• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Çocuğu olmayan ama tüplerini bağlatan kadınlar yorumlarını paylaşabilir mi?

37 yaşındayım. Valla hiç bilmiyordum inanın. Ama hiç çocuk istemiyorum ben ya. Garanti olsun istiyorum
3 yillik implantlar oluyor - deri alti çubuk diye aratirsan bulursun
bence boyle bir yontem bicak altina yatmaktan daha iyidir
zaten 37 yasindasin bir bu sene yap bir 40ta yap. 43ten sonra istesen de hamile kalman zor. ya da 43te nolur nolmaz diye yine yap. bunca hormonun ve yaşin ustune 46dan sonra daha da dogarsa o cocuk ulvi bir kisilik olacaktir dogur bak😂

Bundan on yıl önce asla asla çocuk istenmeyen hamile kalırım korkusuyla kafayı yiyen ben 10 yıl sonra çocuk istemi için 5 sene ağladım çok iyi karar ver
cok ilginc degil mi şu iki mesaj da sizin
8 yaşında bir kızım var ondan sonra iki düşük yaşadım ve geçirdiğim enfeksiyon sebebiyle tüplerim hasar görmüştü beş senelik bir tedavi sonrası 2. Çocuğum oldu şuan 6 buçuk aylık ben de 29 yaşındayım Mart'ta 30 olucam evlendiğimde eşimle ikimizin isteği 3 çocuktu yaşım geçmeden 3. Çocukta olsun diye düşünüyorum ama zorlanırim diye çok korkuyorum oğlum 1 yaşına gelince düşünüyorum ikisi bir büyür diye eğer şuan yapmazsam çocuk fikrinden cayabilirim ne tavsiye edersiniz bana.
daha 29 yasindasiniz
zaten halihazirda 8 yasinda cocugunuz var, esinizle hep 3 çocuk sahibi olma hayaliniz varmis.
son cocugunuza bir bucuk sene once hamile kalmissiniz (27-28), 5 sene de tedavi görmüşsünüz (22-23 yasinda baslalamissiniz tedaviye)
ilk cocugu dogurdugunuz yas 21
sonrasinda da iki dusugunuz olmus...
kafam karisti yani
hayatınızın hangi doneminde cocugu komple istemediniz ki?
zaten 10 sene diyorsunuz
22 yasindan 10 sene dusunce 12 yasinda kendiniz cocukken mi gebe kalmak istemediniz??
cidden kafam karistigi icin soruyorum olayin bir yerinde bir matematik hatasi var

Hanımlar merhaba. Az önce kadın doğum doktorumla konuştuğumda tüp bağlama işlemi çocuğu olan hanımlara yapıldığını geri dönüşü olmadığı için hiç çocuk sahibi olmamış kişilerin yaptırmadıgını hiç duymadığını söyledi.
Hatta tr de ilk olabilirsin filan dedi.
Gerçekten öyle mi sizin çevrenizde vs hiç bu işlemi yaptırmış çocuksun hanımlar yok mu? Yaptıranlar memnun musunuz? Acil karar vermem lazım yorumlarınızı bekliyorcuğu olmayan birinin tüplerini bağlatmasını hiç duymadım.
Çocuğu olmayan birinin tüp bağlattığını duymadım hiç

3 yillik implantlar oluyor - deri alti çubuk diye aratirsan bulursun
bence boyle bir yontem bicak altina yatmaktan daha iyidir
zaten 37 yasindasin bir bu sene yap bir 40ta yap. 43ten sonra istesen de hamile kalman zor. ya da 43te nolur nolmaz diye yine yap. bunca hormonun ve yaşin ustune 46dan sonra daha da dogarsa o cocuk ulvi bir kisilik olacaktir dogur bak😂

Back
X