbirine sürtüyor şuan, konu sahibi de uzun zamandır görmediği ilgiyi görüyor biraz da biyolojik saati gelmiş, umarım gözünü açar da kurtulur bu heriften

Doğrudur başka konularda da sıkıntılar çıkacaktır.. Kişilik olarak çok istediğim biri gibi, çok destek ve ince düşünceli. Artıları çok fazla hani. Bilemiyorum o yüzden.

İki çocuklu biriyle evlenip mutlu olan bir ben varım galiba. Sorumluluğu var inkar edemem tek konu çocuğu abla olarak benimsemeniz altını çiziyorum abla olarak. Annesi olan bir çocuğa annelik yapmaya kalkmazsanız işler yolunda gider. Burada yazılanlarda eski eşle görüşmenin sorun olduğunu okuyorum hep ama eski adı üstünde, bunu duygusal olarak sorun etmedim hiç. Çok kolay değil ama eşi sevince ve dengeler doğru kurulunca mutlu olmak mümkün, hayırlısı olsun hakkınızda🙏

Asla davranamayacak çocuğa bakıcı adama hizmetçi ve seks işçisi olmaya gidiyor farkında değil evlensin 1 aya konu açar ‘ eşimin çocuğuna dayanamıyorum’ ‘ eşimin eski eşi sürekli cocuk bahanesiyle eşimi çağırıyor, eşim de napim çocuğum diye gidiyor’ diye.

Bu bekar kızlar kafayı yedi heralde, yeğenleri de mi yok? Akrabalarında cocuğu gibi olan biri, ben de bekarım aşırı cocuk severim hatta o kadar ki dünyaya bir cocuk getirme fikri bile bencilce geliyor, bir yeğenim var çocuğum gibi canımı istese anında veririm ama bazen o kadar üzüyor ki beni, düşünün teyze anne yarısı ama çok zor. Kan bağım var(üveyde yok, kan çekmiyecek) Ki yeğenimi annesi doldurmuyor (üvey evlattan farkı ) yeğenimi görme bahanesiyle cilveleşmiyor kimse ( eski eşler hele de adam evlenirse cocuk bahanesiyle cilveleşirler film çevirirler genelde )

Ne evlenme merakıymış arkadaş yeter ki evde kaldı demesin kimse boşanmış çocuklu adam da olsa çile çeksem de sorun değil diyorlar 🤨
Fazla kaba bir genelleme olmamış mı? Çocuklu adamla evlenen kadına seks işçisi demek kaçıncı level terbiyesizlik. Edebimizle evlendik, ben ve bir sürü kadın sorun olup olmaması başka bir konu, adabıyla evlenmiş insanlara seks işçisi diyemezsiniz. Severek sevilerek evlendim, bin kez olsa yine yaparım, insanların kurduğu ailelere biraz saygılı olmalısınız

Fazla kaba bir genelleme olmamış mı? Çocuklu adamla evlenen kadına seks işçisi demek kaçıncı level terbiyesizlik. Edebimizle evlendik, ben ve bir sürü kadın sorun olup olmaması başka bir konu, adabıyla evlenmiş insanlara seks işçisi diyemezsiniz. Severek sevilerek evlendim, bin kez olsa yine yaparım, insanların kurduğu ailelere biraz saygılı olmalısınız

Daha önceden dediğim gibi siz istisnasınız, 72 yılda bir geçen halley kuyruklu yıldızı gibi, yüzde 99 mutsuz oluyor böyle evlilik yapanlar, konuları çok burda, çevre de toplumda da çok.

Ben istemezdim şahsen. Herşeyin ilki başkadır. Sen evlenirken heyecan yapacaksın. O aynı şeyleri yaşayacağı için o heyecan olmayacak. Çocuk konusu ayrı sıkıntı

Back
X