- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Kuma almak daha masraflı olur tedaviden, ama bunu düşünmüyor işine öyle geliyorsa demekÇok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuma almak daha masraflı olur tedaviden, ama bunu düşünmüyor işine öyle geliyorsa demekÇok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyor
Evet bugün konuş cm zaten sağolun bn konuyu nasıl kapat cm acabaKuma almak daha masraflı olur tedaviden, ama bunu düşünmüyor işine öyle geliyorsa demek
Mune "a msj atman gerek konum kapansın diyeEvet bugün konuş cm zaten sağolun bn konuyu nasıl kapat cm acaba
cicim mi hiç güleceğim yoktuDeğilse de yazma cicim
Ama sana bunu yapmasını kabul etme çocuğun olmayabilirdrseni böyle ezmesini kabul etme o olmadanda yaşayabilrsin bugün çocuğun olmuyor diye hiç bi tedavi görme den kuma getiemeyi düşünen yarın kimbilir neler yapabilir ona muhtaç değilsin..Çok seviyorum nede yapmış sa silip attım bn durumumuz iyi değil ama anne baba sjnin eline bakmıyor onların da dediğini yapmıyor
Nerden yazcm bilmiyorum
bende izmitteyim kocaeli ünv umut tıp vakultesi hastanesi yapıyor aşılama gittniz mi orayaBn şuan Kocaeli nde yi yaşıyorum ama imali imali konuşuyor lar olmazsa evlencem diyor eşim sonra da saka yaptım diyor ama herkes beni kısır ilan etmişler bir keze gebe kalmama rağmen ve gözleriyle girdikleri halde beni
B i yardı mci olsan banabende izmitteyim kocaeli ünv umut tıp vakultesi hastanesi yapıyor aşılama gittniz mi oraya
Gittm ilgilenmediler Umuttepe ye gittimB i yardı mci olsan bana
Yardımcı olacak mısın izGittm ilgilenmediler Umuttepe ye gittim
nasıl yardımcı olmadılar anlamadımki.elimden gelen bişy olursa tabiki ederimYardımcı olacak mısın iz
Gittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndümnasıl yardımcı olmadılar anlamadımki.elimden gelen bişy olursa tabiki ederim
Bilgi almak için gittim tek kelime konuşmadı larGittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndüm
maalesef para olmayınca onlarda nasıl yardımcı olsun çok miktar olmasada devlet alıyor yinede para biraz.sen paranı toparlayıp tekrar gitmeye bak.özelde aşılama ücretleri 750 lira civarı.Gittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndüm
Canım öyle bilgi vermezler dediğim gibi doktora muayene olman lazım randevu al elinde raporların varsa onlarıda götür ozaman seni yönlendirecekler..Bilgi almak için gittim tek kelime konuşmadı lar
Sıra alma kaç lira ki. Kocan sana kuruş bile vermiyormu? Belkide kocan yüzünden tedaviye onun ihtiyacı var nerden biliyorsunGittim param yoktu aşılama raporu için hangisi belgeler. Bi Dr bi dk konuşayım dedim olmaz dediler muayene olmazsan da sıra alacak sin yoksa konuşmaz sin dediler bnde eve döndüm
Üfff! karşınızda eğitimini tamamla(ya)mamış, arkasında kimsesi olmayan, bulunduğu bölgenin zorlu geleneklerine göre yaşayan, maddi durumu kötü, kocası tarafından çok da değer verilmeyen, sizin pencerenizden bakamayan bir kadın var. Yani ORTALAMA bir Türk kadını, ülkede 100 binlerce aynı durumda olan.
Siz de gelmiş eğitimli, modern ailelerde yetişmiş, arkasında eşi ve ailesi olan, görmüş geçirmiş hallerinizle gelmiş bu durumdaki bir kadına neler diyorsunuz. Bu mu empati?
Şu kadınla girdiğiniz ego savaşını hayretle izliyorum.
MissCherryBlossom sen üreme muhabbetini de sen moda ettin, çocuğu olmayan birine üreyemezsin inşallah diyerek, bravo.
Hepiniz çok mükemmel insanlarsınız.
anlamayacak birşey yok sebebi sana değer vermiyor böyle bir adamdan belkide çocuğunun olmaması daha hayırlıdır kim bilir....Azsa olsa durumum z şuan iyi aylık 2.500 alıyor herşeye parası var gezmesine parlament sugaraisna ama bana gelince aşılama gelince para yok bnde bunu anlamıyorum