• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu olmayan kadın...

Çok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyor
Ama sana bunu yapmasını kabul etme çocuğun olmayabilirdrseni böyle ezmesini kabul etme o olmadanda yaşayabilrsin bugün çocuğun olmuyor diye hiç bi tedavi görme den kuma getiemeyi düşünen yarın kimbilir neler yapabilir ona muhtaç değilsin..

Bn şuan Kocaeli nde yi yaşıyorum ama imali imali konuşuyor lar olmazsa evlencem diyor eşim sonra da saka yaptım diyor ama herkes beni kısır ilan etmişler bir keze gebe kalmama rağmen ve gözleriyle girdikleri halde beni
bende izmitteyim kocaeli ünv umut tıp vakultesi hastanesi yapıyor aşılama gittniz mi oraya

nasıl yardımcı olmadılar anlamadımki.elimden gelen bişy olursa tabiki ederim
Gittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndüm

Gittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndüm
maalesef para olmayınca onlarda nasıl yardımcı olsun çok miktar olmasada devlet alıyor yinede para biraz.sen paranı toparlayıp tekrar gitmeye bak.özelde aşılama ücretleri 750 lira civarı.

Sıra alma kaç lira ki. Kocan sana kuruş bile vermiyormu? Belkide kocan yüzünden tedaviye onun ihtiyacı var nerden biliyorsun

Üfff! karşınızda eğitimini tamamla(ya)mamış, arkasında kimsesi olmayan, bulunduğu bölgenin zorlu geleneklerine göre yaşayan, maddi durumu kötü, kocası tarafından çok da değer verilmeyen, sizin pencerenizden bakamayan bir kadın var. Yani ORTALAMA bir Türk kadını, ülkede 100 binlerce aynı durumda olan.
Siz de gelmiş eğitimli, modern ailelerde yetişmiş, arkasında eşi ve ailesi olan, görmüş geçirmiş hallerinizle gelmiş bu durumdaki bir kadına neler diyorsunuz. Bu mu empati?
Şu kadınla girdiğiniz ego savaşını hayretle izliyorum.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom sen üreme muhabbetini de sen moda ettin, çocuğu olmayan birine üreyemezsin inşallah diyerek, bravo.
Hepiniz çok mükemmel insanlarsınız.

Sağ olun ama ben Bilgeceyi sevmediğim için yazdım. Çocuğu olmadığını bilmiyordum ki, kendisini takip etmiyordum zira sevmiyordum. Durumu bilseydim böyle bir şey kesinlikle yazmazdım zaten, böyle bir konuda belden aşağı vuracak karakterde bir insan değilim. Sivri dilli bir insanım ama kötü bir insan değilim.

Size gelince konu sahibesi tabi ki çocuk sahibi olun ama bu adamdan değil. Kocanız çok kötü bir insan ve berbat bir koca çocuk yaparsanız önrü billah bu adama mahkum olursunuz.

Azsa olsa durumum z şuan iyi aylık 2.500 alıyor herşeye parası var gezmesine parlament sugaraisna ama bana gelince aşılama gelince para yok bnde bunu anlamıyorum
anlamayacak birşey yok sebebi sana değer vermiyor böyle bir adamdan belkide çocuğunun olmaması daha hayırlıdır kim bilir....

Back
X